Nije to sad neki problem koji previse smeta nisam lenj za tren cu opet uci u temu ali samo konstatujem da ne bi tako trebalo biti.
NBA Knight wrote:Iskreno mogao bi se načekati, stvarno sporo odgovaraju na mailove...
Frend je ceko mail 4 dana (ukljucujuci subotu i nedjelju). Mislim da se taj problem ne moze rijesit ni na koji drugi nacin tako da..
MvP39 wrote:NBA Knight wrote:Iskreno mogao bi se načekati, stvarno sporo odgovaraju na mailove...
Frend je ceko mail 4 dana (ukljucujuci subotu i nedjelju). Mislim da se taj problem ne moze rijesit ni na koji drugi nacin tako da..
Poslao sam im i jos nema odgovora. hmmm, ne znam sta mi je ciniti
Mozda da idem preko nettlera onda??
Ja nisam nikad imao nikakvih većih problema da mi treba njihov odgovor, ali znam da su neki ljudi s foruma čekali po tjedan dana povratnu informaciju. Ja bi ti preporučio da im opet pošalješ poruku.
Ako stavimo nešto na fejs što neće dobiti puno lajkova, taj post se uopće neće prikazivati ljudima. Nema veze što stranica ima skoro 9000 lajkova.
Dakle stavim link za forum, a to sigurno neće dobiti puno lajkova jer nije takav tip objave. Računaj da će tu objavu u news feedu vidjeti cca 500-800 ljudi što je stvarno malo.
Ako se stavi neka slika koja bi mogla dobiti puno lajkova, npr 200+ tu će objavu vidjeti cca 3000 ljudi.
Sjeban je posto fejs. Ako nema lajkova u prvih 10-ak min objave uopće ne prikazuje objavu ljudima...