- 26 Apr 2013, 23:16
Pozdrav drustvo!
I mene kao i mnogo na forumu slabo ide poslednjih dana, pre svega zato sto igram uglavnom overe, oduvek sam i birao igrace za overe.
Medjutim takva je situacija da u play-off-u 80% igraca ide u under pa je izgleda pametnije okrenuti se under-ima.
Pa ovako zanima me vase milsljenje: Citao sam da Curry ima izgleda povredu zgloba, da je slabo trenirao.
Jel' ima neko pouzdanu informaciju da mi potvrdi da je ovo 100% tacno?
u tom slucaju ocekujem,naravno, manju minutazu ako zaigra, pa kako u mojoj kladionici stoji granica od 26,5 mislim da je pametno odigrati minus.
Ako je stvarno tacna informacija za Curry-a onda bih dodao da vredi probati Thompsona na 19,5+ jer ce sigurno uzeti koji sut vise, a on je i onako prebacio 19 u prethodne 2 (22 i 21) kad je igrao Curry, a i Lee u prvoj.
Jack mi je isto zanimljiv na 13,5 jer ce sigurno dobiti vecu minutazu,ali prvi mi je Thompson zbog odlicnog procenta suta za tri poena.
I treca opcija jeste (ponavljam ako nije 100% spreman Curry) Denver H2 +4,5 @1,60 kvota jer sam siguran da ne mogu odigrati onako dobru partiju kao na prosloj utakmici i imati isti % sut.Ono je bilo neverovatno,sve su pogadjali:)
Slazem se naravno za pobedu San Antonia, dominiraju protiv Lejkersa, a Blake je pokazao da ume da odigra dobro..svakako ce nedostajati njegovi poeni,Nash takodje nije spotpuno spreman..lose se pise Howardu i druzini.
Svidja mi se tip kolege mhkladionicar poene Lejkersa manje od 92,5.
Ovde se logicno namece Howard + na margini 19,5 .
Zanimljiva mi je granica na Dankana, kod mene je 16,5 samo me plasi moguci blow-out.
Nisam pametan, pa bi mi dobrodoslo vase misljenje:)
Za trecu utakmicu ne bih prognozirao pobednika,svidja mi se Garnet na 13,5 + ,iako prosle 2 isao ispod redno je da odigra kod kuce na nivou i konacno prebaci 13 poena. A i Boston ako misli da uradi nesto u ovom prvom kolu mora danas dati i vise od 100%. Volim i Green-a da igram over,ali proslu utakmkciu malo razocarao a i dalje ga drze na 16,5.
Sto se tice undera privlaci me Smith,kod mene je granica 19,5 koju nije uspeo da predje ni kod kuce (15 i 19) Ocekujem vrlo cvrstu odbranu domacina, i nadam se ne tako dobro sutersko vece JR-a.:)
To je to ljudi, nadam se da cete komentarisati, i pomoci mi u odabiru..i da konacno oderemo kladione i uzmemo kintu na ovaj play-off:D