Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By mhkladionicar
mhkladionicar said

Rukomet, Kvalifikacije za EP 2016 (M)
20:00 Irska-Belgija (hendikep -18.5) h2 @ 1.70

veceras je belgija vise nego veliki favorit protiv irske koja je reprezentacija za nabijanje da tako kazem nema tu nekih profesionalaca koje poznajem moze se reci da je irska u rukometu ono sto je san marino u nogometu,kvota je pala u svim kladionicama na hendikep i samo je pitanje sa kolikom razlikom ce pobjediti belgija,prosle godine su igrali jedni protiv drugih i belgija je pobjedila sa 40:11 daleko preko ovog hendikepa,veceras isto ocekujem slicnu utakmicu i trpanje belgije koja je kvalitetnija ekipa od irske iako je belgija inace dosta slaba reprezentacija protiv irske su veliki favorit,belgija je imala solidne rezultate protiv jacih ekipa i dobro su se drzali u nekim utakmicama,dok je irska gubila po 31,39,28 i upravo protiv belgije 29 razlike veceras ocekujem najmanje 20 razlike

Košarka, Euroliga (M), 14. kolo
20:45 Maciej Lampe (Caja Laboral - Montepaschi) over 14.5 DA @ 1.85

vidim kladionice su vec smanjile kvotu na over lampea odlican centar caje veceras mora opet nositi svoju ekipu do pobjede jer je ovo utakmica velikog znacaja,vise puta ove godine je pokazao da je jedan od glavnih igraca caje uz nocionija ove sezone u ovoj fazi natjecanja je na prosjeku od 15 poena i protiv mp ga ocekujem preko 14.5 ove sezone su igrali vec jednom zabio im je 17 poena,ima dosta siguran sut i veoma je snazan pod kosem sta drugo i ocekivati od covjeka koji je visok 2.10
mp voli igrati brzu kosarku ali imaju dosta slabu odbranu jos pogotovo u gostima su jako slabi i gube dosta utakmica,veceras je caja po meni veliki favorit i ocekujem da ce lampe opet biti glavni igrac svoje ekipe i pokazati svoju dominaciju pod kosem

a i ovdje je isto smijesan pad na belgiju ljudi pobjede 28:12 sta su radili 1pl meni nije jasno uzeli su 11:8 a 2pl 17:4 :/
By bocko
mhkladionicar said

mhkladionicar said

Rukomet, Kvalifikacije za EP (M), 3. kolo
17:00 Timur Dibirov (over 6.5) DA @ 1.85

danas igra BiH protiv rusije i rusi su veliki favorit ocekujem veliki broj golova i samim tim dibirova preko 6.5 golova sta reci za ovog momka igra lijevo krilo u rusiji i igra vecinom svih 60min jer rusija preferira puno kontre i tu je dibirov glavna karika jer je dosta brz i vecinom uzima sve kontre isto tako trebao bi pucati sedmerce,odlicno je odigrao sp ove godine i bio je glavni igrac rusije,upravo danas ocekujem dosta kontri jer bih nema tu brzinu da zaustavi kontre rusije i danas ocekujem da dibirov samo iz kontri zabije jedno 3 gola uz to se nadam da ce biti i sedmeraca danas i kad se sve zbroji ovu granicu bi timur trebao preci,iako bi volio da bih danas nesto napravi tesko da ce se to i desiti iako interesantno kvota pada na bih a raste na rusiju no vidjet cemo

Rukomet, Kvalifikacije za EP (M), 3. kolo
17:00 Filip Jicha (over 6.5) DA @ 1.75

za ovog igraca nemam puno da kazem ko god prati rukomet zna da se radi o jednom mozda i najboljem igracu svijeta filip jicha je je igrac kiela koji je osvoji sve sto se moze osvojiti ali u klupskom rukometu,danas sa svojom ceskom igra protiv njemacke i ne bi me iznenadilo da ih odvede i do pobjede protiv njemaca,ceska bi bila zaista jaka ekipa da imaju jos par dobrih igraca poput filipa ali ovako je on jedini igrac koji ima svjetsku klasu ostali su mi igraci samo prosjecni,igrali su vec jednom i to prosle godine isto tako je njemacka kao i danas bila favorit da bi ih ceska iznenadila i pobjedila u toj utakmici jicha je zabio 7 golova iz 15 pokusaja,i danas ocekujem da ce uzeti oko 15 suteva ako bude potrebno uzet ce sigurno i vise suteva i trebao bi preci ovu granicu

Košarka, Euroliga (M), 14. kolo
20:45 Paul Davis (Olympiacos - Khimki) over 14.5 DA @ 1.85

i za kraj igram da ce sjajni centar khimkia paul davis veceras protiv olympiakosa zabiti vise od 14.5 poena,igra odlicnu sezonu u regularnoj sezoni eurolige je bio na prosjeku od 10 poena ali je igrao samo 16min u prosjeku,ali zato je poceo igrati u top 16 fazi u prosjeku po 22min i u davao je 15.5 poena od 13 utakmica 8 puta je isao preko ove granice jednom je ostao na 14 i 4 puta je isao ispod,upravo protiv olympiakosa je odigrao odlicnu utakmicu i zabio im cak 20 poena uz dobar sut 8/10 trenutno igra vise od loncara ali vecinom igraju po 20min oba igraca,veceras ce protiv olympiakosa khimki sigurno pruziti dobar otpor i planinic ce sigurno opet davati odlicne asistencije davisu koji nece imati problema da zabije,granica je ok statisticki gledano mogla je biti i 15.5 ocekujem veceras od njega da predje ovo

dibirov i jicha lagano prodju ali stvarno cu razmisliti da li da ista vise ovdje postavljam jer kada vidim kako padam davisa ovo vise nije humano covjek je za 11min imao 11 poena ali je izasao 5min prije kraja 3/4 zbog 4 faula,usao je onda u igru oko 7min 4/4 i zabije 13 poena 3min prije kraja i sta se desi naravno napravi 5 faul i mora izaci :/ nema vise ni smisla pisati neke analize ovo je sve postalo vise sreca

ja sam isto od tebe uzeo Davisa + koseve pao na njega za prolaz, pogodio Brown + i Lampe +. cekao bi kasnije jos neki NBA. al nema veze bice bolje drugi put!
By periklo
#9289 danas tri para za noć dva nhl i jedan mlb
Anaheim - Dallas 1 1.8
anaheim po meni među najboljim momčadima lige , sedam tekmi do kraja regularnog dijela love jedinicu na zapadu , a Dallas odustao od lova na playoff, što se vidi po prodaji legende Jaromira Jagra(koji je u premijeri za Bruinse sinoć odmah naravno zabio).....
San Jose -Calgary 1 1.7
San Jose odlična ekipa 6 pobjeda zaredom ,love 4.mjesto i prednost domaćeg terena u završnici, a za Calgary vrijedi sve kao i za Dallas gore (prodali Iginlu pingvinsima ) 3 poraza zaredom.....

MLB: Houston- Oakland 2 1.65
Oakland solidna ekipa otvorili sa 2:2 protiv Seattla ali ne toliko bitni u ovoj priči koliko Houston Astros(novinari su ih prozvali dis-astros)momčad koja bi ove godine mogla srušiti mnoge negativne rekorde u MLB (već jedan jesu ,u prvoj seriji u dvije tekme u 70-ak udaranja imali su 40 ak strikeouta ) .Imaju najmanji proračun u MLB (manje nego dobije jedan A Rod ili Poujols) i mladu ekipu koja će imati bolno školovnje
sretno
By Musa994
#9291 Bešiktaš - Fenerbahce 2 @ 1,55 B.Bogdanović 14,5 OVER @ 1,85
Ovo je utakmica bez ikakva rezultatskog značaja. Dva istanbulska kluba ovom će se utakmicom i oprostiti od košarkaške Eurolige, no Fener će ipak željeti ostaviti što bolji utisak, za razliku od svojih današnjih protivnika koji su na omjeru 1-12, pobjedivši Sienu prošloga tjedna. Fener ima znatno bolju ekipu, Andersena, Sata, McCalebba, a veseli ih naravno i povratak Bojana Bogdanovića koji bi trebao odmah po povratku na parkete zablistati i sudjelovati u deklasiranju Besiktasa. Nisam upoznat s tim kakav je trenutno Bojanov šut ni hoće li uopće uzimati mnogo šuteva, ali sam uvjeren u opciju OVER na hrvatskog bek šutera.

