Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kazorla20
#910 Šta danas mislite o Nowitzki (12,5) oce li opet under, i naravno Rondo(13,5)....hoce li under radi te ozljede ako ce uopce igrat?

I sta mislite o Ginobili(13,5)?

Eto ja razmisljam o tim 3 para...s tim da rondo vjerojatno nece igrat,pa cu igrat Nowitzki -12,5 i Ginobili +13,5....

P.S za Miami jučer nemam riječi,nego samo to da ih jedva čekam u playoffu...
By OT
#911 Miami živi u iluziji da sve što treba da urade jeste da daju malo gasa i svaka će ekipa pasti pred njima pokleknuti.žive u iluziji da su najbolji najjači i sve ostalo.Ona bahatost,prepotencija,manjak želje za igrom sve je to sada jer žive u gore navedenoj iluziji.Sve je lijepo dok James bude mogao vuči svi su se na njega oslonili,Bosh ne daj Bože da se taj oznoji malo i gura u niskom postu,Wade odavno stagnira i sve oči uprte u Jamesa.Kao što sam napisao u predhodnoj temi Miami me jako razočarao sa ljudske strane onim bahatim ponašanjem kao ko smo ko mi ne trebamo mi igrat prije play off a tamo ćemo se prošetati.Šta je Jordan trebao presjediti cijelu sezonu i onda samo playy off čekati? Kad pačić prvačić ostvari 72-10 omjer onda nek se bahate na onaj način a kada Detorit stigne -15 i na kraju te nalupa 10 i Bucksi te nalupaju 20 malo sjedi i razmisli šta radiš i kuda te to sve vodi.U NBA svako svakog može dobiti ali to očigledno pačiću prvačiću nije jasno..Jednostavno jadno i patetično koliko je ovaj Miami umišljen,ali nema veze bahati uvijek dođu na naplatu svoje bahatosti u to ne sumljam...
By kinder
#914 Zasto da ih bude sramota ? Pa prvaci su najjace lige svijeta ? :D
Ja cu vam nesto reci sad, vrlo rijetko kladim 1 X 2 na nba, zbog situacija kao sto je ona od sinoc.80tak utakmica u sezoni, zar mislis da cak i jedan majami moze odigrati svih 80 utakmica 100%, doci ce utakmice koje ce malo vise odmarati, koje ce biti opustenije, koje ce zapeti i dobiti 50 razlike, jednostavno ne zelim da se bavim tim.Mnogo puta sam priej vidio kako 1.10 1.15 kvote padaju u vodu tako da se ne isplati rizikovati.
By iggidala
#915 Dallas - San Antonio
MANJE - Broj poena ekipe 1 [101,5]
L.A. Clippers - Utah
VIŠE - Broj poena ekipe 1 [102,5]
Nevidim nikako kako bi Dallas mogao dati 102 poeni ekipi kao SA. Pre losi su po svim pozicijama. A LAC znamo u kojem su nizu znamo da ce i danas gristi ako misle pobjediti pobjediti ce u velikim granicama koseva jel Utah isto tako igra bez obrane tj.veci broj poena. Sretno!
By KladaraNBA
#916 Pozdrav svima. Jučer me iznenadio Kirilenko i Irving.
Za danas sam odigrao:
+4,5 Detroit-Milwaukee 2 po kvoti 3,35 - oba kluba su srušila Miami kod kuće, smatram da je Milwaukee ipak kvalitetnija momčad pa sam uzeo ovu opciju jer HL danas ne nudi na ovaj par hendi od 1,85. Nije nemoguće poznavajući NBA rezultate.

Jennings 18,5 - više
Pierce 19,5 - više

Ovo sam uplatio za niski ulog pa šta bude.
By SpiGo17
#917 Clippersi - Utah vise od 195,5 koša igrali su dvije i debelo su isli iznad granice. Utah je pokazao prije par dana da moze parirati izgubivsi 116:114 i isto tako mislim da ce bit i danas...na kraju krajeva treba 34 koša manje nego prosli put

Rondo manje od 14,5 koša
Jucer nije igrao protiv Golden State-a i upitan je za danas, i ako ce igrati to ce biti jako malo i mislim da je ovo dobra oklada.Inače, ima problema s bolom u desnom kuku. Ozljeda nije teška i njegov nastup je moguc mada sumnjam da ce biti na nivou.

Kasnije jos analize. Barcelona - Real .. nije nba ali moze uci vise od 151,5 koša...