Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Krnja
johnny K. said

izgleda da se opet pojavio neki mudronja(ili vise njih) koji daje minuse na analize....stvarno neznam zasto to radite...pa ako vam se ne svidja neka analiza odigrajte nesto drugo , ima tu dosta ljudi koji vam pokusavaju pomoci...jer ja pokusavam izdvojiti 10-ak minuta svaki dan da napisem neku analizu umjesto da samo odem i uplatim i da me zaboli k* za vas...takoder vidim daju se minusi naprimjer ako netko prenese da je ozlijeden neki igrac ili nesto...pa to vam samo pomaze da znate kako i sta odigrati

pa cemu su se onda i bezveze postavljale te opcije pa normalno je ako se nekome nes nesvida da ce stavit minus odnosno unlike a sta tebi znaci dal ti je netko dao minus ili plus
a vec kad ti neko daje minuse ja bi se vec zapitao zasto :D
By cloaked
tomislav1992 said

Smith više od 17.5
Peković više od 18,5

mišljenje ?

J.R. Ovisi kako ga krene a Pek usprkos povratku valanciunasa mislim da ce opet ici 20+ jer toronto i od losijih centara prima u prosjeku 20ak a o tome da je Pek za klasu bolji od bilo koga iz torontove centarske linije ne treba ni govoriti
By tomislav1992
Sabonis said

tomislav1992 said

Smith više od 17.5
Peković više od 18,5

mišljenje ?

J.R. Ovisi kako ga krene a Pek usprkos povratku valanciunasa mislim da ce opet ici 20+ jer toronto i od losijih centara prima u prosjeku 20ak a o tome da je Pek za klasu bolji od bilo koga iz torontove centarske linije ne treba ni govoriti

Josh Smith iz Atlante oprosti kaj nisam napisal...sad sam skužil...stavio sam josha smitha više od 17.5, pekovića više od 18.5 , holiday manje od 18.5
By cloaked
tomislav1992 said

Sabonis said

tomislav1992 said

Smith više od 17.5
Peković više od 18,5

mišljenje ?

Josh Smith iz Atlante oprosti kaj nisam napisal...sad sam skužil...stavio sam josha smitha više od 17.5, pekovića više od 18.5 , holiday manje od 18.5

bolji smith za odigrat preko u svakom slucaju :) a i jru je 20 i nesto granica barm u supersportu
By johnny K.
Krnja said

johnny K. said

izgleda da se opet pojavio neki mudronja(ili vise njih) koji daje minuse na analize....stvarno neznam zasto to radite...pa ako vam se ne svidja neka analiza odigrajte nesto drugo , ima tu dosta ljudi koji vam pokusavaju pomoci...jer ja pokusavam izdvojiti 10-ak minuta svaki dan da napisem neku analizu umjesto da samo odem i uplatim i da me zaboli k* za vas...takoder vidim daju se minusi naprimjer ako netko prenese da je ozlijeden neki igrac ili nesto...pa to vam samo pomaze da znate kako i sta odigrati

pa cemu su se onda i bezveze postavljale te opcije pa normalno je ako se nekome nes nesvida da ce stavit minus odnosno unlike a sta tebi znaci dal ti je netko dao minus ili plus
a vec kad ti neko daje minuse ja bi se vec zapitao zasto http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

pa zapitas li se ti ? Kiss
By Baja
#9339 Kakva kvota na portland veceras pa ko je tu lud 3.35 na cistu domacinsku ekipu protiv Hjustona ja sam uvjeren da mogu zaprijetit i iznenadit rakete
By Buggs
johnny K. said

ako vidim neki los tip necu da ti udaram minuse nego cu ti skrenuti paznju zbog tebe i zbog drugih..npr kao sto je bio ovaj...ima dosta ljudi koji slabo poznaju nba ulete vide analizu i pomisle ma ovo dolazi sigurno..tako da dzabe analiza i lepo sklopljene recenice ako tip nedodje..sto se tice informacija o ozledama one su meni mnogo bitnije i njih gledam..pozdrav za sve