evo i ja imam problem oko skrilla,blokirali mi ...vec ima cca 20 dana i ništa ne javljaju,ima da poludiš
evo i ja imam problem oko skrilla,blokirali mi ...vec ima cca 20 dana i ništa ne javljaju,ima da poludiš
ballin said
Imam pitanje jedno, na koju foru se igra hendikep? Mislim kladim se odavno na NBA al nikad nisam ukapirao koja je priča za H kada je gost favorit?
Recimo večeras Detroit - Cavs, hendikep -6.5. Ako ja odigram H1 jel to znači da će Cavsi da pobede sa preko 6 poena? A H2 sa ispod 6 poena? Ili H2 znači da će Detroit da pobedi (što ne verujem da je jer je 1.9 kvota)?
ballin said
Imam pitanje jedno, na koju foru se igra hendikep? Mislim kladim se odavno na NBA al nikad nisam ukapirao koja je priča za H kada je gost favorit?
Recimo večeras Detroit - Cavs, hendikep -6.5. Ako ja odigram H1 jel to znači da će Cavsi da pobede sa preko 6 poena? A H2 sa ispod 6 poena? Ili H2 znači da će Detroit da pobedi (što ne verujem da je jer je 1.9 kvota)?
ballin said
RW0 said
pozzz ljudi
McGrady said
da li mogu da uticem nekako na clanove ovog foruma,da se vise batali sa analizom SF pozicije protiv Golden Stejta?
ok,shvatili smo da,statisticki primaju najmanje poena sa te pozicije..ja sam sinoc gledao cas kosarke koji drzi Dr.Pierce,koji imace ima 38 godina,i Barnsu,i Greenu i Iguadali..takvu lakocu davanja poena,iznudjivanja faula,stepback suteva,fade awaya..igrace LeBron protiv Golden State sutra..on je SF,ocemo under? igrao Durant,dao im 30 i 36 poena,na jednoj 14.. jedan Gordon Hayward im ubacio zadnju 26 poena,15 skokova i 6 asistencija..i bilo je dosta price o tome kako Golden State brani SF poziciju,pa ih utrpa Gordon ko nista..lako je braniti Mat Barnesa,ili Mbah a Moute,ili Singlera...ovo sam samo hteo da napomenem,jer je stalna prica kako GS brani SF poziciju..statistika pomaze,ali nikako ne moze biti kljucna odrednica..
zamolio bih admine da ne brisu ovaj post,jer nije nikakva analiza za vecerasnje susrete,ali sam jednostavno morao ovo da kazem...
Private Girls In Your City - No Selfie - Anonymous[…]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]