- 20 Apr 2013, 16:52
Evo,danas nam zapocinje svima iscekivani playoff NBA lige.Ocekuje se da glavni igraci preuzmu glavnu rijec te se ocekuje da bar 70 % napada danas ide preko njih.Pa evo analiza i moram priznati da su me zacudile granice:
Mix kao uvod za utakmicu N.Y-Boston:http://www.youtube.com/watch?v=HdQIKPdvKFg
PSK KLADIONICA
21:00h_ABC(tv)-C.Anthony preko 30.5
02:00h_ESPN(tv-D.Williams preko 19.5
Danas nas ocekuje klasik Istoka,stari rivali ce se ponovno susresti-New York protiv Bostona po tko zna koji put.Po meni,ovo su danasnji najveci rivali u NBA.Melo je prebrodio regularni dio sezone,osvojio je titulu najboljeg strijelca sa 28.7 ppg,prebrodio je glasine o razvodu sa njegovom suprugom,brojne ozljede te je odveo N.Y do 2.mjesta na Istoku.Melo je uvijek napaljen na ovakve utakmice,a kad se igra jos protiv Bostona,onda je i prenapaljen.Svi govore da N.Y-Boston biti odlucena u 7.utakmici,da ce N.Y. Dobiti 4-3 ili Boston da ce dobiti 4-3,ali ja mislim da ova serija ide u 6 utakmica i da N.Y dobija 4-2.Melu je prosjek protiv Bostona,nezz oko 29 poena,te vjerujem da u subotu Melo ide na 35+.24,29,28 i 20 su brojke poena koje je Melo imao ove godine protiv Bostona,ali je usvim utakmicama igrao manje radi blow outa..Cak i ako N.Y. Vodi 15-20 razlike,Melo ce dobiti svojih 40-44 min.igre radi toga sto ekipe u Playoffu ne odmaraju igrace,zele pokazati silu,zele svojem sljedecem protivniku pokazati tko su i sto su.Dakle po meni,Melo u subotu ide over,jer njegovo vrijeme je playoff te tu pruza najbolje partije karijere..
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Lp8PAIwL2lo
Osim N.Y -Boston,ocekuje nas jos jedan zanimljivi susret na Istoku.Igraju Brooklyn i Chicago te ce uz gore navedene timove to biti jos jedna odlicna serija.Svi znamo koliko lose brani Chicago poziciju playa,te ce Hinrich i Robinson imati jako tezak zadatak zaustaviti Derona,kojemu su prosjek poena i asitencija ove sezone na 18.9 ppg i 7.7 apg.24,11,14 i 30 su brojevi poena koliko je davao ove sezone protiv Bullsa ,u odlicnoj je formi te danas ocekujem da zabija svoje trice i ide na uobicajne njegove ulaze i iznudi 4-5 prekrsaja.Ocekujem da danas pokaze zasto je medu top 5 playa na svijetu te ga danas ocekujem ubije Chicagove prelose defanzivce na playu...
NEKA NA PLAYOFFU SVI ZARADIMO STO VISE PARA!!!!
TAKOĐER,SRETNOOO SVIMAAA!!!!!