Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#8632 Danas je na rasporedu 11 utakmica i nekoliko jako zanimljivih. Borba za playoff sve je izraženije jer utakmica ima sve manje do kraja, i svaka utakmica sada za Lakerse, Utah i Dallas jer nevjerojatno bitna. Da postavimo ankete za najutakmice dana, i vi koji niste registrirani na forum imate mogućnost glasanja.
[sp_show_poll id="16"]
[sp_show_poll id="17"]
By Master Yoda
#8634 odmah su mi ujutro zapela ova 2 para i upravo sam ih uplatio prije 5 minuta

Damian Lillard (-19,5+) više 1,85

zadnje dvije utakmice nije prebacivao ovu marginu, ali bio je blizu pošto je zabijao 15 i 19, danas ga igram over iz razloga što im je protivnik Utah Jazz koja skoro uopće ni ne brani PG poziciju, oni prosječno primaju 22,3 koša od protivničkih PG-a, ove sezone su igrali 2 puta i Lillard je išao dosta uvjerljivo preko u oba susreta, zabijao im je 23 i 26, ne vidim bolji klub od Utahe da se Lillard vrati na one stare performance kad je znao imat i preko 30 koševa, tako nešto očekujem i večeras iz razloga što im je cijela centarska linija ozlijeđena, Aldridge i Hickson nisu trenirali zadnja 2 dana iako ja osobno očekujem njihov nastup pošto Portland još uvijek vjeruje u doigravanje, ali bez obzira na to nastupili oni ili ne očekujem da Lillard povuče svoju momčad pošto Utah ima Millsapa i Jeffersona na unutarnjijm pozicijama pa očekujem loptu puno više u Lillardovim rukama nego obično, sve ovo bi po meni trebalo bit i više nego dovoljno za prolaz ove margine i nadam se da će tako i bit

Jameer Nelson (-15,5+) više 1,85

pretpostavljam da je puno ljudi palo na Nelsonu prije 2 dana protiv Charlotte kada je zabio samo 13 koševa uz mizeran šut 6/19 i čak nijedno slobodno bacanje, sumnjam da mu se tako loša šuterska večer može ponovit kod kuće protiv Wizardsa, igrali su 3 puta ove sezone i tada je Nelson imao minutažu oko 32-35 minuta pošto su u rosteru bili svi oni koji su danas ozlijeđeni, zabijao im je 8, 16 i 19, vidimo da je 2 od 3 puta išao preko zadane granice, a danas očekujem da to bude još uvjerljivije pošto očekujem barem 40 minuta za njega, protiv sebe će imat Johna Walla koji baš i nije neki obrambeni igrač a to dokazuje i podatak da Wizardsi u prosjku primaju 22 koša od protivničkih playeva, a ta se brojka penje čak na 32,3 koša u zadnje 3 utakmice. U ovoj utakmici očekujem brzu košarku s obje strane pošto će većinu vremena na parketu provoditi starteri zbog velikog broja ozljeda u obje ekipe i s time Nelsona na barem 20 koševa, nadam se da neće razočarat kao u srijedu

kladionica: Favorit
ulog: visoki
I sretno svima
By dark_eye
MasterYoda said

odmah su mi ujutro zapela ova 2 para i upravo sam ih uplatio prije 5 minuta

zadnje dvije utakmice nije prebacivao ovu marginu, ali bio je blizu pošto je zabijao 15 i 19, danas ga igram over iz razloga što im je protivnik Utah Jazz koja skoro uopće ni ne brani PG poziciju, oni prosječno primaju 22,3 koša od protivničkih PG-a, ove sezone su igrali 2 puta i Lillard je išao dosta uvjerljivo preko u oba susreta, zabijao im je 23 i 26, ne vidim bolji klub od Utahe da se Lillard vrati na one stare performance kad je znao imat i preko 30 koševa, tako nešto očekujem i večeras iz razloga što im je cijela centarska linija ozlijeđena, Aldridge i Hickson nisu trenirali zadnja 2 dana iako ja osobno očekujem njihov nastup pošto Portland još uvijek vjeruje u doigravanje, ali bez obzira na to nastupili oni ili ne očekujem da Lillard povuče svoju momčad pošto Utah ima Millsapa i Jeffersona na unutarnjijm pozicijama pa očekujem loptu puno više u Lillardovim rukama nego obično, sve ovo bi po meni trebalo bit i više nego dovoljno za prolaz ove margine i nadam se da će tako i bit

