- 02 Apr 2013, 16:49
Dobro jutro ekipa evo me prvi nadam se sa srećom:
20.5/Nowitzki D. (DAL) više 1,85
Večeras se igra veliki dvoboj za 8.mjesto koje vodi u playoff i u ovakvim utakmicama ključnu riječ će voditi glavni igrači i za očekivati je da Nowitzki odradi dobru partiju jer bez njegovog doprinosa teško će Dallas dobiti ovu utakmicu.U odličnoj je formi zadnje 3 je na prosjeku od 29,7 uz odličan šut iz igre 62,1%.Prva 2 dvoboja ovih momčadi je propustio zbog ozljede a u zadnjem susretu kad su se sreli je zabio 30 poena.Teško će ga Lakersi i danas zaustaviti jer kad se digne na svoj fadeaway mogu samo moliti Boga da promaši.
28.5/Anthony C. (NYK) više 1,85
Knicksi trenutno drže najduži niz pobjeda od 8 u nizu i čeka ih teško gostovanje u Miamiu što je dovoljan motiv da njihov najbolji igrač odradi dobru utakmicu.Što reći za Anthonya kad svi sve znamo o njemu vrhunski igrač 1 na 1, klasični scorer i on će danas sigurno opaliti 20-ak šuteva i izboriti koje slobodno što bi trebalo biti dosta za prolaz granice.Susreli su se 2 puta ove sezone i išao je oba puta preko:30,32.
17.5/Howard D. (LAL) više 1,85
Lakersi su u problemima s ozljedama nema Metta World Peaca i Nasha a Bryant će vjerojatno igrati pod ozljedom kao i prošlu utakmicu gdje mu je falio skok za triple-double i imao je 14 asistencija, kad bi ponovio takvu utakmicu i večeras Howard bi sigurno otišao preko jer mu je namještao šuteve što je teže promašit nego pogodit što govori i statistika zadnje 3 utakmice gdje je Howard na prosjeku od 21,3 poena i 71,4% šuta,jedino čega me strah ovdje je da ne bude imao problema sa faulima.Dallas je 20. u ligi po dopuštenim poenima sa C pozicije sa 18,7 i 51% šuta i mislim da bi Howard to danas mogao iskoristiti jer ne treba ni govorit koliko je ovo
važna utakmica i za jedne i za druge.
Kladionica favorit