Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By NBA Knight
#32063 Iako je NBA liga još daleko od početka, ostali sportovi, pogotovo nogomet, se lagano zahuktavaju i počinju s glavnim natjecanjima. Pa eto, da se za svaki slučaj nađe tema za ostale sportove u koju možete staviti što igrate.
By Vic_Mackey
#32067 Pozdrav svima koliko god vas ima ! ;)

Danas cu odigrati svoj prvi tiket u ovom mesecu a igracu sledece u singlu:

New York Liberty - Tulsa Shock (-11,5) H21

kvota: 2,20

NYL u seriji pobeda i to ubedljivih dok je Shock u shocku odnosno u seriji poraza.

Liberty kod kuce nema poraz u zadnjih 5 utakmica a zadnju na svom terenu porazen je Chicago sa 84:63 (cak 21 poen razlike dok s druge strane Tulsa nema pobedu u zadnjih 5 utakmica na gostovanjima.

Ja cu ovo igrati na veci ulog jer verujem da 12 razlike nece biti problem i da ce kosarkasice NY-a pobediti sa razlikom vecom od 15 poena.

Ako neko odluci da isprati nek mu je sa srecom, kao i meni. :)
By MikaGusterRitopek
#32070 Svaka tebi cast za hrabrost da stavis vece pare na ovaj mech!!! Jedini mech wnba za ovu noc,ekipa sa 5 uzastopnih domacih pobeda protiv ekipe koja ima pet uzastopnih gostujucih poraza!!! I ti trazis laganu pobedu sa +12 pona razlike??? Mikino iskustvo sa ovakvim mecevima kaze da ce ovde tesko doci i cista pobeda bez hendikepa 1,25 kvota, iako ti zeli svu srecu Mika na +12 razlike ne bi stavio ni jedan cent!!!

Srdacan pozdrav
By Vic_Mackey
#32071 Jao boli haha kako sam pao ccc sta se ovde desilo da tim koji ne moze da se sastavi na zadnjih 10 gostujucih utakmica veceras zabelezi pobedu protiv tima koji trenutno igra najbolje i veze pobede ?! :roll:

Image

Zaista veliko iznenadjenje mislim da slika govori vise od reci.
By MikaGusterRitopek
#32072 Pa Mika ti je lepo rekao!!! Nema sta da se cudis,pa nisi ti jedini koji je video njihove rezultate na prethodnim mecevima!!! Ovo se zove KLASICNA NAVLAKUSA, iliti pecaljka za somove!!! Kladze znaju da je ovo jedini wnba mec tu noc, i zabace udicu i cekaju da se somovi pecaju