V. Williams - Lepchenko 1 @ 1,55
Kubot - De Voest 1 @ 1,35
Tsonga - Berlocq 1 @ 1,35

SRETNO SVIMA danas, stvarno jako dobra ponuda...
By mhkladionicar
#9296 Nogomet, NIZOZEMSKA: Eerste Divisie
20:00 G.A. Eagles-Maastricht (zbroj golova) 3+ @ 1.50

domacini su danas favorit u ovoj utakmici i kvota vec pada sa 2.10 na 1.95 ja ipak ne bi bas otpisao maastrichta koji je izuzetno opasna ekipa i moze pobjediti svaku ekipu u ligi,veceras ipak ocekujem da ce biti najmanje 3 gola na utakmici jer obe ekipe vole igrati ofanzivno i dosta golova pada na njihovim utakmicama,kod domacina je prosjek 3.8 ove sezone dok je kod gostiju prosjek malo manji 3.5 od 12 utakmica ove sezone kod kuce cak 10 su eaglesi igrali 3+,zadnja njihove medjusobna je zavrsena 3:3 prosle godine su igrali isto jednu utakmicu i zavrsena je 2:1 u korist danasnjeg domacina,dovoljno je reci da je u zadnjih 5 medjusobnih uvijek bilo najmanje 3 gola zasto onda i danas ne odigrati 3+ tradicija i statistika govori da ce biti golova nadam se da ce danas tako i biti

Košarka, NBA
03:00 Utah Jazz-New Orleans Hornets 1 @ 1.25

iako se ne volim kladiti na utakmice u nba danas moram jednostavno igrati na utah koji je i tradicionalno uvijek jak kod kuce a trenutno vode bitku za playoff zajedno sa lakersima i dallasom,New orleans je uz phoenix najslabija ekipa zapadne konferencije i u gostima su pogotovo jako slabi izgubili su vec zadnjih 7 gostujucih utakmica i veceras ocekujem nastavak te crne serije jer utah ako hoce playoff ovakve utakmice mora jednostavno pobjedjivati inace mogu vec cestitati lakersima,zadnju su igrali u januaru ove godine i utah je pobjedio 104-99 tad su slabo usli u utakmicu i izgubili 1/4 19:29 da bi se na kraju sigurno vratili i dosli do pobjede,big Al jefferson i millsap su veceras glavni aduti utaha i ocekujem da dodju do lagane pobjede znacajnih izostanaka nema
By johnny K.
#9354 evo za danas 2 para PREMIER LIGE :

STOKE - ASTON VILLA (zg/3,5) - 1
Danas se na Britannia stadionu sastaju Stoke i Aston Villa.I jedni i drugi nisu u nekoj odlicnoj formi.Villa se bori za opstanak u ligi a Stoke jos nema upisanu pobjede u 2013.godini...Stoke je poznat kao ekipa koja se dobro brani i ne prima puno golova , a Villa nije popularna kao ubitacna ekipa u napadu.U spicu imaju solidnog Bentekea koji svakome moze zabiti , no kraj mrcina kao sto su Huth i Shawcross tesko ce proc , a jos teze preskocit.Jednom su se sastali ove sezone.Mec je zavrsio 0-0 , a Stoke je tijekom citavog dvoboja imao samo 1 sut prema golu , koji nije isao u okvir.S druge strane Villa je nesto pokusavala.9 suteva,5 u okvir, no nista.Sjajan je na golu bio Begovic , kojemu je to bio jos jedan mec u kojem je sacuvao praznu mrezu.Samo 5 kornera na mecu a cak 28 prekrsaja te crveni karton za Stoke.Zanimljivo da je Stoke ove sezone cak 6 puta igrao 0-0, a cak 19 puta je bilo manje od 3 gola na mecu.

