Ne znam da li ocekuju da ce Abalo igrati vise,ali mislim da se varaju.Cak mislim da ce igrati manje jedino da Porte nesto katastrofalno odigra ili da ih razvale.U svakom slucaju 3.5 na njega je ogromna granica.
Meni najsigurniji Lka Karabatic na 1.5 jer moze iz neke polukontre ostati na liniji, i odigrat ce jedan dio u napadu, a brat bas voli da ga kljuka loptama
Ja sam radije uzeo Remilija jer Mem igra u Barci pa ga jako dobro poznaju Španjolci.
Šta misliš o tome da Šterbik danas brani,pošto je Vargas ozljedio koljeno? Stigao je jučer direktno iz Makedonije,neče mu trebati dugo da se uigra,ali onda su Francuska krila i pivoti u teškoj poziciji,jer tu je Arpad najjači.
Maric isto u prvoj jos je tu i kontrec tako da musa nece dobit puno minuta i 1.5 manje mi je dobar singl 2.00 kvota
Francuzi ne igraju mnogo preko krila, oslanjaju se na jaku odbranu istrcavanja, a u pozicionom napadu imaju strasne sutere i Karbatica sto im je dovoljno da brzo zavrse napad
Mislim da ce i Mem i Remili preko granice.
Sto se tice Hrvatske nisam bas siguran da je to sigurna pobjeda jer Cesima mnogo vise znaci to 5. Mjesto.
ČEŠKA: Mrkva; Horak, Zdrahala, Kašparek, Šlachta, Čip, Hrstka
kokolo50 wrote:Rivera je po dosta kladionica na 2.5. ne znam je li u pitanju ozljeda ili očekuju da če Sole Ferran pucati 7m,ali 4.5 ga ne bi dirao.
Dujshebaev ja na 3.5 uglavnom i tih 4.5 bih uzeo under.
Abalo je na 1.5,mogao bi proči,ali danas više očekujem Portea na dasnom krilu.
Iz koje klade su ti te margine?
Rivera 2.5 preko je bas isplatno ako sto kazes nije povreda neka pa nece igrati puno. Pa glavni im igrac bio je na 5.5 u pocetku ali poslije ga stedili maksimalno i nije pucao sedmerce kad nije u igri . Ima li ko kakav info sta je sa njim?