Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By RW0
#27075 pozzz ljudi

evo i ja imam problem oko skrilla,blokirali mi ...vec ima cca 20 dana i ništa ne javljaju,ima da poludiš
By grujiccn
ballin said
Imam pitanje jedno, na koju foru se igra hendikep? Mislim kladim se odavno na NBA al nikad nisam ukapirao koja je priča za H kada je gost favorit? 

Recimo večeras Detroit - Cavs, hendikep -6.5. Ako ja odigram H1 jel to znači da će Cavsi da pobede sa preko 6 poena? A H2 sa ispod 6 poena? Ili H2 znači da će Detroit da pobedi (što ne verujem da je jer je 1.9 kvota)?

U ovom slučaju, H1 znači da će meč završiti pobedom Kavsa od 6 ili manje poena razlike ili pobedom Detroita, znači sve osim pobede Kavsa od 7 razlike ili više znači da je tip prošao. A H2 naravno znači da će Klivlend pobediti više od 6.5 razlike. Mada je u toj kladionici greška verovatno, jer bi trebalo da piše 6.5, a ne -6.5 jer se odnosi na gosta.
By Rocky Balboa
ballin said
Imam pitanje jedno, na koju foru se igra hendikep? Mislim kladim se odavno na NBA al nikad nisam ukapirao koja je priča za H kada je gost favorit? 

Recimo večeras Detroit - Cavs, hendikep -6.5. Ako ja odigram H1 jel to znači da će Cavsi da pobede sa preko 6 poena? A H2 sa ispod 6 poena? Ili H2 znači da će Detroit da pobedi (što ne verujem da je jer je 1.9 kvota)?

H1 ti je da ce Detroit da izgubi sa 6 poena ili manje, a H2 da ce Cavsi da dobiju sa više od 6. 

Ko je favorit na meču, druga ekipa ima hendikep za odredjeni broj poena. Što je manja kvota na favorita, veći će biti hendikep i obrnuto. 

By Vic_Mackey
ballin said

Hendikep ti je uvek na domaci tim. Ako je -6.5 onda je domacin favorit i zato je minus jer im se oduzima 6.5 poena sto znaci da moraju dobiti sa najmanje 7 ili vise a ako je 6.5 bez minusa znaci da je gost favorit.

Evo veceras ja hendikep na Pistons-Cavs 6.5 znaci bez minusa i to znaci da su Cavsi favorit i eto ja cu igrati H2 jer ocekujem da Cavsi pobede sa vise od 7 razlike. Ako bi igrao H1 to bi znacilo da Cavsi treba da dobije sa najvise 6 razlike ili da izgube u oba slucaja bi prosao.

Nadam se da sam ti pomogao.

Izvinjavam se zbog off-a.
By glava111
RW0 said
pozzz ljudi

evo i ja imam problem oko skrilla,blokirali mi ...vec ima cca 20 dana i ništa ne javljaju,ima da poludiš

20 dana? trebali su ti nakon max 7 dana poslat email da su ti blokirali,ti im pošalji svaki dan 1-2 maila di napises da racun koristis u svrhu kladionice i da im prilaze sliku osobne(obje strane),ako imas putovnicu i nju slikaj kao i bankovni racun ako primas doma postu..ja sam im poslao slike osobne jer samo to imam i odblikrali su mi nakon 9 dana :)  @rw0 
By burke
McGrady said
da li mogu da uticem nekako na clanove ovog foruma,da se vise batali sa analizom SF pozicije protiv Golden Stejta?

ok,shvatili smo da,statisticki primaju najmanje poena sa te pozicije..ja sam sinoc gledao cas kosarke koji drzi Dr.Pierce,koji imace ima 38 godina,i Barnsu,i Greenu i Iguadali..takvu lakocu davanja poena,iznudjivanja faula,stepback suteva,fade awaya..igrace LeBron protiv Golden State sutra..on je SF,ocemo under? igrao Durant,dao im 30 i 36 poena,na jednoj 14.. jedan Gordon Hayward im ubacio zadnju 26 poena,15 skokova i 6 asistencija..i bilo je dosta price o tome kako Golden State brani SF poziciju,pa ih utrpa Gordon ko nista..lako je braniti Mat Barnesa,ili Mbah a Moute,ili Singlera...ovo sam samo hteo da napomenem,jer je stalna prica kako GS brani SF poziciju..statistika pomaze,ali nikako ne moze biti kljucna odrednica..

zamolio bih admine da ne brisu ovaj post,jer nije nikakva analiza za vecerasnje susrete,ali sam jednostavno morao ovo da kazem... :D

Bravo,McGrady!

Cijelo vrijeme pokusavam i ja to reci,ali prosli put bezuspjesno..bilo je rijeci o P.J.Tuckeru i Hardenu..tesko je klase bilo tko cuvat..podrzavam ovu tvoju izjavu..znaci,ne mora znacit ako dobro brane tu poziciju da ce taj igrac ubacit manje..pogotovo ako je rijec o klasama..

Danas bi odabrao R.Gay manje 20,5 zato sto igraju s Memphisom koji igra sporiju kosarku,a i imaju par obrambenih igraca koji solidno brane tu poziciju..Green i Allen..ali igram ovo ne samo zbog branica vec i toplo-hladne forme R.Gaya..

P.S. odabrao sam njega jer mi je zadnji par na listicu ali ne zelimo se ponavljat..dva para bi stavio ispred njega..Ellis 19,5 vise i Nowitzki 17,5 manje