NORWICH - SWANSEA (zg/3,5) - X2
Norwich i Swansea sastali su se jednom ove sezone.Zavrsilo je 4-3 za Norwich u odlicnoj utakmici punoj prilika,bez puno prekida i grube igre.Vidjeli smo 31 sut,18 u okvir gola.Dvije napadacki orijentirane ekipe,pogotovo Swansea.Kvota na ovome paru takoder je dosta solidna- 1,85.Jedini razlog sto nisam odigrao cistu 2 je to sto je Norwich u zadnja 4 meca postigao samo 1 gol,a samo jednom je bilo vise od 3 gola.Mislim da bi rano gol prinudio napadanje druge ekipe , gdje se svasta moze desiti , od kontra, kornera...
By johnny K.
johnny K. said

evo za danas 2 para PREMIER LIGE :

STOKE - ASTON VILLA (zg/3,5) - 1
Danas se na Britannia stadionu sastaju Stoke i Aston Villa.I jedni i drugi nisu u nekoj odlicnoj formi.Villa se bori za opstanak u ligi a Stoke jos nema upisanu pobjede u 2013.godini...Stoke je poznat kao ekipa koja se dobro brani i ne prima puno golova , a Villa nije popularna kao ubitacna ekipa u napadu.U spicu imaju solidnog Bentekea koji svakome moze zabiti , no kraj mrcina kao sto su Huth i Shawcross tesko ce proc , a jos teze preskocit.Jednom su se sastali ove sezone.Mec je zavrsio 0-0 , a Stoke je tijekom citavog dvoboja imao samo 1 sut prema golu , koji nije isao u okvir.S druge strane Villa je nesto pokusavala.9 suteva,5 u okvir, no nista.Sjajan je na golu bio Begovic , kojemu je to bio jos jedan mec u kojem je sacuvao praznu mrezu.Samo 5 kornera na mecu a cak 28 prekrsaja te crveni karton za Stoke.Zanimljivo da je Stoke ove sezone cak 6 puta igrao 0-0, a cak 19 puta je bilo manje od 3 gola na mecu.

NORWICH - SWANSEA (zg/3,5) - X2
Norwich i Swansea sastali su se jednom ove sezone.Zavrsilo je 4-3 za Norwich u odlicnoj utakmici punoj prilika,bez puno prekida i grube igre.Vidjeli smo 31 sut,18 u okvir gola.Dvije napadacki orijentirane ekipe,pogotovo Swansea.Kvota na ovome paru takoder je dosta solidna- 1,85.Jedini razlog sto nisam odigrao cistu 2 je to sto je Norwich u zadnja 4 meca postigao samo 1 gol,a samo jednom je bilo vise od 3 gola.Mislim da bi rano gol prinudio napadanje druge ekipe , gdje se svasta moze desiti , od kontra, kornera...

NORWICH - SWANSEA lagano...STOKE drzao do 87.minute a onda golcina Lowton-a i sjajan prolaz Bentekea...taman sam se ponadao
By johnny K.
#9401 i danas cu , kao i jucer staviti 2 para PREMIER lige :

TOTTENHAM - EVERTON - 2 ( 3.10 )
Tottenhamu se ozlijedio njihov najbolji igrac, po meni 70% ove ekipe, te trenutno jedan od najboljih igraca svijeta Gareth Bale.Mislim da bez njegove prisutnosti nemogu nesto puno uraditi,no pomaze im to da igraju doma.U prvoj utakmici Spursi su vodili do zadnjih minuta kada je Everton nevjerojatno preokrenuo golovima Jelavica i Pieenara , dok je za Tottenham gol zabio Dempsey.Moram napomenuti da je Everton u odlicnoj formi - imaju 4 pobjede zaredom ukljucujuci onu protiv Citya kada su ih "razvalili".David Moyes proglasen je trenerom mjeseca , a ovom pobjjedom dosli bi na 1 bod Chelseaju a samo 3 boda bi zaostajali za Tottenhamom (imaju i utakmicu manje)...

