Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#9845 Napokon počinje i taj playoff. 4 odlične utakmice su na rasporedu danas, a NBA tv promocijom ih se može gledati besplatno ako imate pristup kreditnoj kartici, više u ovom linku >> http://nbaknights.com/besplatni-nba-prijenosi-i-reaktivacija-bonusa/

Također jedan naš član je otvorio svoj blog s tipovima o NBA ligi i tenisu i sigurno će se naći nešto kvalitetno >> http://www.nbatenisfanatics.blogspot.com/

[sp_show_poll id="23"]
[sp_show_poll id="24"]
[sp_show_poll id="25"]
[sp_show_poll id="26"]
By Mario
#9846 Evo,danas nam zapocinje svima iscekivani playoff NBA lige.Ocekuje se da glavni igraci preuzmu glavnu rijec te se ocekuje da bar 70 % napada danas ide preko njih.Pa evo analiza i moram priznati da su me zacudile granice:

Mix kao uvod za utakmicu N.Y-Boston:http://www.youtube.com/watch?v=HdQIKPdvKFg

PSK KLADIONICA

21:00h_ABC(tv)-C.Anthony preko 30.5
02:00h_ESPN(tv-D.Williams preko 19.5

Danas nas ocekuje klasik Istoka,stari rivali ce se ponovno susresti-New York protiv Bostona po tko zna koji put.Po meni,ovo su danasnji najveci rivali u NBA.Melo je prebrodio regularni dio sezone,osvojio je titulu najboljeg strijelca sa 28.7 ppg,prebrodio je glasine o razvodu sa njegovom suprugom,brojne ozljede te je odveo N.Y do 2.mjesta na Istoku.Melo je uvijek napaljen na ovakve utakmice,a kad se igra jos protiv Bostona,onda je i prenapaljen.Svi govore da N.Y-Boston biti odlucena u 7.utakmici,da ce N.Y. Dobiti 4-3 ili Boston da ce dobiti 4-3,ali ja mislim da ova serija ide u 6 utakmica i da N.Y dobija 4-2.Melu je prosjek protiv Bostona,nezz oko 29 poena,te vjerujem da u subotu Melo ide na 35+.24,29,28 i 20 su brojke poena koje je Melo imao ove godine protiv Bostona,ali je usvim utakmicama igrao manje radi blow outa..Cak i ako N.Y. Vodi 15-20 razlike,Melo ce dobiti svojih 40-44 min.igre radi toga sto ekipe u Playoffu ne odmaraju igrace,zele pokazati silu,zele svojem sljedecem protivniku pokazati tko su i sto su.Dakle po meni,Melo u subotu ide over,jer njegovo vrijeme je playoff te tu pruza najbolje partije karijere..
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Lp8PAIwL2lo

Osim N.Y -Boston,ocekuje nas jos jedan zanimljivi susret na Istoku.Igraju Brooklyn i Chicago te ce uz gore navedene timove to biti jos jedna odlicna serija.Svi znamo koliko lose brani Chicago poziciju playa,te ce Hinrich i Robinson imati jako tezak zadatak zaustaviti Derona,kojemu su prosjek poena i asitencija ove sezone na 18.9 ppg i 7.7 apg.24,11,14 i 30 su brojevi poena koliko je davao ove sezone protiv Bullsa ,u odlicnoj je formi te danas ocekujem da zabija svoje trice i ide na uobicajne njegove ulaze i iznudi 4-5 prekrsaja.Ocekujem da danas pokaze zasto je medu top 5 playa na svijetu te ga danas ocekujem ubije Chicagove prelose defanzivce na playu...

NEKA NA PLAYOFFU SVI ZARADIMO STO VISE PARA!!!!
TAKOĐER,SRETNOOO SVIMAAA!!!!!
By UncleDrew
#9847 19.5/Lopez B. više 1,85

Brooklyn dočekuje Chicago na početku ove serije koja je vrlo izjednačena po meni i ovdje će biti svašta.Za Lopeza sam se odlučio radi izjave trenera Chicaga koji je rekao da će vjerojatno Noah propustiti prvih nekoliko utakmica playoffa jer još vuče ozljedu desne noge i od 21.3. je igrao samo 3 utakmice i to po 14 minuta a ako kojim slučajem i zaigra evo što kaže Thibodeau: "Video sam ga kako je hodao u svlačionici nakon ovih poslednjih utakmica. Noga mu je zaržala. Čak i ako ga budem koristio u seriji protiv Bruklina, barem na početku, neće igrati u startnoj petorci i imaće ograničen broj minuta u igri. Koliko će igrati, to sada ne mogu da kažem, videćemo kako će se situacija razvijati" .Dakle sasvim je sigurno da će na poziciji centra startati Mohammed koji je nemjerljivo lošiji igrač u obrani od Noahe i tu je velika šansa za Brooklyn i Lopeza jer mislim da će puno lopti ići na njega u low post gdje je on vrlo močan i ima široku lepezu rješenja u napadu i mislim da mu Mohammed neće stvarati probleme što mu je i pokazao zadnji put kad su se sreli u regularnoj sezoni gdje je zabio 18 poena u prvoj četvtini.Inače na prosjeku je od 22.0 koša u seriji protiv Chicaga ove sezone uz postotak šuta 52,9% i ako uzme svojih 15-20 šuteva uz 4-5 slobodnih koje izvodi po utakmici mislim da bi to trebalo biti dosta za over.

Denver - Golden State k.r. 1 1,25

Ovdje igram na Denvera koji je ove sezone momčad sa najboljim scorom kod kuće (38-3).U goste im dolazi ekipa koja također igra run n gun košarku ali ipak za nijansu slabija i mislim da ovo Denver uzima jer su ipak kvalitetnija momčad sa odličnim pojedincima i širokom klupom i tu su sigurno u velikoj prednosti protiv Golden Statea.

Kvota:2,31
favorit

Od mene u playoffu očekujte svaki dan 2 do 3 para maksimalno koje i sam odigram na srednji-jači ulog, nadam se da će ovi playoff biti uspješan i da ćemo lijepo zaraditi,pozdrav ekipa i sretno !!
By bjede
#9848 U 10:15 sve kvote na izglednije parove već popadale... http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-yell.gif

BTW, koje hrvatske kladare imaju u ponudi skokove i asiste?
Koliko vidim, samo SS i Lutrija?Frown
By derrick_rose
bjede said

U 10:15 sve kvote na izglednije parove već popadale... http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-yell.gif

BTW, koje hrvatske kladare imaju u ponudi skokove i asiste?
Koliko vidim, samo SS i Lutrija?http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-frown.gif

nista cudno za padanje koef.,svi su poletjeli u grad u 10:00 i trpaju na 4 igraca,tesko je kladaru zajebat... a u psk i germanie nema asista ni skokova,eto gamad od SS-a daje Anthonyja 7.5 skokova sta bi trebao bit zicer vise,samo su smanjili koef.naravno..
By Dzeva Melo
#9851 http://nbaknights.com/forum/dzeva-melo-i-canca/ostali-sportovi-by-dzeva-melo-i-canca-19-04/#p9849 evo imate jedan analizirani par tenisa koji mozete spariti s nekim nba igracem ili kako vec zelite..neka bude post do 1 i neka admin slobodno ukloni da se ne bi nagomilavalo..nisam fan nagomilavanja pa neka se drzi do 1 da biste mogli svi vidjeti par..hvala:D
By Mario
#9852 Ako info pomaze nekome:http://nbacro.com/nba/chicago-bulls/chicago-vjerojatno-kroz-cijeli-prvi-krug-bez-joakima-noaha-17572
By johnny K.
#9853 evo napokon dosao je i taj playoff , prilika da se nesto i zaradi Smile...evo zazelio bi svima ovog prvog dana, puno srece i naravno profita...

CARMELO ANTHONY (32,5) - VISE
Veceras je prva noc playoffa , cetiri meca na raspolaganju , no odma mi je upao u oko Carmelo.Igrac koji je ove sezone prosjecno ubacivao 28,7 poena po utakmici i koji ce svoju momcad sigurno veceras voditi prema pobjedi.Inace protiv Bostona odigra prema svome standardu solidnu utakmicu i prosjecno im ubacuje oko 26 poena po utakmici, no veceras je ulog prevelik da bi se kockali sa nekim drugim suterima ili kombinacijama pod kosem.Siguran sam da ce uzeti vise nego porciju svojih suteva.Prosjecno je ove sezone uzimao 22 suta po utakmici , nekad manje nekad vise , ovisi o vaznosti ili rezultatu koji je bio.Veceras ga ocekujem na minimalno 30.Imao je odmor od 3 dana , i sigurno je to vazan faktor vecerasnjeg nastupa.Da napomenem da je Carmelo u ovome 4. mjesecu , u regularnome dijelu sezone ubacivao 37 PP, te ne vidim razlog da veceras ide manje.

DENVER - GOLDEN STATE (zk/210,5) - VISE
Znam da ce se veceras mnogi od vas bazirati na poene igrace, ili pak skokove ili asistencije , kojih u mnogim klladionicama ima , no ja cu ovo bez obzira probati odigrati jer me je odma privuklo.Odmah da uocimo tko to igra.Denver je ekipa koja prosjecno zabija najvise poena po mecu, cak 106, i po tome su 1. u NBA , a da su dobri u obrani kao sto su u napadu vjerojatno bi sada isli na Houston , no nije tako.Primaju 101 poen po utakmici i to ih cini 24. najgorom ekipom u NBA.S druge strane Golden State zabija 101 PPG i sedmi su , a primaju 100 poena po utakmici.U zadnjih 5 medusobnih meceva zbroj je ,mozemo reci ,samo 2 puta isao vise.Cesto ostaje tu negdje na granici no vecerasnji razlog u zbroju vise upravo vidim u playoffu.Obje ekipe su upoznate da nisu bas sinonim za obranu , a to ce pokusati iskoristiti jedan protiv drugoga.Brza kosarka , kratki napadi , sutevi izvana , bez puno nekih probijanja ili forsiranja ce biti slika vecerasnje igre.Probao bih mozda i Curry VISE upravo iz razloga koje sam naveo.

kladionica : PREMIER
By shomygpb
#9854 M.Conley 16.5 under
Samo je jednom u toku ove sezone presao ovu granicu i postigao 17 poena.Naspram sebe ima C.Paul koji po meni igra solidnu odbranu.Ocekujem da ce veceras dobro cuvati Conley-a kao sto je to radio u prethodnim susretima.Posto ce veceras verovatno biti utakmica sa malim brojem poena za mene je on prvi pick.
Blake Griffin 17.5 under
I on je samo jednom u prethodna 4 duela ovih ekipa presao granicu od 17.5 poena i postigao 22.Medjutim on i dalje vuce laksu povredu ledja i cisto bi iznenadjenje bilo da on veceras postigne 18 poena jer naspram sebe ima Randolpha koji mu nije dozvoljavao lake poene u prethodnim susretima.Svima je poznata cinjenica da Memphis igra dobru odbranu sto ide u prilog mom predlogu za danas.

Srecno svima i nadamo se dobitku :D
By FamilyGuy
#9855 Evo i mene sa iscrpnim analizama nadam se da će pomoći :D

Deron Williams 19,5 Više

Večeras započinje playoff serija između Netsa i Bullsa u regularnom dijelu sezone u 4.utakmice bolji su bili Bullsi sa 3-1. Ova serija mogla bi biti jako dugačka jer unatoč izostanku Rosea koji je propustio cijelu sezonui i možda se vrati u playoffu bude li se napokon osjećao 100% spreman. Uz njega ponovno je ozljeđen i Noah koji ima problem sa stopalom i pitanje je hoće li biti spreman za prva dva susreta u Barcalys Centru. U domaćoj momčadi nemaju problema sa ozljedama, a uoči playoffa ulovili su dobru formu. Tako su Brooklyn Netsi u zadnjih 7 utakmica regularne sezone ostvarili 5 pobjeda, a jedan od dva poraza stigao je baš protiv Bullsa na domaćem parketu u utakmici u kojoj su veći dio vodili i sa uvjerljivom razlikom. U ovome susretu očekujem dosta overa na igrače mislim da dobre šanse za prolazak imaju i Lopez i Boozer no meni je najizgledniji vođa momčadi Netsa Deron Williams.

Iako su Bullsi vrlo solidna defanzivna momčad na poziciji playa u tom segemntu igre su slabiji. Na poziciji playa su Hinrich i Robinson koji nisu jaki defanzivci te bi u takvom matchupu u velikoj prednosti trebao biti prednosti playmaker domaćih. Williams je prvi dio sezone imao probleme sa ozljedom što se vidjelo na njegovim brojkama, drugi dio sezone igrao je puno bolje uzimao je puno više šuteva i igrao onako kako se očekivalo od njega od početka. Regularni dio sezone završio je u vrlo dobroj formi zadnjih 8 utakmica prošao je u over u čak 6 susreta. U under je ostao u blowout pobjedi protiv 76ersa gdje je postigao 11 poena, i u posljednjoj utakmici regularne sezone protiv Pistonsa gdje je za samo 21 minutu postigao 8 poena. Netsi će dati sve od sebe da ovu seriju započnu domaćom pobjedom, a Deron Williams bi trebao i večeras biti vođa na terenu baš kao što je to u polsjednjih par mjeseci regularne sezone pokazao. Očekujem večeras da postigne barem 20 poena bez većih problema.

