Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
lukka09 wrote:
UcenikBGD wrote:cangrrr cangrrr hahahaha najjače smišljenjo na forumu, ha ha ha zamisli CANGR CANGR!!!

Ja sišao do klade kad je bilo 106,5 na uplati spustili na 104,5 ajd reko nema veze, mada to nikad ne radim, stavim malo na 104,5 under boston hahaha kakav cangr!!!

Imas li ti obraza ikakvoga uopste? Jesi li svjestan na kakav si nacin prosao plus se jos pravis pametan

I na Boston i na Tejtuma

Ne pravim se pametan!
Kapiraš?

već jesam
By yoldza
UcenikBGD wrote:
lukka09 wrote:
UcenikBGD wrote:cangrrr cangrrr hahahaha najjače smišljenjo na forumu, ha ha ha zamisli CANGR CANGR!!!

Ja sišao do klade kad je bilo 106,5 na uplati spustili na 104,5 ajd reko nema veze, mada to nikad ne radim, stavim malo na 104,5 under boston hahaha kakav cangr!!!

Imas li ti obraza ikakvoga uopste? Jesi li svjestan na kakav si nacin prosao plus se jos pravis pametan

I na Boston i na Tejtuma

Ne pravim se pametan!
Kapiraš?

već jesam

Onda ti je forum suvisan :) samo sto npr ti se ne bi ovog tipa sjetio da nisu momci pre tebe na forum postavili...
By UcenikBGD
#89986 Yoldža, naravno da ga se ni bih setio!
Zato forum i služi!

Samo kad napišem za sebe da nisam skroman a još manje pametan, kad me Kokodril nešto zezao, ti se nisi uključio da komentarišeš to, kad se sprdam na moj račun,ali zato kad kažem da sam pametan, eto te prvog da me spustiš!
Naravno da sam prepisao tip boston under sa Foruma, i ne stidim se toga, kao što su nekad neki prepisali od mene, neki Sakramento ili neki drugi tip! Kao što rekoh zato Forum i služi,a danas je PRVI FEBRUAR, pa ćemo videti što rekoše KO JE KO NA FORUMU!
Sportski pozdrav Gastrabajteru berlinski !! :mrgreen:
By UcenikBGD
#89988 A kad me već vučeš za jezik i Forum, takođe se ne bih setio ni Ingrama, nego sam ga prepisao od Mikija! I reč nisam rekao za to, nešto prođeš nešto padneš kad prepišeš i kad si me čuo da sam nekom rekao nešto ružno što mu je tip pao a ja prepisao i pao! Sve je to normalno što bi rekao Muta, tako da idemo dalje!
By Miki28
#89990 E jbg Ucenice, bas mi je bio za igru na prvu uz Porzingisa. Ta 2 su mi odmah zapala za oko.

Posle iskoci ovo za Filu, pa za Boston, ubacise se Jack i Adis za Janga, Teo za Smita tako da bi na kraju fino vece ali mogao je ovaj moj ispostovat da bude perfektno
By UcenikBGD
yoldza wrote:Nisam ja dostupan 24h :)

Gospodine Yoldžiću zovemo iz Dojče banke za... MOBILAN PRETPLATNIK TRENUTNO NIJE DOSTUPAN.

Ma Gospodine Yoldžiću zovemo vas da vam isplatimo 5000eura na ime... EVOOO ME TU SAM RECITE :lol: :lol: :lol: