Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By UncleDrew
UncleDrew said

Evo jedan tiket od mene za danas na manji ulog da se isprati,kao što sam rekao jučer ja do playoffa mirujem i stavljati ću parove na manji ulog koje odigram:

FC Porto-SC Braga 1 1,55

Porto do kraja sezone mora pobjediti svaku utakmicu ako misli pomrsit planove Benfici i čekati ih u međusobnom dvoboju sa što manje bodova zaostatka.Trenutni zaostatak je 7 bodova ali imaju utakmicu manje i mislim da danas moraju doći do pobjede,kvaliteta je na njihovoj strani i pred domaćim navijačima i na krilima Martineza uvjerljivo najboljeg strijelca lige nadam se da će to i uspjeti.

ManUtd-Manchester City oba daju gol DA 1,65

Gradski derbi bez velikog naboja jer je United vjerojatno osvojio svoj 20.naslov engleskog prvaka ali prepun vrhunskih igrača i očekujem jednu pravu otvorenu utakmicu i vjerujem da će svaki dati po gol.Zadnjih 5 utakmica njih 4 su čak išli i 5+ golova samo je jedna završila 1-0.

AS Roma-SS Lazio oba daju gol DA 1,75

Još jedan gradski derbi se igra danas i ovdje vjerujem da mogu obadvoje zabiti gol.Ovdje je borba za 5.mjesto i Europsku ligu i ulog je velik.Roma ove godine igra vrlo atraktivno i sa puno golova utakmice gol razlika im je 60:51 u 30 kola,uz Juventus su postigli najviše golova ali su najviše i primili.Zadnjih 5 utakmica ove 2 momčadi isto samo jednom nije prošlo oba gol bilo je 2:0.

Padova(2,5)-AS Varese manje 1,65

Padova u katastrofalnoj formi zadnjih 6 utakmica nisu dali gol i sve izgubili.Varese se bori za 6.mjesto koje vodi u borbu za ulazak u prvu ligu i ova utakmica im je vrlo važna i mislim da neće srljati,ja sam odigro manje golova jer mislim da Padova bi opet mogla ostat bez postignutog gola samo se nadam da Varese neće 3 zabiti.

Bursaspor/odg-Besiktas oba daju gol DA 1,60

Dvoboj 5. i 3. momčadi turskog prvenstva i ovdje očekujem otvorenu utakmicu jer igraju tako momčadi i većinom je tako i bilo u njihovim susretima.Bešiktašu u gostima je prosjek po utakmici 3,1 gol i nadam se da će i danas postići barem 1 a onda Bursaspor će morati poetgnuti ako misli izboriti europu dogodine.

Kvota:11,81

Danas vrlo loša ponuda i nema se baš puno izbora zato vam opet ponavljam na mali ulog da se isprati bez srljanja i sretno http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

Na kraju 4/5 bešiktaš nije mogao ni počasni gol barem zabiti...
By johnny K.
#9484 BARCELONA - PANATHINAIKOS(+8,5) - h2 , DIMITRIS DIAMANTIDIS (10,5) - VISE
Veceras je prvo kolo ovogodisnjeg playoffa u Euroligi.Sastaju se Barcelona i Panata ,dvije jako dobre ekipe.Prava je steta sto su se nasli vec ovako rano ali sta cemo.Veceras se za velikog favorita smatra Barcelona , koja je s lakocom prosla u playoff,no mislim da se Panata nece tako lako predati.Imaju dosta solidnu i iskusnu ekipu.Mislim da ce upravo Dimitris Diamantidis biti najveca prijetnja Barci, zbog svoje iskusnosti trener ga vise forsira,a u ovako vaznim mecevima mislim da ce odigrati mozda i 35 minuta.Opuca 2-3 trice, ima nekoliko bacanja po mecu, i bit ce prava prijetnja Barceloni.
By mhkladionicar
#9487 Nogomet, Liga Prvaka
20:45 Dortmund-Malaga 1 @ 1.65