pretpostavljam da je puno ljudi palo na Nelsonu prije 2 dana protiv Charlotte kada je zabio samo 13 koševa uz mizeran šut 6/19 i čak nijedno slobodno bacanje, sumnjam da mu se tako loša šuterska večer može ponovit kod kuće protiv Wizardsa, igrali su 3 puta ove sezone i tada je Nelson imao minutažu oko 32-35 minuta pošto su u rosteru bili svi oni koji su danas ozlijeđeni, zabijao im je 8, 16 i 19, vidimo da je 2 od 3 puta išao preko zadane granice, a danas očekujem da to bude još uvjerljivije pošto očekujem barem 40 minuta za njega, protiv sebe će imat Johna Walla koji baš i nije neki obrambeni igrač a to dokazuje i podatak da Wizardsi u prosjku primaju 22 koša od protivničkih playeva, a ta se brojka penje čak na 32,3 koša u zadnje 3 utakmice. U ovoj utakmici očekujem brzu košarku s obje strane pošto će većinu vremena na parketu provoditi starteri zbog velikog broja ozljeda u obje ekipe i s time Nelsona na barem 20 koševa, nadam se da neće razočarat kao u srijedu

I sretno svima

Lillard's 49 points and 13 assists led Portland in the first two meetings with Utah, though he didn't have to face fellow point guard Mo Williams, who was recovering from thumb surgery
ja sam ga isto mislio preko, aldrige se ozlijdio malo u srijedu u prvom poluvremenu tako da bi treo povući lillard preko, a za nelsona se slažem fali im dosta igrača on mora trpati
By Master Yoda
dark_eye said

MasterYoda said

odmah su mi ujutro zapela ova 2 para i upravo sam ih uplatio prije 5 minuta

I sretno svima

Lillard's 49 points and 13 assists led Portland in the first two meetings with Utah, though he didn't have to face fellow point guard Mo Williams, who was recovering from thumb surgery
ja sam ga isto mislio preko, aldrige se ozlijdio malo u srijedu u prvom poluvremenu tako da bi treo povući lillard preko, a za nelsona se slažem fali im dosta igrača on mora trpati

Utahin play je inače bio Jamal Tinsley, a sad je Williams, iskreno čovjek ne zna tko je veća rupa u obrani, neću se sad ureć, ali nijedan ni drugi ne mogu ni prismrdit Lillardu, ovo jedino može ići under ako Lillard bude imao katastrofalnu šutersku večer, a to čisto sumnjam
By hrvoNBA
#8638 Moj par za danas je…

R.Rubio 13,5 PICK under

Rubio je ove sezone 3 puta igrao protiv ekipe Oklahome u prosjeku je zabijao 4.3 poena uz 24 minute provedene na parketu,vcrs ih čeka utakmica protiv ekipe koja slovi kao jedan od favorita za osvajanje NBA prvaka,,a većinom playevi koji igraju protiv Westbrooka najčešće završe u underu,očekujem da u ovom susretu se Rubio više posveti onom što najbolje zna a to su asistencije.Sretno
ULOG:6/10
KVOTA:1.70
KLADIONICA FortunaWin
By Master Yoda
#8639 ovo mi se čini kao poklon Germanije:

James Harden (-27,5+) manje 1,85

Houston igra u gostima kod Memphisa, da igraju kod kuće ovo definitivno ne bih igrao, ali u gostima ovo moram uzet. Ovdje je dovoljno reći Tony Allen vs James Harden, ove dvije momčadi su se sastale 2 puta ove godine i svaki put je pobijedila domaća momčad, Allen je limitirao Bradonju na samo 18 koševa kada je Memphis igrao kod kuće, istina da je kod kuće onda uspio zabit 31, ali to me ne čudi pošto on svakom može kod kuće zabit preko 30 bez obzira na to tko ga čuva, u gostima je uvijek druga priča. Isto tako ni forma mu baš i nije nešto u ožujku, u samo 5 od 12 utakmica je išao preko ove margine, pošto je Memphis izgubio 2 zaredom očekujem da ovdje žestoko stisnu u obrani od samog početka i riješe ovu utakmicu u svoju korist jedino kako znaju, a to je odličnom obranom na svakom igraču iz protivničke momčadi
By hrvoNBA
#8643 Moj 2 par za vcrs je ...

