- idem sa RW over zbog jednog razloga danas mu rodendan i očekujem da ga ispoštuju da dobije svoju minutažu kao na početku sezone 30+min a kad je tako ova margina je value, zadnju protiv Dallasa kad je bio BO 20min i došao do 21 vjerujem da večeras idu po pobjedu i da puni sve kolone. Memphisa prima di stigne, iako Smart je do sada važio za odličnog defendera ne vidim ga ove sezone tako uspješnog uklopio se u sivilo svoje ekipe. RW ima ok brojke protiv Memphisa a nebi se čudio da LaC danas nekoga odmore tako da bi mogao ovo biti dobar pik za odigrati.
Idemo samo maxey dok ne poskoci kovta i poeni na njega nema Kelly Oubre koji je bio u top formi uzo je malo vise sutova a maxey na isti granic osto tako da ga treba forsirat jer ce pored embida uzet najvise suteva. Dao je pacersima 24 i 31 tako da idemo danes ja over dok ne poskoci na 26,5.
Igram ga non stop, jednom do sada samo ostao ispod 10 skokova, a ne vidim kako ce ga PJ Washington naterati sa 10kg manje da ne pokupi 10 i vcrs.
Bruklin fura small ball kosarku, brz tempo, Avdija aktivan na skoku, ima dobru minutazu, ne vidim BO, na 30+ min, vidim ga na 9-10 skokova.
Srecno
Grizzliesi dopuštaju najviše pokušaja za tri poena nego svi...osim Bullsa...
Što je jedan od pluseva za ovaj bet.
S obzirom na loše rezultate i rani pritisak na Clipperse, očekujem da će agresivniji Harden iskoristiti obranu Memphisa koja dozvoljava previse šuteva izvana.
Harden se mora probuditi i mora se vratiti na stare dane slave.
Jako primamljiv koeficjent koji vrijedi stvarno probati.
Igra celu 1/4, uzima dosta suteva i agresivan je od samog pocetka, plus igra protiv bivse ekipe gde je proveo dosta vremena, nadam se da mu je to motiv.
Chicago je lose poceo ovu sezonu, na zadnjih 5 meceva imaju samo 1 pobedu. Vec su se sastali jednom sa Pistonsima koji su bili bolji, a LaVine je tad ubacio 51 poen. Na zadnjih 6 utakmica nije presao ovih 24.5, ali je uvek bio oko granice. Ako Chicago zeli pobedu, potrebni su njegovih 25+ poena.
Opredelio Sam se za mladog Cheta Veceras. Solid no je zapoceo sezonu, imao je nekoliko veoma dobrih partija. Ocekujem da ce mec biti na dosta poena.Finiks prima dosta poena sa unutrasnjih pozicija I mislim da vredi probrati sa njim.Nurkic tanak defanzivno, nece moci da ga isprati, mogao bi Chet I neki faul da iznudi za bacanja.