veceras opet u programu liga prvaka i to uzvratne utakmice dortmund i malaga su u prvoj igrali 0:0 i gledao sam tu utakmicu i mogu vam reci da je malaga imala dosta dosta srece i dortmund je morao zabiti 1 pa cak i 2 gola jer sta su sve masili ono od njih niko nije ocekivao,igracki su nadigrali malagu koja je kao ekipa iz spanjolske poznata po tome da igra odlican nogomet sa loptom u svom posjedu ali tu noc im je dortmund ocitao lekciju i malaga moze biti sretna sto se odbranio od svih tih napada dortmunda,i prije sam govorio o tome da malaga nema tako jaku odbranu demichelisa pratim jos duzi period iako je jako borben igrac zna i prativi dosta greski i nije vise toliko brz kao prije,mladi igraci dortmunda silno zele polufinale i pred punim stadionom sve osim pobjede mlade ekipe dortumnda bi bilo za mene veliko iznenadjenje reus,goetze,lewandowski i ostali igraci su ove godine pokazali u lp da su jedan od potajnih favorita za osvajanje titule a kod kuce su ove sezone pobjedili i reala i citya i shakhtara kvota je vec u padu i vjerujem u sigurnu pobjedu milionera

jos sam odigrao dvije utakmice analize kao i uvijek na mojoj str :)
By Krnja
#9489 Pozz ljudi nije ovo neka dojava al ono neki info iz kluba direktno frend mi je tamo golman u klubu pa je javio da ce izgubiti ziher tak da s vama to podjelim nije koeficjent nesto velik ali puno znaci kad je sigurno
Uplatite bez straha

Mali nogomet-Hrvatska
OsijekVBK-NMarof 1 @1,45
By Marko_OKC
Krnja said

Pozz ljudi nije ovo neka dojava al ono neki info iz kluba direktno frend mi je tamo golman u klubu pa je javio da ce izgubiti ziher tak da s vama to podjelim nije koeficjent nesto velik ali puno znaci kad je sigurno
Uplatite bez straha

Mali nogomet-Hrvatska
OsijekVBK-NMarof 1 @1,45

Ma odlican je tecaj bitno da prode. Taman mi falilo nesto takvog, Kad god imas nekaj takvog samo stavi bez obzira na tecaj
By Krnja
Marko_OKC said

Krnja said

Pozz ljudi nije ovo neka dojava al ono neki info iz kluba direktno frend mi je tamo golman u klubu pa je javio da ce izgubiti ziher tak da s vama to podjelim nije koeficjent nesto velik ali puno znaci kad je sigurno
Uplatite bez straha

Mali nogomet-Hrvatska
OsijekVBK-NMarof 1 @1,45

Ma odlican je tecaj bitno da prode. Taman mi falilo nesto takvog, Kad god imas nekaj takvog samo stavi bez obzira na tecaj

Sljedeci tjedan igraju protiv petrinjcice to ce isto izgubit koeficjent bi mogo bit i veci oko 1,75 pa cu javit
ali ni slucajno nemojte djelit to okolo i svuda pricat previse je sto sam ja i ovdje napiso
By Marko_OKC
Krnja said

Marko_OKC said

Krnja said

Uplatite bez straha

Mali nogomet-Hrvatska
OsijekVBK-NMarof 1 @1,45

Sljedeci tjedan igraju protiv petrinjcice to ce isto izgubit koeficjent bi mogo bit i veci oko 1,75 pa cu javit
ali ni slucajno nemojte djelit to okolo i svuda pricat previse je sto sam ja i ovdje napiso

Nema straha za to. Samo stavi tu. Sad jos da Agullero prode i Barca 1x i dosta za danas
By johnny K.
johnny K. said

BARCELONA - PANATHINAIKOS(+8,5) - h2 , DIMITRIS DIAMANTIDIS (10,5) - VISE
Veceras je prvo kolo ovogodisnjeg playoffa u Euroligi.Sastaju se Barcelona i Panata ,dvije jako dobre ekipe.Prava je steta sto su se nasli vec ovako rano ali sta cemo.Veceras se za velikog favorita smatra Barcelona , koja je s lakocom prosla u playoff,no mislim da se Panata nece tako lako predati.Imaju dosta solidnu i iskusnu ekipu.Mislim da ce upravo Dimitris Diamantidis biti najveca prijetnja Barci, zbog svoje iskusnosti trener ga vise forsira,a u ovako vaznim mecevima mislim da ce odigrati mozda i 35 minuta.Opuca 2-3 trice, ima nekoliko bacanja po mecu, i bit ce prava prijetnja Barceloni.

1/2 na kraju Cry

BARCA - PANATA 64:64(reg.) - 72:70
DIAMANTIDIS - 10 poena , trica 3/8 , bacanje 1/2
steta