Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

ghmgjxnfxghnjftdzjsrtjsrfnj

26
23%
20
18%
11
10%
6
5%
6
5%
7
6%
9
8%
22
19%
4
4%
3
3%
By Kliza
Pekiii wrote:Chris Paul has a torn ligament in his left thumb that will require surgery and he is expected to miss 6-8 weeks.

Pa neigraju večeras. Prilagoditi će se klade.
By burke
Kliza wrote:Ajde da i ja nešto naškrabam. Nisam dugo :D .
Posto ima već dosta analiza ove ću napisati da se ne ponavljam, a po meni bi trebale imati value. Tko hoće nek isprati tko neće ne zna što propušta :D .

Carroll 13,5 više
Gledao ih neku noć protiv NYK pa što i ne mora puno značiti jer su se ovi raspali, ali eto ipak sviđa mi se ovaj pick. Znači zadnje 20,18,11,26,9 u prosjeku oko 12 šuteva oko 43% FG od čega oko 7 šuteva za 3 sa 37% uspješnosti, solidan sa slobodnih. Znači zadnje 4 na prosjeku 18p i 4 pogođene trice. Dugo se mučio sa ozljedama i bio prozivan kao loša kupnja Toronta. 60milijuna ugovor. Po meni 3 napadačka opcija odmah iza rozana i lowrya. Litvanca ne računam kao napadačku opciju. Uglavnom ako uđe u formu mogao bi biti karika koja nedostaje Torontu da ozbiljnije zaprijeti Cle na istoku. Vidi se nekako i po njemu da mu odgovara što ga podržavaju u povratku u formu. Naravno svi gledaju lowrya i derozana pa i valanciunasa pa se i tu zna otvoriti pokoji šut više, istina bog i nije da ih se baš može lako zatvoriti. Igra 35minuta. Brooklyn najlošija ekipa već ih dobili 2 puta on dao 17 i 18 ja mislim. Ne očekujem BO ipak brooklyn igra doma i držati će se barem 3 četvrtine na nekom aktivnom rezultatu recimo -8do-15. Možda i pobijede :D . Savršeno mu sjeda ova utakmica da održi dobru formu i još više napumpa se samopouzdanjem za nastavak sezone ono u stilu 4-5 dobrih utakica zaredom. Također, zadnji put 1/6 trica a prosječno ih gađa cca 40% pa večeras očekujem bar 2 i eto nas već na pola grane.

Russell 16.5 više
Mlad i lud. Zadnju dao 20. 3 prije toga loše pucački raspoložen znači uzimao dosta šuteva ali ne pogađa :D koliko god ovo glupo zvučalo. I minute mu lagano u opadanju. Igraju doma malo nespretno izgubili od DET. Veceras očekujem veliki broj poena s obje strane i Russa na bar 5-7 minuta više nego protiv DET. Mogao bi i tricu više pogoditi :D . Zadnje 2 utakmice 0/7. Mislim da bi njemu ovaj princip run and gun košarke mogao odgovarati večeras.

Eto mislim da sam 1/3 ovaj mjesec.
Još mi se sviđa
Dieng 9.5 više
Gibson 12.5 manje
Barton 12.5 više
Bogdanović 13.5 više
Nowitzki 17.5 manje iako je sada svugdje već 15.5
GallinarDi 17.5 više :D

Kliza iste parove i ja odabrao..na jednom double Carroll vise 11,5 i KAT manje 21,5,a na drugom triple njih dvojicu i Russell vise 16,5..ne znam zasto nisi i KAT igrao manje :lol:
Sretno nam!!Carroll na 6 vec..
By Kliza
#65531 Kliza iste parove i ja odabrao..na jednom double Carroll vise 11,5 i KAT manje 21,5,a na drugom triple njih dvojicu i Russell vise 16,5..ne znam zasto nisi i KAT igrao manje :lol:
Sretno nam!!Carroll na 6 vec..[/quote]

Ma yoldza je nešto pisao ako će itko u over on će pa zaobišao. Nije da sam ove izabrao već analize odrađene pa ja raspisao što je ostalo. By the way Ariza na 9 u prvoj :D
By burke
Kliza wrote:Kliza iste parove i ja odabrao..na jednom double Carroll vise 11,5 i KAT manje 21,5,a na drugom triple njih dvojicu i Russell vise 16,5..ne znam zasto nisi i KAT igrao manje :lol:

Ma yoldza je nešto pisao ako će itko u over on će pa zaobišao. Nije da sam ove izabrao već analize odrađene pa ja raspisao što je ostalo. By the way Ariza na 9 u prvoj :D[/quote]
Ma zezam se za KAT..nije bas prelazio granicu protiv njih pa sam njega odabrao..dvoumio sam se izmedju 95,5 manje i KAT manje..ali ovo je ruzno kako igra Toronto..uzas..DeRozan Derozan DeRozan!!pa daj igrajte i s drugim igracima..recimo Carrollom :lol: ja sam na pola puta..ali ovaj idiot igra sam..ima 20% suta i forsira..ma daaaaaaj
By Kliza
burke wrote:
Kliza wrote:Kliza iste parove i ja odabrao..na jednom double Carroll vise 11,5 i KAT manje 21,5,a na drugom triple njih dvojicu i Russell vise 16,5..ne znam zasto nisi i KAT igrao manje :lol:

Ma yoldza je nešto pisao ako će itko u over on će pa zaobišao. Nije da sam ove izabrao već analize odrađene pa ja raspisao što je ostalo. By the way Ariza na 9 u prvoj :D

Ma zezam se za KAT..nije bas prelazio granicu protiv njih pa sam njega odabrao..dvoumio sam se izmedju 95,5 manje i KAT manje..ali ovo je ruzno kako igra Toronto..uzas..DeRozan Derozan DeRozan!!pa daj igrajte i s drugim igracima..recimo Carrollom :lol: ja sam na pola puta..ali ovaj idiot igra sam..ima 20% suta i forsira..ma daaaaaaj[/quote]

I ovaj Cory pokupi lowryeve šuteve. Bojim se da će opet tuga biti na kraju :D .
By ultra1312
#65547 JEL IGRA WHITESIDE U DRUGO POLUVRIJEME ILI JE TU SAMO DA ONAKO GLEDA KAKO DRAGIC DAJE KOSEVE ????????????? Ne mogu da vjerujem , da na poluvrijeme 11 i u nastavku da samo 2 poena ... katastrofa !