Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Globetrotter
#9243 Z.Horvat 5.5 +

ovo mi se cini kao vrlo izgledan par,Čupić je ozlijeden i Horvat je prakticki jedino pravo desno krilo,pucat ce sedmerce,istrcat svaku kontru,poneki ulaz s krila,mislim da bi morao ovo preci,sto vi mislite ?
By tomislav1992
LJames said

Csaszar ili Nagy molio bih misljenje oba su na 4,5 jednoj cu odigrat samo jos neznam kojeg?

nagya bi ja osobno igrao ....al ti odigraj onda drugoga ovog
By mhkladionicar
#9252 Rukomet, Kvalifikacije za EP 2016 (M)
20:00 Irska-Belgija (hendikep -18.5) h2 @ 1.70

veceras je belgija vise nego veliki favorit protiv irske koja je reprezentacija za nabijanje da tako kazem nema tu nekih profesionalaca koje poznajem moze se reci da je irska u rukometu ono sto je san marino u nogometu,kvota je pala u svim kladionicama na hendikep i samo je pitanje sa kolikom razlikom ce pobjediti belgija,prosle godine su igrali jedni protiv drugih i belgija je pobjedila sa 40:11 daleko preko ovog hendikepa,veceras isto ocekujem slicnu utakmicu i trpanje belgije koja je kvalitetnija ekipa od irske iako je belgija inace dosta slaba reprezentacija protiv irske su veliki favorit,belgija je imala solidne rezultate protiv jacih ekipa i dobro su se drzali u nekim utakmicama,dok je irska gubila po 31,39,28 i upravo protiv belgije 29 razlike veceras ocekujem najmanje 20 razlike

Košarka, Euroliga (M), 14. kolo
20:45 Maciej Lampe (Caja Laboral - Montepaschi) over 14.5 DA @ 1.85

vidim kladionice su vec smanjile kvotu na over lampea odlican centar caje veceras mora opet nositi svoju ekipu do pobjede jer je ovo utakmica velikog znacaja,vise puta ove godine je pokazao da je jedan od glavnih igraca caje uz nocionija ove sezone u ovoj fazi natjecanja je na prosjeku od 15 poena i protiv mp ga ocekujem preko 14.5 ove sezone su igrali vec jednom zabio im je 17 poena,ima dosta siguran sut i veoma je snazan pod kosem sta drugo i ocekivati od covjeka koji je visok 2.10
mp voli igrati brzu kosarku ali imaju dosta slabu odbranu jos pogotovo u gostima su jako slabi i gube dosta utakmica,veceras je caja po meni veliki favorit i ocekujem da ce lampe opet biti glavni igrac svoje ekipe i pokazati svoju dominaciju pod kosem
By USASports
#9254 odbojka. hrvatska liga, muški

MOK Zagreb - MOK Mursa
Točan rezultat 0:3 @ 3,20 (bet365)

Očekujem laganu pobjedu ekipe Murse što su i sami najavili
By Marko_OKC
UncleDrew said

Dobro jutro ekipa evo gledam ponudu jutros i našao 2 zanimljiva igrača iz eurolige:

13.5/Hickman R. više 1,85

Igrač koji me nikad nije oborio moram priznat i jedan mi je od najdražih za igrat nadam se da će tako biti i poslije danas.Igra na poziciji beka šutera i vrlo je dobar ove sezone gledo sam ga,brz je u prodorima i lako iznudi slobodna,s dobrim postotkom šutira i stvarno jedan raznovrstan igrač koji je u odličnoj formi zadnje 4 je išao preko granice:18,30,16,16.Zadnji put kad su igrali s Barcom je zabio 19 koševa i vjerujem da im može i u gostima danas barem 14.

6.5/Lončar K. više 1,85

Prije svega ovdje me granica privukla koja je izuzetno mala i Lončar može ovo i u prvom poluvremenu preći,centar koji ima vrlo meku ruku uz to i dobar u igri leđima a sa crte slobodnih odličan sa čak 90,9%.Starta na poziciji centra gdje se izmjenjuje sa Davisom koji je odličan igrač i vrlo je važno kako će otvoriti utakmicu da što više minuta odigra i da ne upadne u probleme sa osobnima.Prošla utakmica protiv Olympiakosa mu je bila naučinkovitija ove sezone sa 19 koševa.

kladionica favorit
ulog:srednji

Bravo care za Hickmana spojio ga s Lorbekom under 11,5 valjda vise nece ni ulaziti. Svaka cast
By mhkladionicar
mhkladionicar said