G.Monroe 15,5 TIP over

G.Monroe je 2 puta igrao protiv toronta ove sezone biljezivši učinak od 27 poena u prosjeku za provedenih 36 minuta na parketu uz šut od solidnih 54%.Toronto brani slabo Centarske pozicije primaju 19.3 poena u prosjeku s te pozicije.Sretno

ULOG:6/10
KVOTA:1.82
KLADIONICA:FortunaWin
By UncleDrew
#8646 Ja sam ovo odmah uplatio jer će kvote i granice padati imam osjecaj:

22.5/Westbrook R. (OKL) više 1,85

OKC gostuje u Minnesoti gdje su prošlu utakmicu ove sezone izgubili,danas ne vjerujem da mogu to ponoviti ali mislim da mogu držat utakmicu u neizvjesnosti da ne smanje minute Russelu.Što reći za Russela po meni najeksplozivniji igrač u NBA ligi dok se ne vrati Rose u tome je bez konkurencije,Rubio ga nemože čuvati jer ka se sjuri pod koš ako ne zabije imat će slobodna bacanja,znamo svi da se ne srami pucati i kad pogledamo prosjek u zadnjih 5 protiv minnesote 34 poena po utakmici ja ga uzimam over jer je sve na njegovoj strani osim ako ne bude imo katastrofalnu šutersku večer.

27.5/Anthony C. (NYK) manje 1,70

Ovo uzimajte brže jer je po meni zicer dana već je pala kvota na 1,70 a padat će jos sigurno do kraja dana i granica ce se spustit.NYK ušao u seriju 6 pobjeda zaredom i dočekuje najlošiju momčad lige i mislim da ce do poluvremena ovdje sve biti rješeno i nikako ne vidim Anthonya u ovoj utakmici preko granice jer je više nego izgledan blowout,prošlu utakmicu im je zabio 23 u gostima gdje nije bilo blowouta igrao je 38min.

kladionica favorit
By rampagejackson
#8650 danas lijepa i bogata ponuda, moj 1. pick za danas:

wall 19.5 over

njega se jednostavno mora uzet. čovjek je zabio memphisu 47 u ponedjeljak, washingtonu fali i više od pola ekipe, jednostavno sve je na njegovim leđima, ima prednost u duelu sa nelsonom, puno je brži i jači od njega, biće neizvjesna utakmica jer su podjednake ekipe a i puno je ozljeđenih s obje strane,tako da nema govora o nekom blowoutu. wall će uzet sigurno jako puno šuteva, proboja i slobodnih bacanja, čak i uz neki lošiji postotak bi trebao preći granicu. jednostavno, ako wall ne ubaci 20 poena večeras, a ne bude u pitanju ozljeda ili nekim čudom, iako ni sam neznam kojim - blowout, ja se ostavljam klađenja do playoffa.
By melo7
#8651 dakle nakon odsustva nekoliko dana evo me nazad, izgleda da se uncle i ja slazemo u danasnjim parovima jer uvijek prvo uplatim a onda napisem analizu.

anthony 28.5 manje 1.82
dakle ny doma protiv charlotte, kao sto uvijek igram undere na najbolje igrace kada je izvjesan blowout tako i danas na prvu odmah uzimam mela ispod jer se zna da ny ovo uzima s lakocom, bar bi trebao, i u takvim tekmama nije potrebno da anthony zabije 30 kao sto to biva protiv jacih ekipa, vec ce smith doc na red i isforsirat svoj sut sto mu u zadnje vrijeme ide odlicno.

westbrook 22.5 više 1.82
dakle okc u minnesoti, dosta niska granica za russella, ne ocekujem da ce ih bas okc razbit pa mislim da west ovo prelazi, u 3 ovogodisnja susreta je na prosjeku od 20p, jednostavno kako uncle kaze rubio mu ne moze nista kao sto i statistika pokazuje da je minnesota 28 ekipa u ligi sta se tice primanja poena s pg pozicije.

pekovic 15.5 više 1.82
sjetimo se da je prije povrede bio na puno visim granicama, uglavnom 18, pa cak i vise, ovo mi se cini kao vrlo niska, nakon sto sam ga htio igrati neki dan kad su igrali protiv lakersa takoder vise ali sam se premisljao jer je sa suprotne strane jedan howard nisam ga uzeo a on je naravno otisao u over, danas ga sigurno uzimam jer je na drugoj strani perkins, a mislim da pekovic moze svima ubacit 16p, pogotovo kod kuce, nadam se i da ce biti bar do poluvremena utakmica u egalu tako da bi pekovic po meni i do tada vec mogao biti blizu prolaska granice. u 3 ovogodisnje tekme, u 2 isao u over, kod kuce laganih 24p.

monroe 15.5 više 1.82
detroit kod kuce protiv toronta koji je u losoj formi, 5 poraza za redom, takoder jako los u branjenju pozicije centra na 27 mjestu u ligi, greg im je u 2 dosadasnje tekme zabio 35 i 19p pa zasto nebi i danas barem 16, mislim da se nijedna ekipa nece odvojiti i to mi ide na ruku, sve u svemu ocekujem ga danas u overu.

fortunawin