Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By miloske82
#94535 Jel sam ja rekao da si u zabludi ili bilo kome,ne postavim post ko zeli procita ko ne zeli preskoci,isto ko bilo sto da pise,nijednog clana nisam prozvao ni javno ni inbox.tikete ti poslao da odgovorim na repliku jer samo 5.evo admini obrisite sve moje postove ako vam se neko javi ili vi smatrate da sam doveo nekog u zabludu.
By miloske82
#94539 Nekome sam slao u inbox i nije sistem i nije moj vec od coveka koji je poceo prvi tako da iggra i naucio mnoge a ja nisam ni 10% naucio,joldza ga zna i pominjao ga je,necu ja da ga imenujem ponovo.ko zeli pisacu mu inbox al kasnije,ima toga puno.
By UcenikBGD
baja papaja wrote:Imao sam ja prepisku pre par dana sa tim momkom koji igra taj under sistem, prvo mi se cinilo da uopste nema smisla, ali kasnije kada sam preracunao ima i u tome profita. Cista je matematika, sad ko moze da skapira i da ima zivce kao robot da udara 100 tiketa po 3 4 5 parova u danu.. Ja to ne mogu, ali svakako nije losa stvar.

Cista matematika? Ima profita?? Pa naravno da ima profita ako pogađaš parove u visokom procentu,ali ne moraš čak ni under samo da igraš! Sistem je kao i svaki sistem, ok , ali postoji jedna "MALA SITNICA" da bi bio u plusu i uzeo dobre pare, moraš da pogodiš sve što odigraš ili skoro sve ali tada plus nije mnogo veliki.
Evo ja garantujem, a Miloske82 neka potvrdi ako grešim, juče u došli mnogi underi na Boston, Indijanu itd ali garantujem da mu je Tatum under, Tadeus Young under, Prince iz atlante under i ISH Smith under iz Detroita poobarao većinu tiketa.
By toshiba86
miloske82 wrote:Zato sto prike juce sam imao 95 tiketa i ne mogu svaki slikati,a stavim prolazan da vidite kako se moze igrati,a ko zeli da pita postoji inbox da ne bude raprave.kao sto ce i danas da ih bude gomila tiketa jos nisam ni igrao ovo sam samo odigrao da bi ispostovao ono sto sam rekao.

A što pokažeš sve ali glavno ulog sakriješ to ko na plaži bikini a???
By UcenikBGD
#94546 Evo on je kombinovao igrače iz Bostona under Irving,Horford, Brown i Tatum. pošao ih je 3/4što je odlično zar ne 75% ali iskombinujte ih kako hoćete sa npr underima iz Indijane ( isto 3/4 došli, što je isto odlično ) i sa tih 6/8 mogu da ti sezalome dobitni tiketi i to dosta ali ih dosta i odigraš i opet je pitanje koliki je plus, bez 8/8 ne možeš da ih odereš,a onda se sve svodi da odigraš narodnjak 8/8 ili dva četverca 4/4 i 4/4 i sa 7/8 uzimaš jedan sigurno, sa 6/8 nisi siguran ni u to,a 6 od 8 je 28 kombinacija, rastavi ih na 28 tiketa po 6 parova, a kvota je 40! Znači nemaš duple pare ni sa 6/8,itd itd mogu da pišem do sutra,ali se sve svodi da moraš sve da pogodiš,a ovako iako je došlo brdo minusa nema velikkog dobtka! A još jedna SITNICA, kad dođe veče overa, možeš da plačeš samo,a od 95 tiketa možeš da praviš maramice da brišeš suze,a uplata kolika je???