QPR - WIGAN (zg/3.5) - X2
QPR i Wigan bore se za ostanak u ligi.Iako QPR ima mnogo tezu zadacu jer imaju samo 23 boda , moraju se potruditi jer imaju dosta dobru i kvalitetnu ekipu.S druge strane Wigan je mjesto iznad njih , koje takoder vodi u nizi razred engleskog nogometa.Imaju 30 bodova, a ispred njih je Sunderland (31) te Aston Villa (33) koja je se jucerasnjom pobjedom u zadnjim minutama malo izvukla.Uzadnjem mecu ovih dvaju timova vidjeli smo 4 gola , po 2 na obe strane , sa dosta prilika i suteva na gol.Zanimljivo je da je u Wiganovih zadnjih 10 utakmica cak 8 puta bilo 2 ili vise golova na utakmici , a od zadnjih 10 meceva QPR-a 6 ih je bilo sa 2 ili vise golova , sto je ustvari ZADNJIH 6 MECEVA. Mislim da je ovo dovoljan razlog da se igra makar X2 golova , jer ce obe ekipe biti mozda malo pazljivije u obrani...

SRETNO Wink
By UncleDrew
#9464 Evo jedan tiket od mene za danas na manji ulog da se isprati,kao što sam rekao jučer ja do playoffa mirujem i stavljati ću parove na manji ulog koje odigram:

FC Porto-SC Braga 1 1,55

Porto do kraja sezone mora pobjediti svaku utakmicu ako misli pomrsit planove Benfici i čekati ih u međusobnom dvoboju sa što manje bodova zaostatka.Trenutni zaostatak je 7 bodova ali imaju utakmicu manje i mislim da danas moraju doći do pobjede,kvaliteta je na njihovoj strani i pred domaćim navijačima i na krilima Martineza uvjerljivo najboljeg strijelca lige nadam se da će to i uspjeti.

ManUtd-Manchester City oba daju gol DA 1,65

Gradski derbi bez velikog naboja jer je United vjerojatno osvojio svoj 20.naslov engleskog prvaka ali prepun vrhunskih igrača i očekujem jednu pravu otvorenu utakmicu i vjerujem da će svaki dati po gol.Zadnjih 5 utakmica njih 4 su čak išli i 5+ golova samo je jedna završila 1-0.

AS Roma-SS Lazio oba daju gol DA 1,75

Još jedan gradski derbi se igra danas i ovdje vjerujem da mogu obadvoje zabiti gol.Ovdje je borba za 5.mjesto i Europsku ligu i ulog je velik.Roma ove godine igra vrlo atraktivno i sa puno golova utakmice gol razlika im je 60:51 u 30 kola,uz Juventus su postigli najviše golova ali su najviše i primili.Zadnjih 5 utakmica ove 2 momčadi isto samo jednom nije prošlo oba gol bilo je 2:0.

Padova(2,5)-AS Varese manje 1,65

Padova u katastrofalnoj formi zadnjih 6 utakmica nisu dali gol i sve izgubili.Varese se bori za 6.mjesto koje vodi u borbu za ulazak u prvu ligu i ova utakmica im je vrlo važna i mislim da neće srljati,ja sam odigro manje golova jer mislim da Padova bi opet mogla ostat bez postignutog gola samo se nadam da Varese neće 3 zabiti.

Bursaspor/odg-Besiktas oba daju gol DA 1,60

Dvoboj 5. i 3. momčadi turskog prvenstva i ovdje očekujem otvorenu utakmicu jer igraju tako momčadi i većinom je tako i bilo u njihovim susretima.Bešiktašu u gostima je prosjek po utakmici 3,1 gol i nadam se da će i danas postići barem 1 a onda Bursaspor će morati poetgnuti ako misli izboriti europu dogodine.

Kvota:11,81

Danas vrlo loša ponuda i nema se baš puno izbora zato vam opet ponavljam na mali ulog da se isprati bez srljanja i sretno Laugh