Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By johnny K.
#10028 sutra je na rasporedu Europska liga i prilika da nastavim dobar niz u Europskim natjecanjima :

BASEL - CHELSEA : kp/ 1 ili 1X (2,85 , 1,47)
Ovo igram iz razloga sto sam gledao Chelsea zadnjih nekoliko utakmica i dosta su losi.Sada im je u glavi samo Liga prvaka,odnosno da zavrse 3. u Premier ligi.Zasada im Arsenal bjezi jedan bod,a u nedjelju imaju mec kuci protiv Swanseja.Ovdje moraju uzeti pobjedu, jer Arsenala docekuje teski mec kuci protiv Manchester Uniteda.S druge strane Basel je prvi u Svicarskoj ligi, bjeze drugoplasiranom Grasshopersu 3 boda i u iducem kolu docekuju predzadnjeg Luzerna, koji vjerojatno nece ispasti jer bjeze zadnjeplasiranom 6 bodova.Chelsea je u Europsku ligu dosao kao treceplasirani i u prvom kolu knock-out faze dobili su Spartu iz Praga.U gostima su pobijedili 0-1 a kuci je zavrsilo 1-1 te su uspjeli nekako se izvuci i proci.Dalje su prosli ekipu Steaue i Rubina, sa ukupnim rezultatom 5-4.Igrali su sa timova i po 10 puta jeftinijim od njih i mucili se do zadnjih minuta.S druge strane je Basel grupnu fazu prosao kao drugoplasirani , dalje su prosli Dnipra, odlicnog Zenita i Tottenhama, na penale.U ovaj mec ulaze puni sampouzdanja i ja sutra od njih ocekujem najmanje nerijeseno jer ce Chelsea vjerojatno odmarati neke glavne igrace za nedjelje i tu vidim priliku Basela, jer siguran sam da Abramović nece biti zadovoljan u slucaju da osvoje Europsku ligu, s obzirom kakve imaju igrace, i koliko su novca za njih potrosili.Sretno tko isprati...

kladionica : PREMIER
By johnny K.
#10038 BARCELONA - PANATHINAIKOS (+7,5) - h2 , BARCELONA - PANATHINAIKOS (zk/137,5) - MANJE
Veceras je na rasporedu 5. , zadnji mec ovog playoffa.Pobjednik ovog meca ide u London, na final four.Svaka utakmica bila je vrlo tijesna, slicno kao sto ocekujem i veceras.Barcelona ima prednost domaceg terena i to moraju iskoristiti.Po meni Barcelona je veceras favorit, iako sam u euroligi navijac upravo Panate.Mislim da je Panatino najjace oruzje obrana, koja je jako dobra.Ocekujem malo poena, one duge napade koje smo i prosli put gledali.Nikog od igraca ne bi pretjerano forsirao da ide vise.Sigurno ce najveca prijetnja po obrani Barcelone biti suterska pozicija, gdje su Ukic , Diamantidis i odlicni tricas Bramos.S druge strane Panatu najvecu opasnost najvjerovatnije ocekuje sa unutarnje pozicije, Jawaija i Tomica, te naravno Barcina playa , ujedno i najboljeg strijelca, Navarra.Mislim da cemo gledati tijesnu utakmicu kroz citavo vrijeme i malo poena sto bi prilicilo igri Panathainakosa.Sretno tko isprati...
By kicoo19
#10044 Diamantidis 10.5 manje
Čudi me da nije neka manja granica al ovo ču uzet u svakom slučaju.Očekujem danas jednu pravu barcu koja če konačno nadigrat protivnika jer imaju za to kvalitete i puno su kvalitetniji od gostiju i bilo bi pravo čudo da več sad ispadnu iz natjecanja.Diamantidis je več u pozamašnim godinama i više se oslanja da asiste nego na šut što dokazuje i zadnja tekma kad nije ubacio nit jedan poen kod kuče..Mislim da barca ima lijeka za njega i da ga mogu ostavit ispod 11 koševa bez problema...Iopet če bti ispod 140 koševa tako da lagani under za njega,

Crvena Zvezda Radniči 2 3.25 x2 2.60
Ovu kvotu sigurno neču prepustit.Upitanju je završnica aba lige u košarci i prvo polufinale između ove dvije ekipe dajem prednost radničkom koji je u dobroj formi dok je crvena zvezda u jako lošoj formi ..Usrbsoj ligi za prvaka gube se po redu i teško dolaze do bodova nzm koji je točno razlog al sigorno motiv i atmosfera u klubu nisu na očekivanoj razini .. i Vidim priliku radničkog da to iskoristi.
germania
By sLucajni
kicoo19 said

Diamantidis 10.5 manje
Čudi me da nije neka manja granica al ovo ču uzet u svakom slučaju.Očekujem danas jednu pravu barcu koja če konačno nadigrat protivnika jer imaju za to kvalitete i puno su kvalitetniji od gostiju i bilo bi pravo čudo da več sad ispadnu iz natjecanja.Diamantidis je več u pozamašnim godinama i više se oslanja da asiste nego na šut što dokazuje i zadnja tekma kad nije ubacio nit jedan poen kod kuče..Mislim da barca ima lijeka za njega i da ga mogu ostavit ispod 11 koševa bez problema...Iopet če bti ispod 140 koševa tako da lagani under za njega,

Ovu kvotu sigurno neču prepustit.Upitanju je završnica aba lige u košarci i prvo polufinale između ove dvije ekipe dajem prednost radničkom koji je u dobroj formi dok je crvena zvezda u jako lošoj formi ..Usrbsoj ligi za prvaka gube se po redu i teško dolaze do bodova nzm koji je točno razlog al sigorno motiv i atmosfera u klubu nisu na očekivanoj razini .. i Vidim priliku radničkog da to iskoristi.
germania

Izvini ali gdje si ti vidio da je Radnicki u dobroj formi ?? Oni su u losoj formi kao i CZ, plus njihov najbolji igrac Capin ima povredu ruke, i u uzasnoj je formi ... Ne moze da pogodi nista ... White je sigurno jedan od najdominantnijih igraca u ABA ligi ali se ne zalaze .. I ocigledno je preplacen .. Uzima novac, ali ne pruza ono sto se od njega trazi ... Mislim uredu je odigrati na kvotu, ali mislim da ce to Zvezda da uzme lagano .
By johnny K.
johnny K. said

sutra je na rasporedu Europska liga i prilika da nastavim dobar niz u Europskim natjecanjima :

BASEL - CHELSEA : kp/ 1 ili 1X (2,85 , 1,47)
Ovo igram iz razloga sto sam gledao Chelsea zadnjih nekoliko utakmica i dosta su losi.Sada im je u glavi samo Liga prvaka,odnosno da zavrse 3. u Premier ligi.Zasada im Arsenal bjezi jedan bod,a u nedjelju imaju mec kuci protiv Swanseja.Ovdje moraju uzeti pobjedu, jer Arsenala docekuje teski mec kuci protiv Manchester Uniteda.S druge strane Basel je prvi u Svicarskoj ligi, bjeze drugoplasiranom Grasshopersu 3 boda i u iducem kolu docekuju predzadnjeg Luzerna, koji vjerojatno nece ispasti jer bjeze zadnjeplasiranom 6 bodova.Chelsea je u Europsku ligu dosao kao treceplasirani i u prvom kolu knock-out faze dobili su Spartu iz Praga.U gostima su pobijedili 0-1 a kuci je zavrsilo 1-1 te su uspjeli nekako se izvuci i proci.Dalje su prosli ekipu Steaue i Rubina, sa ukupnim rezultatom 5-4.Igrali su sa timova i po 10 puta jeftinijim od njih i mucili se do zadnjih minuta.S druge strane je Basel grupnu fazu prosao kao drugoplasirani , dalje su prosli Dnipra, odlicnog Zenita i Tottenhama, na penale.U ovaj mec ulaze puni sampouzdanja i ja sutra od njih ocekujem najmanje nerijeseno jer ce Chelsea vjerojatno odmarati neke glavne igrace za nedjelje i tu vidim priliku Basela, jer siguran sam da Abramović nece biti zadovoljan u slucaju da osvoje Europsku ligu, s obzirom kakve imaju igrace, i koliko su novca za njih potrosili.Sretno tko isprati...

kladionica : PREMIER

nazalost nije prosao par Cry
Luiz zabije u 90+3 za pobjedu i sugavi Chelsea opet se izvuce..
By johnny K.
johnny K. said

BARCELONA - PANATHINAIKOS (+7,5) - h2 , BARCELONA - PANATHINAIKOS (zk/137,5) - MANJE
Veceras je na rasporedu 5. , zadnji mec ovog playoffa.Pobjednik ovog meca ide u London, na final four.Svaka utakmica bila je vrlo tijesna, slicno kao sto ocekujem i veceras.Barcelona ima prednost domaceg terena i to moraju iskoristiti.Po meni Barcelona je veceras favorit, iako sam u euroligi navijac upravo Panate.Mislim da je Panatino najjace oruzje obrana, koja je jako dobra.Ocekujem malo poena, one duge napade koje smo i prosli put gledali.Nikog od igraca ne bi pretjerano forsirao da ide vise.Sigurno ce najveca prijetnja po obrani Barcelone biti suterska pozicija, gdje su Ukic , Diamantidis i odlicni tricas Bramos.S druge strane Panatu najvecu opasnost najvjerovatnije ocekuje sa unutarnje pozicije, Jawaija i Tomica, te naravno Barcina playa , ujedno i najboljeg strijelca, Navarra.Mislim da cemo gledati tijesnu utakmicu kroz citavo vrijeme i malo poena sto bi prilicilo igri Panathainakosa.Sretno tko isprati...

