Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
#89962 cangrrr cangrrr hahahaha najjače smišljenjo na forumu, ha ha ha zamisli CANGR CANGR!!!

Ja sišao do klade kad je bilo 106,5 na uplati spustili na 104,5 ajd reko nema veze, mada to nikad ne radim, stavim malo na 104,5 under boston hahaha kakav cangr!!!
By lukka09
UcenikBGD wrote:cangrrr cangrrr hahahaha najjače smišljenjo na forumu, ha ha ha zamisli CANGR CANGR!!!

Ja sišao do klade kad je bilo 106,5 na uplati spustili na 104,5 ajd reko nema veze, mada to nikad ne radim, stavim malo na 104,5 under boston hahaha kakav cangr!!!

Imas li ti obraza ikakvoga uopste? Jesi li svjestan na kakav si nacin prosao plus se jos pravis pametan

I na Boston i na Tejtuma
By Z-Bo
#89967 Da hoce svaki public bet ovako proci pa da se ovim debilima iz kladionice smuci kao sto se nama smuci kad padamo slicne parove jer debili imaju retardirane srece, nisam jednom pao cekajuci over pa se nesto ovako desi.
By UcenikBGD
nbaspecialtips wrote:a sta kako je prosao? Ljudi krenuli sa 6/8 trojki... trecu i pocetkom cetvrte nisu promasili... nikad nije ni trebalo doc da bude ovako cupavo...

Dečko je budala, uvek dođe ovde ujutro kad pukne i istresa se na kog naleti! Pita jesam li svestan kako sam prošao boston under?? Lepo si mu reko! Kad šemi Ojele i bratija iz druge postave vežu 6 trojki za redom ka da su Stef KAri i Klej Tompson onda je ok,a kad promaše onda je sreća za nas koji su igrali minuse! Moram da postavim tiket iz Maxbeta Pejton under15,5 i Korver under 9,5 da poludi još više!! Ha ha Korver na 8 poena 6 sekundi pre kraja ima dva bacanja i prvo pogodi, drugo lopta udari u obruč i kaže CANGRR CANGR CANGRR :mrgreen: :mrgreen: