Wiggi 17,5 +
Adams 13,5 +
Nurk 13,5 +
Sportplus
KAT i Wiggi se koliko vidim mogu nac na 23 i 20 u pojedinim klad.
R.Westbrook 27.5 over
S.Adams 13.5 over
D.Booker 23.5 over
Z.LaVine 21.5 over
Premier sretno
baja papaja wrote:Imao sam ja prepisku pre par dana sa tim momkom koji igra taj under sistem, prvo mi se cinilo da uopste nema smisla, ali kasnije kada sam preracunao ima i u tome profita. Cista je matematika, sad ko moze da skapira i da ima zivce kao robot da udara 100 tiketa po 3 4 5 parova u danu.. Ja to ne mogu, ali svakako nije losa stvar.
Cista matematika? Ima profita?? Pa naravno da ima profita ako pogađaš parove u visokom procentu,ali ne moraš čak ni under samo da igraš! Sistem je kao i svaki sistem, ok , ali postoji jedna "MALA SITNICA" da bi bio u plusu i uzeo dobre pare, moraš da pogodiš sve što odigraš ili skoro sve ali tada plus nije mnogo veliki.
Evo ja garantujem, a Miloske82 neka potvrdi ako grešim, juče u došli mnogi underi na Boston, Indijanu itd ali garantujem da mu je Tatum under, Tadeus Young under, Prince iz atlante under i ISH Smith under iz Detroita poobarao većinu tiketa.
miloske82 wrote:Zato sto prike juce sam imao 95 tiketa i ne mogu svaki slikati,a stavim prolazan da vidite kako se moze igrati,a ko zeli da pita postoji inbox da ne bude raprave.kao sto ce i danas da ih bude gomila tiketa jos nisam ni igrao ovo sam samo odigrao da bi ispostovao ono sto sam rekao.
A što pokažeš sve ali glavno ulog sakriješ to ko na plaži bikini a???