hendikep - +11 Cry
zbroj koseva - 117 Laugh
1/2 - nadam se da ce biti vise srece iduci put..
By kicoo19
sLucajni said

kicoo19 said

Diamantidis 10.5 manje

germania

Izvini ali gdje si ti vidio da je Radnicki u dobroj formi ?? Oni su u losoj formi kao i CZ, plus njihov najbolji igrac Capin ima povredu ruke, i u uzasnoj je formi ... Ne moze da pogodi nista ... White je sigurno jedan od najdominantnijih igraca u ABA ligi ali se ne zalaze .. I ocigledno je preplacen .. Uzima novac, ali ne pruza ono sto se od njega trazi ... Mislim uredu je odigrati na kvotu, ali mislim da ce to Zvezda da uzme lagano .

1 lagano win
drugi pali za pol koša :S
By mhkladionicar
#10072 NJEMAČKA: 2. Bundesliga
18:00 Sandhausen-Bochum 2 @ 2.05

danas cemo pokusati sa malo jacom kvotom bochum ide u goste sanhausenu koji nema skoro nikakve sanse da se spase trenutno su predzadnji i imaju 8 bodova manje od 16. mjesta koji ih moze spasiti jer bi igrali utakmicu protiv 3. iz trece lige i u slucaju pobjede ostali bi u 2. ligi,ali sanse za to su jako male jer je ostalo jos 4 kola do kraja i trebalo bi se desiti cudo da se spase,danas vjerujem da ce izgubiti od bochuma i samim tim bi bili sigurni putnik u 3.ligu,gosti se bore isto za opstanak imaju samo bod prednosti od tog 16. mjesta i daju sve od sebe da ostanu u 2.ligi napravili su odlican potez dovodjenjem velikog trenera petera neururera koji je izuzetno cijenjen u njemackoj i jedan je od trenera koji zna maksimalno motivirati svoju ekipu i prije je bio trener bochuma i pravio je sjajne rezultate u prvoj ligi,sada se opet vratio da spasi svoju ekipu od ispadanja i moze se reci da je bochum poceo igrati kako je on dosao pobjedili su cottbusa u gostima 2:0 i onda kod kuce st.paulija 3:0 i danas ocekujem da ce bochum slaviti i trecu pobjedu neururer ce znati postaviti svoju ekipu i protiv sandhausena moraju uzeti sva tri boda jer su ovakve utakmice presudne u borbi za opstanak,bochum ih je uzeo ove sezone kod kuce 5:2 ima tu dosta dobrih igraca od sjajnog napadaca dedica pa do mlade njemacke nade goretzke,vidim i kvota polako pada na goste kvota je dosta dobra gosti su usli u formu i sa velikim neururerom na klupi ocekujem njihovu novu pobjedu
By mhkladionicar
#10075 ČEŠKA REPUBLIKA: Mattoni NBL - Playoff
Nymburk-USK Prag (hendikep 36.5) h1 @ 1.85

nymburk je godinama najbolja ekipa ceske i pobjedjuju vecini utakmica sa velikim hendikepom,vode 2:0 u seriji protiv praga i danas kod kuce zele da zavrse posao,pokazali su koliko su bolja ekipa obe utakmice su pobjedili preko ovog hendikepa u prvoj kod kuce su pobjedili 103:58 i u zadnjoj u gostima 108:47 znaci 45 i 61 razlike,nymburk je u zadnjih 5 utakmica uvijek zabio najmanje 100 poena i to pokazuje njihovu moc igraju dosta brzu kosarku a uz to imaju dobri odbranu,gosti imaju problema pod kosem ne igra im centar cveka a i odlicni mena je upitan i pitanje je hoce li ga trener danas staviti u ekipu jer je nedovoljno spreman,ne vidim nacina danas da usk izvuce neki dobar rezultat i sve osim 40+ domacina bi bilo veliko iznenadjenje
By Krnja
#10083 Danas mi kolega igra u petrinji reko sam vam tu javiti jos ono od prije NIJE DOJAVA ali frend je reko kak je uvjeren u pobjedu treba im da ostanu u ligi.

Petrinjcica(mn)-NMarof 2 @3,00
a ak se bojite igrat 2 onda bolje x2 1,85 nije los koeficjent
i ne ulazite previse :D