Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Marko_OKC
tomislav1992 said

Boozer over 17.5 i Deron Williams over 19.5 ?

mišljenje ? ili galinarija da ubacim?

Pa ja bi prije Boozera izmedu te dvojice jer zbilja ne vidim ko ce zabijati koseve kod Bullsa kad se pogledaju svi izostanci je da je to Boozer ali 18 bi morao zabiti. Najsigurniji par je hendikep Denvera naravno jer kad te Fejkersi dobe s 20 razlike znas da si dotaknuo dno. Dallasu bi bilo bolje da ni ne dolazi na to gostovanje.
By tomislav1992
Marko_OKC said

tomislav1992 said

Pa ja bi prije Boozera izmedu te dvojice jer zbilja ne vidim ko ce zabijati koseve kod Bullsa kad se pogledaju svi izostanci je da je to Boozer ali 18 bi morao zabiti. Najsigurniji par je hendikep Denvera naravno jer kad te Fejkersi dobe s 20 razlike znas da si dotaknuo dno. Dallasu bi bilo bolje da ni ne dolazi na to gostovanje.

mislio sam boozera i lopeza staviti :D i to za srednji ulog
By bukefal123
#9271 Boozer 17.5 over- netko već objasnio i samo over dolazi u obzir
Denver-Dallas 1 ko kuća, mislim da se dns uništavaju sve šanse Dallasu(iako su uništene porazom od Lakersa), kvalitetnija i odlična momčad Denvera koja je nadvisila Utaha sinoć u gostima gdje je teško igrati, a kamoli protiv Dallasa kod kuće, Denver je 4. momčad lige što dokazuje kvalitetu te momčadi...
By Marko_OKC
tomislav1992 said

Marko_OKC said

tomislav1992 said

mislio sam boozera i lopeza staviti :D i to za srednji ulog

Ja imam od igraca Duranta over, ak cu vec pasti nek onda padnem na najdrazem igracu tj. cekam jos njega na sistemu za neku sitnu lovu jer su me sjebali nasi u rukometu. Nakon Duranta mi je Boozer over najbolje za ostale nemam neko misljenje
By derrick_rose
Musa994 said

C. Boozer 17,5 OVER

Osim što već cijelu sezonu nema Derricka Rosea, nedavno su Bullse potresle nove dvije ozljede, koje pak nisu toliko duga vijeka kao ona Roseova, no dovoljne da se sav teret zbaci sa Joakima Noaha i Taja Gibsona na Carlosa Boozera. Boozer je ove sezone zabijati preko 17 poena i protiv momčadi koji gaje mnogo više ljubavi prema defenzivnoj igri, a dodamo li još tome da će ga čuvati Brook Lopez nisu nam potrebna nikakva dodatna obrazloženja o ovom tipu. Lopez je poznat kao stravično loš obrambeni igrač i Carlos će to sasvim sigurno znati iskoristiti.

Denver - Dallas 1

Denver je ove sezone u strašnoj formi, posebno kada su u pitanju domaće utakmice gdje su u samom vrhu Zapadne konferencije. Nuggetsi su slavili u posljednjoj utakmici protiv Mavericksa koja se igrala krajem prošle godine. U Teksasu su Mavericksi pali sa čak 21 košem razlike. S tim da su od tada Nuggetsi znatno bolja i jača ekipa sve sam više uvjereniji da će Denver ovo dobiti sa 10-ak pogodaka razlike. Iako ni večeras kao ni sinoć protiv Jazzera ne mogu računati na Tyja Lawsona, mislim da su Igoudala, Gallinari, Faried i društvo dovoljni da svladaju prvake iz 2011. Tečaj na ovaj tip se razlikuje od kladionice do kladionice, varira od 1,40 do 1,55.

Prolaznost gotovo 100/100.
Sretno svima!! http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

opet neki brkaju kako ko koga cuva i ko s kime ide na matchup... imas boozera kojeg cuva reggie evans,cak nije ni los igrac u obrani i dobro zatvara reket(sta se vidi po skokovima i pogledaj da zadnjih 5 ima vise od 17 prosjecno)a lopez ce na nejakog mohammeda tako da to nije isto...svakako si u pravu da boozer ide u over,ne sumnjam to,samo malo vise paznje da ljude na navedes na krivi trag...Smile
By Veconja
#9275 Sta niko ne kometira novu ponudu Splitter T 10,5?
Pa eto ja mislim da se radi o dobrom igracu i da ce dobit dovoljno minutaze sto je jedini razlog zasto ga igram over. Po meni 11 ce zabit veceras, s njim sam jos odigrao hend Denvera I Boozera preko. Weeee :D Nadam se da ce proc sinoc mi je 5 tiketa palo :( :) ))
By UncleDrew
#9276 Upravo uplatio ovu dvojicu:

11.5/Iguodala A. (DEN) više 1,85

Večeras očekujem jednu pravu run and gun košarku između Denvera i Dallasa i sa brdo koševa.Biti će i lakih poena iz kontri i tu vidim Iguodalu kao jednog od najboljih kradljivaca da koji put zakuca,ako pogodi koju tricu ide lagano preko,čuva ga OJ.Mayo koji mu ja mislim ne može parirati neće se trebati puno trošiti obrani jer Mayo igra zadnje vrijeme vrlo loše,i dalje je van pogona Lawson i Iguodala i Gallinari su prve opcije u napadu

29.5/Durant K. (OKL) više 1,85

OT je sve rekao o ovome paru i više nego dovoljno slažem se sa njim.

Kladionica favorit
ulog:srednji
By Nenad
Nenad said

Gregg Popovich said that he expects to play everyone but Manu Ginobili vs. the Thunder on Thursday.
The implication is that Tony Parker (ankle), Tim Duncan (knee) and Kawhi Leonard (knee) will all be in the lineup. DeJuan Blair is a bit questionable due to a stomach flu, but Manu Ginobili is the only player who can be ruled out with certainty. Apr 3 - 8:11 PM

Ali svejedno under 21,5.

Lagano 2 poena.
By Nenad
Nenad said

Joakim Noah (plantar fasciitis) and Marco Belinelli (abdomen) are unlikely to play on Thursday against the Nets.
Noah and Belinelli are each eyeing a return before the regular season ends, but neither has a definitive timetable and will be evaluated on a day-to-day basis. Assuming both players sit, Nazr Mohammed will draw another start with Carlos Boozer soaking up major minutes inside, while Jimmy Butler will get all the minutes he can handle at shooting guard.

Derrick Rose (knee) remains "out indefinitely."
Rose's return has been a subject of discussion since he initially tore his ACL in the 2012 playoffs, but it's looking increasingly unlikely he'll return during the regular season. Rose is medically cleared and playing very hard in practice against teammates, but he's not ready to return yet and nobody knows when that time might come.

Taj Gibson has a "slight" knee strain and is day-to-day, according to Tom Thibodeau.
He will not play on Thursday and he'll likely be day-to-day for the duration of his time on the sidelines. Although Gibson's injury isn't believed to be as bad as his previously sprained MCL, it's to the same knee and Gibson admitted he rushed back too soon last time. Carlos Boozer is in line to play major minutes with Joakim Noah also battling plantar fasciitis. Apr 4 - 10:06 AM

Gibson (knee) will not play Thursday against the Nets, ESPN Chicago reports. (17 minutes ago)

Trebao bi Boozer da dobije dodatne minute. 17,5 mu je granica.

Buzer prosao takodje..