Rukomet, Kvalifikacije za EP (M), 3. kolo
17:00 Timur Dibirov (over 6.5) DA @ 1.85

danas igra BiH protiv rusije i rusi su veliki favorit ocekujem veliki broj golova i samim tim dibirova preko 6.5 golova sta reci za ovog momka igra lijevo krilo u rusiji i igra vecinom svih 60min jer rusija preferira puno kontre i tu je dibirov glavna karika jer je dosta brz i vecinom uzima sve kontre isto tako trebao bi pucati sedmerce,odlicno je odigrao sp ove godine i bio je glavni igrac rusije,upravo danas ocekujem dosta kontri jer bih nema tu brzinu da zaustavi kontre rusije i danas ocekujem da dibirov samo iz kontri zabije jedno 3 gola uz to se nadam da ce biti i sedmeraca danas i kad se sve zbroji ovu granicu bi timur trebao preci,iako bi volio da bih danas nesto napravi tesko da ce se to i desiti iako interesantno kvota pada na bih a raste na rusiju no vidjet cemo

Rukomet, Kvalifikacije za EP (M), 3. kolo
17:00 Filip Jicha (over 6.5) DA @ 1.75

za ovog igraca nemam puno da kazem ko god prati rukomet zna da se radi o jednom mozda i najboljem igracu svijeta filip jicha je je igrac kiela koji je osvoji sve sto se moze osvojiti ali u klupskom rukometu,danas sa svojom ceskom igra protiv njemacke i ne bi me iznenadilo da ih odvede i do pobjede protiv njemaca,ceska bi bila zaista jaka ekipa da imaju jos par dobrih igraca poput filipa ali ovako je on jedini igrac koji ima svjetsku klasu ostali su mi igraci samo prosjecni,igrali su vec jednom i to prosle godine isto tako je njemacka kao i danas bila favorit da bi ih ceska iznenadila i pobjedila u toj utakmici jicha je zabio 7 golova iz 15 pokusaja,i danas ocekujem da ce uzeti oko 15 suteva ako bude potrebno uzet ce sigurno i vise suteva i trebao bi preci ovu granicu

Košarka, Euroliga (M), 14. kolo
20:45 Paul Davis (Olympiacos - Khimki) over 14.5 DA @ 1.85

i za kraj igram da ce sjajni centar khimkia paul davis veceras protiv olympiakosa zabiti vise od 14.5 poena,igra odlicnu sezonu u regularnoj sezoni eurolige je bio na prosjeku od 10 poena ali je igrao samo 16min u prosjeku,ali zato je poceo igrati u top 16 fazi u prosjeku po 22min i u davao je 15.5 poena od 13 utakmica 8 puta je isao preko ove granice jednom je ostao na 14 i 4 puta je isao ispod,upravo protiv olympiakosa je odigrao odlicnu utakmicu i zabio im cak 20 poena uz dobar sut 8/10 trenutno igra vise od loncara ali vecinom igraju po 20min oba igraca,veceras ce protiv olympiakosa khimki sigurno pruziti dobar otpor i planinic ce sigurno opet davati odlicne asistencije davisu koji nece imati problema da zabije,granica je ok statisticki gledano mogla je biti i 15.5 ocekujem veceras od njega da predje ovo

dibirov i jicha lagano prodju ali stvarno cu razmisliti da li da ista vise ovdje postavljam jer kada vidim kako padam davisa ovo vise nije humano covjek je za 11min imao 11 poena ali je izasao 5min prije kraja 3/4 zbog 4 faula,usao je onda u igru oko 7min 4/4 i zabije 13 poena 3min prije kraja i sta se desi naravno napravi 5 faul i mora izaci :/ nema vise ni smisla pisati neke analize ovo je sve postalo vise sreca
By UncleDrew
Marko_OKC said

UncleDrew said

Dobro jutro ekipa evo gledam ponudu jutros i našao 2 zanimljiva igrača iz eurolige:

13.5/Hickman R. više 1,85

Igrač koji me nikad nije oborio moram priznat i jedan mi je od najdražih za igrat nadam se da će tako biti i poslije danas.Igra na poziciji beka šutera i vrlo je dobar ove sezone gledo sam ga,brz je u prodorima i lako iznudi slobodna,s dobrim postotkom šutira i stvarno jedan raznovrstan igrač koji je u odličnoj formi zadnje 4 je išao preko granice:18,30,16,16.Zadnji put kad su igrali s Barcom je zabio 19 koševa i vjerujem da im može i u gostima danas barem 14.

6.5/Lončar K. više 1,85

Prije svega ovdje me granica privukla koja je izuzetno mala i Lončar može ovo i u prvom poluvremenu preći,centar koji ima vrlo meku ruku uz to i dobar u igri leđima a sa crte slobodnih odličan sa čak 90,9%.Starta na poziciji centra gdje se izmjenjuje sa Davisom koji je odličan igrač i vrlo je važno kako će otvoriti utakmicu da što više minuta odigra i da ne upadne u probleme sa osobnima.Prošla utakmica protiv Olympiakosa mu je bila naučinkovitija ove sezone sa 19 koševa.

kladionica favorit
ulog:srednji

Bravo care za Hickmana spojio ga s Lorbekom under 11,5 valjda vise nece ni ulaziti. Svaka cast

Bravo za tebe izabra si pravoga,ovi Lončar jednom riječju katastrofa čovjek je 3 puta puca na utakmici nemam riječi nikad više na moj tiket...