Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Krnja
#8968 San-Mia:T.Duncan (18,5) over
Stara iskusnjara,ko vino sto stariji to bolji.U dobroj je formi.utakmica ce biti poslastica em je praznik em obje momcadi ulaze opustenije u utakmicu.Bit ce to egal i brza utakmica u kojoj ce biti uzivancija gledat Duncana i Jamesa kako se zabavljaju na parketu.
Was-Tor:J.Wall (20,5) over
Wall je takoder u dobroj formi,zadnu utakmicu ubacio je 35 poena i cak 47 poena memphisu koji igraju vanzemaljsku obranu :D takode Wasingoton igra dobro doma,takoder ocekujem ljepu i egal utakmicu gdje bi do izrazaja trebo doci wall
New York-Boston konacni rezultat 1
Ovo je isto ljepa utakmica veceras.Boston ima problema s ozljedama nekak se snalaze al to nije to.NYK ima fantasticnu formu 7 pobjeda zaredom,i bore se s indianom za 2 mjesto mislim da bi trebali pobjedit ovo ali sam se za svaki slucaj osigurao.
By adebisi
#8969 Rudy Gay - over 19,5
Danas očekujem jednu opuštenu utakmicu Wizardsa i Toronta, obje momčadi su izgubile šansu za playoff, kraj sezone za njih je blizu i neće se više toliko pažnje posvećivati obranama. To bi značilo više šuteva za Gaya koji ovu granicu ako ga krene može prebaciti već do poluvremena. Očekujem i moguće nadmetanje Walla, koji je u vrhunskoj formi i njega, te ih očekujem obojicu na 25+ poena.

Tim Duncan - over 18,5
Košarkaška institucija. Ne vidim tko ga u Miamiu može zaustaviti, Duncan je igrač sa svim mogućim trikovima u rukavu i očekujem da će Spursi najviše svojih napada usmjeriti tamo gdje je Miami najslabiji, preko PG i PF pozicija .

Raymond Felton - under 12,5
Iznenadio sam se kad sam vidio Feltona u ponudi u svojoj lokalnoj kladionici, i to na granici od 14,5, par koji sam jednostavno morao uzeti. Većinu šuteva u Knicksima uzimaju Melo i JR Smith, ostali ih dobivaju na kapaljku. Makar je ovdje granica za 2 koša niža, opet moram uzeti ovaj par, jer Felton neće uzimati puno šuteva, po mojoj procjeni uzet će ih 6-7, a uz to imati će odličnog čuvara na sebi, Bradleya koji slovi za jednog od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji i to su meni dovoljni razlozi da ga odigram under.
By maxeta
#8973 ...mislio sam igrati još listić sa igračima Miamia al po zadnjim vjestima ništa od toga...stoga zadnji listić ide na max bet, analize su u prethodnom...
Was-Tor:J.Wall (20.5) over, kvota 1.82

Was-Tor:Gay R. (19.5) over, kvota 1.82

fprtunawin , ukupna kvota 3,36 ulog 10/10
By Master Yoda
#8975 upravo su sve analize za San Antonio - Miami otišle u neku stvar

The NBA on ESPN confirmed: LeBron James, Dwyane Wade and Mario Chalmers OUT vs. Spurs
By gogoboss
MasterYoda said

upravo su sve analize za San Antonio - Miami otišle u neku stvar

The NBA on ESPN confirmed: LeBron James, Dwyane Wade and Mario Chalmers OUT vs. Spurs

isplati se na San Antonio trpat?
By comi
melo7 said

trpajte na spurse dok mozetee

-7,5 @ 3,30 na Spurse, više nego odlično za srednji ulog ;) kako god, ide u singl iako to danas nisam planirao...
By Master Yoda
gogoboss said

MasterYoda said

normalno da se isplati ako je ovo stvarno istina, ja ne vjerujem u ništa dok ne vidim službenu vijest, svi se sjećamo kako su spursi odmarali svoje glavne igrače na floridi pa ih je heat jedva dobio, ali ako stvarno ne igraju james i wade onda je to druga pjesma za heat jer njih dvoje su 70% ove momčadi, heatova klupa je tanka, a spursi imaju najbolji kolektiv i najbolju klupu u NBA-u, tako da bi ih trebali lako riješit
By gogoboss
MasterYoda said

gogoboss said

MasterYoda said

normalno da se isplati ako je ovo stvarno istina, ja ne vjerujem u ništa dok ne vidim službenu vijest, svi se sjećamo kako su spursi odmarali svoje glavne igrače na floridi pa ih je heat jedva dobio, ali ako stvarno ne igraju james i wade onda je to druga pjesma za heat jer njih dvoje su 70% ove momčadi, heatova klupa je tanka, a spursi imaju najbolji kolektiv i najbolju klupu u NBA-u, tako da bi ih trebali lako riješit

Na PSK maknuli već hendikep, i pada koef na spurse