BASEL - CHELSEA : kp/ 1 ili 1X (2,85 , 1,47)
Ovo igram iz razloga sto sam gledao Chelsea zadnjih nekoliko utakmica i dosta su losi.Sada im je u glavi samo Liga prvaka,odnosno da zavrse 3. u Premier ligi.Zasada im Arsenal bjezi jedan bod,a u nedjelju imaju mec kuci protiv Swanseja.Ovdje moraju uzeti pobjedu, jer Arsenala docekuje teski mec kuci protiv Manchester Uniteda.S druge strane Basel je prvi u Svicarskoj ligi, bjeze drugoplasiranom Grasshopersu 3 boda i u iducem kolu docekuju predzadnjeg Luzerna, koji vjerojatno nece ispasti jer bjeze zadnjeplasiranom 6 bodova.Chelsea je u Europsku ligu dosao kao treceplasirani i u prvom kolu knock-out faze dobili su Spartu iz Praga.U gostima su pobijedili 0-1 a kuci je zavrsilo 1-1 te su uspjeli nekako se izvuci i proci.Dalje su prosli ekipu Steaue i Rubina, sa ukupnim rezultatom 5-4.Igrali su sa timova i po 10 puta jeftinijim od njih i mucili se do zadnjih minuta.S druge strane je Basel grupnu fazu prosao kao drugoplasirani , dalje su prosli Dnipra, odlicnog Zenita i Tottenhama, na penale.U ovaj mec ulaze puni sampouzdanja i ja sutra od njih ocekujem najmanje nerijeseno jer ce Chelsea vjerojatno odmarati neke glavne igrace za nedjelje i tu vidim priliku Basela, jer siguran sam da Abramović nece biti zadovoljan u slucaju da osvoje Europsku ligu, s obzirom kakve imaju igrace, i koliko su novca za njih potrosili.Sretno tko isprati...
kladionica : PREMIER