Denver-Golden State -7,5 1 1,85

Zanimljive utakmice očekuju nas u ovoj seriji gdje igraju dvije vrlo efikasne momčadi. Denver je završio na Zapadu kao 3. momčad, a protivnik im je 6.momčad Golden State Wariorsi momčad koja je ponovno u playoffu nakon pauze koja je trajala od sezone 2006-07. Tada su kao 8.momčad svladali Dallas. U ovoj seriji ponovno Wariorsi traže "upset" no čeka ih teška misija s obzirom da im je protivnik najbolja ovosezosnka domaćinska momčad lige koja je u 41. susretu kod kuće izgubila samo 3. puta. Denver je odigrao fenomenalnu sezonu posebice kod kuće, no šanse momčadi George Karla u playoffu bile bi još veće da se nije ozljedio Talijan Danilo Gallinari koji se ozljedio prije koji tjedan i za kojega je sezona gotova. Denver je pokazao da ima širinu u momčadi na mjesto Galinarija u momčad je ušao Keneth Faried koji igra vrlo dobro te se izostanak Talijana njegovim igrama koliko-toliko prikrio. Glavna snaga momčadi iz San Francsica svakako je tandem Lee-Curry dvojica igrača koji bi mogli zagorčati život Nuggetsima. Stephan Curry odlični je playmaker koji je često imao problema sa ozljedama, ova sezona napokon je bila bez većih problema što se tiće njegovih zglobova i pokazao je da ga se može svrstati i u grupu elitnih playmakera. Uz to Curry je srušio i rekord Ray Allena u postignutim tricama u regularnoj sezoni, Curry je ove sezone zabio čak 272 trice,tri više od dosadašnjeg rekordera Ray Allena koji je u dresu Celticsa u sezone 2005-06 postavio rekord. Momčad Mark Jacksona najbolja je tricaška momčad lige sa 40,3% uspješnosti postizanja trici. Osim Currya, po tricama se ističe i Kly Thomspson koji je postigao ove sezone također bio uspiješan u šutiranju trica postigao ih je čak 211. Trener Nuggetsa George Karl upoznat je sa talentom Currya, s obzirom je da trenirao oca Stepahana Currya, Dell Currya. George Karl je rekao kako je očito nasljedno ovak talent mlađeg Currya jer je i Dell Curry bio vrlo dobar šuter. Dobra vijest za momčad NUggesta je povratak u momčad Ty Lawsona koji je propustio 10tak utakmica zbog ozljeda, Lawson se vratio pred kraj regularne sezone odigravši posljednjih 4 utakmice. Niti Lawson niti Curry nisu igrači koji su dobri u defanzivi pa bi time i jedan i drugi trebali imati puno prilika za over u ovoj seriji. Curryu bi svakako moglo biti puno teže jer Nuggetsi imaju igrača koji znaju odigrati puno bolju obranu nego to mogu igrači Wariorsa. U posljednjem susretu ovih dviju momčadi i sam je Curry primjetio koliko se igrača izmjenilo na njemu da ga čuvaju. "Imaju igrače koji mogu odigrati dobro u obrani, ne znam koji će od igrača biti glavni u čuvanju ( Lawson,Miller,Igoudala, Brewer,) no moram biti spreman za sve".

Zbog dominacije Nuggetsa u Pepsi centru te zbog solidnih igrača Nuggesta koji bi mogli usporiti Currya očekujem da Denver započnu seriju laganom pobjedom. Wariorsima neće biti lako u "paklu" Pepsi Centra gdje domaći sastav gubi rjetko. Ozljeda Gallinarija sigurno je određeni hendikep za domaće no i bez njega Nuggetsi bi trebali slaviti u ovome susretu sa najmanje 8 razlike. Jedini susret regularne sezone ovih dviju momčadi u Denveru završio je laganom pobjedom domaćih sa 11 razlike bilo je 116-105, a Wariorsima nije pomogla ni izvrsna večer Currya koji je postigao 29 poena.

Kladionica: PSK