-po meni ovo je najizgledniji pick danas s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi Minnesota.Cijelu sezonu imaju problema s ozljedama i nakon sta im vec dugo nedostaju(Roy,Budinger,Lee),nedavno su im se prikljucili Love,Pekman,Hayward i Shved koji je upitan za danas.Znaci imaju situaciju da je jucerasnjem treningu prisustvovalo samo 7 zdravih igraca.Kirilenko inace drzi prosjek 13.4 uz 5-10 suta za nekih 35 min koliko provodi na parketu.S obzirom na gore navedeno danas ga vidim na 40+ min i blizu 20ak uzetih suteva sta bi mu trebalo biti vise nego dovoljno za prelazak ove granice
-po meni ovo je najizgledniji pick danas s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi Minnesota.Cijelu sezonu imaju problema s ozljedama i nakon sta im vec dugo nedostaju(Roy,Budinger,Lee),nedavno su im se prikljucili Love,Pekman,Hayward i Shved koji je upitan za danas.Znaci imaju situaciju da je jucerasnjem treningu prisustvovalo samo 7 zdravih igraca.Kirilenko inace drzi prosjek 13.4 uz 5-10 suta za nekih 35 min koliko provodi na parketu.S obzirom na gore navedeno danas ga vidim na 40+ min i blizu 20ak uzetih suteva sta bi mu trebalo biti vise nego dovoljno za prelazak ove granice
euskal said
Kirilenko over 13,5
-po meni ovo je najizgledniji pick danas s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi Minnesota.Cijelu sezonu imaju problema s ozljedama i nakon sta im vec dugo nedostaju(Roy,Budinger,Lee),nedavno su im se prikljucili Love,Pekman,Hayward i Shved koji je upitan za danas.Znaci imaju situaciju da je jucerasnjem treningu prisustvovalo samo 7 zdravih igraca.Kirilenko inace drzi prosjek 13.4 uz 5-10 suta za nekih 35 min koliko provodi na parketu.S obzirom na gore navedeno danas ga vidim na 40+ min i blizu 20ak uzetih suteva sta bi mu trebalo biti vise nego dovoljno za prelazak ove granice.
U SS-u 15.5 mislis da i to moze ici preko?? a u HL ga uopce nema u ponudi.
nenad_zgb said
euskal said
Kirilenko over 13,5
-po meni ovo je najizgledniji pick danas s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi Minnesota.Cijelu sezonu imaju problema s ozljedama i nakon sta im vec dugo nedostaju(Roy,Budinger,Lee),nedavno su im se prikljucili Love,Pekman,Hayward i Shved koji je upitan za danas.Znaci imaju situaciju da je jucerasnjem treningu prisustvovalo samo 7 zdravih igraca.Kirilenko inace drzi prosjek 13.4 uz 5-10 suta za nekih 35 min koliko provodi na parketu.S obzirom na gore navedeno danas ga vidim na 40+ min i blizu 20ak uzetih suteva sta bi mu trebalo biti vise nego dovoljno za prelazak ove granice.
ja sam ga uzeo u SS ujutro odmah po otvaranju poslovnice,ali u medjuvremenu je poraslo i mislim da imas U favoritu po 14,5 ako nisu povecali,mada mislim da ce iovako ici preko jer jednostavno nema tko uzet suteve s obzirom na izostanke,ali za svaki slucaj ne uplacivat veliku lovu jer nikad ne reci nikad.
euskal said
nenad_zgb said
euskal said
Kirilenko over 13,5
ja sam ga uzeo u SS ujutro odmah po otvaranju poslovnice,ali u medjuvremenu je poraslo i mislim da imas U favoritu po 14,5 ako nisu povecali,mada mislim da ce iovako ici preko jer jednostavno nema tko uzet suteve s obzirom na izostanke,ali za svaki slucaj ne uplacivat veliku lovu jer nikad ne reci nikad.
Vec sam ga odigrao na 15.5 jer su mi pocinjali drugi parovi, ali vidjet cemo kasnije ako budem igrao popravni tiket.
Gay -18,5
Čovjek u posljednje vrijeme igra u slaboj formi, večeras nastupaju protiv Čikaga koji je sinoć imao tešku utakmicu u Bostonu ali je i Memfis igrao protiv Sakrementa gdje je Gay opet imao skroman učinak. Sinoć se Luol Deng povrijedio, ne zna se još hoće li nastupati večeras ali i ako ne bude, Butler je odličan defanzivac koji poput Denga može da poklopi Gaya. Znam da Deng često nastupa s povredama, pa ne bi čudilo i da večeras zaigra. Prošlu utakmicu protiv Čikaga Gay je ubilježio 12 poena. Koga god Gay bude imao na sebi, neće mu biti nimalo lako i uzevši u obzir njegovu slabu formu, tvrdu utakmicu koja se očekuje i vrhunskog defanzivca kojeg će imati ispred sebe, očekujem da večeras ne pređe zadatu granicu.
p.s. kako se dospijeva na statističku listu koju postavlja jedan član?
p.p.s. podržavam euskala u vezi sa kiriljenkom, u mojoj kladionici granica je 14,5 ali mi i to odgovara.
NBA Knight said
EVO NAS NAPOKON!!
Baš to!
Jučer prolazak, tri para! U mojem podforumu će biti fotkan tiket koji sam odigrao a danas nastavljamo u istom tonu.
-11,5/Portland-Milwaukee 2 @ 1.25
Minnesota-Houston X2 @ 1.45
-3,5/Atlanta-San Antonio 2 @ 1.25
@ 2.26
singl: +3,5/Atlanta-San Antonio 2 @ 1.85
singl: 98,5/Atlanta under @ 1.85
singl: Minnesota-Houston 2/2 @ 2.00
Minesota putujuća bolnica a Houston u nizu od par poraza za redom...
Houstonu koji trenutno ima omjer 21-20 i pazite čak 6 poraza u nizu jednostavno nije mogla doć bolja prilika da se vrate na pobjedničke staze. Borba za playoff na zapadu je paklena i svaka utakmica je bitna, a vjerujem da su i oni svjesni da ovakve prilike jednostavno moraju iskorištavati. Houston nema nikakvih problema sa ozljedama, a danas bi Minnesota po mom mišljenju trebala imati velikih problema s njima.
P.S.
@BBB
Javi se u pm ako imas nesta za rec, nemoj prozivat. Vec me 3 put prozivas bez razloga, normalno da cu psovat jer ne zelis rec u cem je problem. I zbog toga sto ti mene prozivas svi seru po meni, a ti si dobri andeo ovdje -.-
- Page 1 of 4
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3
- ,
- 4