Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By Vic_Mackey
#27698 Kad se ulogujem zasto me vraca na home/pocetnu stranicu ? Trebao bi ostati u temi na kojoj sam bio kada se ulogovah, kao sto je na svim forumima.

Nije to sad neki problem koji previse smeta nisam lenj za tren cu opet uci u temu ali samo konstatujem da ne bi tako trebalo biti.
By MvP39
NBA Knight wrote:Iskreno mogao bi se načekati, stvarno sporo odgovaraju na mailove...

Frend je ceko mail 4 dana (ukljucujuci subotu i nedjelju). Mislim da se taj problem ne moze rijesit ni na koji drugi nacin tako da..
By Ser_Maestro
MvP39 wrote:
NBA Knight wrote:Iskreno mogao bi se načekati, stvarno sporo odgovaraju na mailove...

Frend je ceko mail 4 dana (ukljucujuci subotu i nedjelju). Mislim da se taj problem ne moze rijesit ni na koji drugi nacin tako da..

Poslao sam im i jos nema odgovora. hmmm, ne znam sta mi je ciniti :oops: jako su neozbiljni...
Mozda da idem preko nettlera onda??
By NBA Knight
#27724 Ne znam šta da ti kažem. Skrill je odlična stvar i stvarno bi ga preporučio svima. Pa ja samo njega koristim za online transakcije, ali kad kod skrilla nešto krene krivo i kad ti treba njihova instrukcija, ručno odobrenje i odgovor na mail, e onda je to druga stvar... To loše odrađuju.

Ja nisam nikad imao nikakvih većih problema da mi treba njihov odgovor, ali znam da su neki ljudi s foruma čekali po tjedan dana povratnu informaciju. Ja bi ti preporučio da im opet pošalješ poruku.
By roooo
#28065 Pitanje imam. Zašto forum ne reklamirate na facebook stranici? Tamo je kao lajkalo 8000 ljudi, pa ono barem da ih 5% primjeti forum :D
By NBA Knight
#28070 Pa najviše zato jer je Facebook postao kuja :evil:

Ako stavimo nešto na fejs što neće dobiti puno lajkova, taj post se uopće neće prikazivati ljudima. Nema veze što stranica ima skoro 9000 lajkova.

Dakle stavim link za forum, a to sigurno neće dobiti puno lajkova jer nije takav tip objave. Računaj da će tu objavu u news feedu vidjeti cca 500-800 ljudi što je stvarno malo.

Ako se stavi neka slika koja bi mogla dobiti puno lajkova, npr 200+ tu će objavu vidjeti cca 3000 ljudi.

Sjeban je posto fejs. Ako nema lajkova u prvih 10-ak min objave uopće ne prikazuje objavu ljudima...
By arthur256
#28086 Koji sistem kladjenja je najbolji za igrat? da singlujem igrace koje mislim da su najsigurniji,da dublam ili da probam neke sisteme npr 5 igraca sigurnih da izmijenjam po 3 na tiket to mi je 10 tiketa?? :?: :?: :?: