Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By mhkladionicar
#11082 Nogomet, NJEMAČKA: DFB Pokal (Finale)
20:00 Bayern-Stuttgart (pobjeda domacina i 3+) DA @ 1.56

bayern danas ima sansu da dodje do trece titule i bili bi jedini klub u njemackoj koji je to uspio osvojili su njemacku ligu i to sasvim zasluzeno na kraju imali i 25 bodova vise od dortmunda protiv kojeg su igrali i u finalu lige prvaka i tu su pobjedili 2:1 veceras docekuju nesto slabijeg protivnika ali ne smiju se bavarci nikako opustiti jer je stuttgart izuzetno opasna ekipa i imaju dobre igrace koji mogu zabiti svakoj ekipi prije svega tu mislim na ibisevica i harnika dva odlicna napadaca iako harnik vise igra desno krilo ali po potrebi zna zaigrati i kao drugi napadac,bayern ce danas biti bez dantea i gustava i umjesto dantea ce igrati van buyten ostali igraci su spremni i igrat ce kao i u finalu samo bez dantea dok ce stuttgart isto biti u najjacoj formaciji i dat ce sve od sebe da iznenade bayern ali ja ipak mislim da bavarci nece dozvoliti da izgube ovo finale jer ovakvu priliku za triple morate iskorisiti ribery-muller-robben-mandzukic ce sigurno imati vise prostora nego protiv dortmunda jer ce igrati protiv sakaia,tasci,niedermeiera i molinara najvise ce biti problema na krilima jer ce stuttgart tesko sa sakaiem i molinarom zaustaviti robbena i riberya tako da ocekujem i najmanje 3 gola na utakmici uz naravno bayernu pobjedu

Nogomet, ŠPANJOLSKA: Primera Division
19:00 Barcelona-Malaga (oba tima daju gol i 3+) DA @ 1.70

zadnje kolo u spaniji i ovdje ocekujem opustenu utakmica sa puno golova koliko znam malaga nece igrati u evropi iduce godine jer ih je kaznila uefa tako da je ovo utakmica bez nekog velikog znacaja barcelona hoce jedino jos da obori rekord reala i da skupi 100 bodova ali to ce pokusati sa malo izmjenjenim sastavom evo kako bi to trebalo izgledati Valdes,Montoya,Pique,Mascherano,Alba,Thiago,Song,Iniesta,Alexis,Fabregas,Pedro
dok bi malaga trebala igrati u ovoj postavi Caballero,Eliseu,Weligton,Lugano,Gamez,Camacho,Toulalan,Isco,Baptista,Joaquin,Saviola
tako da ocekujem otvorenu utakmice i vjerujem da malaga moze dati gol jer kada igraju isco,baptista,joaquin i saviola onda bi morali zabiti barem jedan a naravno ocekujem i od barcelone najmanje 2,3 gola vidjelo se i u medjusbonim utakmicama da obe ekipe igraju ofanzivno ove godine su igrali cak tri puta dva puta u kupu prva je zavrsena 2:2 u barceloni dok je druga u malagi zavrsena 2:4 za katalonce a ove sezone prva utakmica u ligi je zavrsena 1:3 za barcelonu u zadnjih 8 medjusobnih utakmica uvijek je bilo odgi3+ a i veceras ocekujem dobru utakmicu sa obe strane i puno golova
By sanjin-ri
#11090 Mallorca - Valladolid 1 1,65
Zadnje kolko Primere. Mallorci igra samo pobjeda da bi ako joj se poklope ostali rezultati imala šanse ostati u ligi. Valladolid je miran i nema nikakvih motiva za ovaj dvoboj. Mislim da Mallorca ovo dobiva sigurno.

Hradec Kralove - Viktoria Plzen hendikep 1:0 2 1,60
Zadnje kolo je i u češkom prvenstvu. Plzen današnjom pobjedom kod najlošije momčadi prvenstva Hradeca osvaja naslov i ovdje se očekuje potpuna mobilizacija gostiju od početka. Očekujem uvjerljivu pobjedu gosta i potrvrdu naslova prvaka.
By maajsta
#11094 20:00 Bayern-Stutgart 1 (1,21)
21:00 Sevilla-Valencia 2 (2,17)

Šta reći za prvi meč, jednostavno ne treba trošiti riječi na ekipu Bayerna, sve pokazuju rezltati koji su ostvareni tokom ove sezone. Velika dominacija u Evropi, pogotovo u bundesligi stavljaju večeras Bayerna u prvog favorita za osvajanje kupa Njemačke. Bayer će biti izuzetno motiviran večeras, jer će htjeti zaokružiti izuzetno bogatu sezonu osvajanjem treće titule. Kvalitet je na strani Bayerna i mislim da nema dvojbe za ovaj par.

Drugi par se odnosi na posljednje kolo španske lige primere. Sevilla je u sredini tabele, i zasigurno čekaju zalsuženi odbor, mislim da neće večeras biti toliko motivisani kao Valencia. Naime Valencia igra za Ligu prvaka, pobjedom osiguravaju mjesto, odnosno ne očekuju rezultat Real Sosijedada. Sami odlučuju o svojoj sudbini, i mislim da će upravo taj motivacioni faktor presuditi u korist Valencie, koja će zasigurno ići na pobjedu te tako osigurati učešće u kvalifikacijam lige prvaka.

Kladionica: FortunaWin
Ulog:7/10
Kvota:2,63
By mhkladionicar
#11097 Tenis, WTA - SINGL: Roland Garros (Francuska), zemlja
12:30 Williams S.-Vinci (hendikep gemova -6.5) 1 @ 1.45

na serenu se zaista isplati uvijek odigrati hendikep jer u vecini slucajeva sa lakocom uzima svoje protivnike tako je bilo i u prva tri kola RG gdje je izgubila samo 4 gema u prvom kolu je lagano pobjedila tatishvilovu 6:0 6:1 u drugom protiv garcie 6:1 6:2 i u zadnjem mecu protiv cristee 6:0 6:2,serena je naravno najveci favorit za osvajanje roland garrosa i nevjerujem da ce je iko moci zaustaviti jedine tenisacice koje su u mogucnosti pruziti veci otpor jesu sharapova i azarenka ali vidjelo se da i oni ne mogu na kraju nista sjajnog sereni,danas isto ocekujem laganu pobjedu protiv omalene italijanke vinci koja i nije ocigledno u najboljoj formi u zadnja dva kola je gubila set od dosta slabijih protivnika,sto se medjusobnih tice igrali su tri puta jedna protiv druge zadnji put krajem marta ove godine i serena je uzela 6:2 6:1 prije toga su igrali 2010. tu je vinci predala nakon prvog seta koji je zavrsio 6:2 i prvi mec se igrao 2009. serena je tad uzela 6:3 6:4,serena igra najbolji tenis u karijeri i vidjelo se u zadnjem njihovom mecu da vinci nema snage da izdrzi i vrati udarce serene i sve osim uvjerljive pobjede bi bilo barem za mene iznenadjenje

Košarka, ITALIJA: Lega 2 - Playoff
18:15 Trento-Brescia (hendikep +10.5) 2 @ 1.30

prvo sam mislio ovdje odma na pobjedu brescie odigrati ali onda sam uzeo puno bolju i sigurniju opciju a to je da gosti nece izgubiti vise od 10.5 poena razlike i zaista ne vidim nacina da trento razbije bresciu,zadnju utakmicu sam igrao na trento isto su bili domacini i gubili su citavu utakmicu da bi na kraju u 4/4 pravili seriju 12:0 ali su i dalje gubili dva razlike i taman kad sam mislio da mogu stici brescia napravi seriju 4:19 i dolazi do lagane pobjede 62:79 i po statistici su bili puno bolji cak su kao gosti imali i puno vise upucenih suteva prema kosu i danas ne ocekujem neku dominaciju domacina koji gube u ovoj seriji 2:1 imali su srece sto su pobjedili bresciu u gostima 75:73,dok je prvu utakmicu brescia uzela 84:81,jos su igrali dva puta u ligi ove sezone i oba puta je uzela brescia kod kuce 90:79 i u gostima 81:69 znaci svaki put su gosti bili bolji jedino u toj utakmici gdje su izgubili 2 razlike ali danas mislim da mogu i do pobjede ali posto cu uzeti sigurniju varijantu odigrat cu ovaj hendikep od 10.5
By tck1979
#11099 Atromitos-Asteras 1(1.85)
Atromitos je u prošlom kolu pobjedio u gostima PAOK i sada ima sve u svojim rukama i pobjedom je sigurno prvi bez obzira na rezultat druge utakmice.U dobroj su formi i danas neće kalkulirati nego će po pobjedu od prve minute.Asterasu je jedina šansa da PAOK kiksa kod otpisane PAS Giannine ada oni danas pobjede u što je teško vjerovati.
Barcelona(-3.5)-Hamburg F 2(1.55)
Hamburg je jučer na krilima sjajnog Duvnjaka pobjedio Kiel i danas ima šansu po prvi put doći na krov Europe.Iako je Barcelona blagi favorit nisam siguran ni da će danas do pobjede,a Hamburg sigurno može pokriti ovaj hendikep jer mislim da će biti neizvjesno do zadnje minute
By mhkladionicar
#11120 Tenis, WTA - SINGL: Roland Garros (Francuska), zemlja
14:00 Williams-Kuznetsova (hendikep gemova -5.5) 1 @ 1.50

serena je trenutno u formi zivota i igra odlican tenis i tesko da ce je neko zaustaviti do titule na roland garrosu,u prva cetiri kola sam uvijek igrao hendikep na nju i svaki put je proslo prvo kolo je bilo (6:0 6:1) drugo (6:1 6:2) trece (6:0 6:2) i u zadnjem kolu je uzela italijanku vinci lagano sa (6:1 6:3) cak u drugom setu imala 4 break lopte koje nije iskoristila i moglo je lagano biti 6:1 i u tom drugom setu,danas igra protiv kuznetsove tenisacice koju moram priznati nisam gledao ove godine ali ove godine kako vidim ima na zemlji omjer 8:3 dok serena ima 20:0 ove godine,igrali su dosta medjusobnih meceva ali zadnja je igrana tek 2009 i to stvarno ne znaci nista jer je proslo 4 godine i dosta se toga promjenilo,moram i danas ispratiti ovaj hendikep ako promasim nece mi biti zao jer sam pogadjao dosta puta ovaj hendi na serenu

Tenis, ATP - SINGL: Roland Garros (Francuska), zemlja
15:30 Federer-Tsonga (zbroj gemova over 40.5) DA @ 1.75

tsonga igra odlicno ovaj turnir i publika mu daje veliku podrsku naravno jer ipak igra kod kuce i on je jedini francuz koji nije ispao tako da ce i danas imati veliku podrsku sa tribina i ja mislim da ima dobre sanse da pobjedi iako igra protiv fedexa ali u zadnje vrijeme se vidi da federer nije na onoj razini kao prije to se vidjelo i u zadnjem kolu protiv simona kada je svicarac lagano uzeo prvi set 6:1 i izgledalo je da ce zavrsiti taj mec sa 3:0 ali je onda pao u igri i na kraju je morao uzeti zadnja dva seta da bi prosao dalje zavrsilo je 3:2,danas igra protiv tsonge koji se sigurno nece predati i izgubiti 3:0 i ocekujem najmanje 4 seta i siguran sam da ce biti isto i po koji tb ove godine su igrali vec jednom na asutralian openu i fedex je uzao 3:2 u setovima u tom mecu su bila dva tb oba je uzeo federer tako da ocekujem i danas odlican mec i preko 40.5 gemova

Tenis, ATP - SINGL: Roland Garros (Francuska), zemlja
15:30 Ferrer-Robredo (hednikep gemova -7.5) 1 @ 1.60

ovdje igram ferrera najvise zbog toga sto mislim da robredo nece izdrati danas puna tri seta jer je odigrao u zadnja tri kola po 5 setova znaci igrao je nesto manje od 4h i to ce ostaviti posljedice na robreda cudilo me da je preokrenuo protiv almagra jer je u 3 setu pokazivao vec umor ali na kraju ga je izgleda vukao adrenalin,danas igra ipak protiv masine ferrera koji je poznat po tome da stize svaku loptu i igra dosta brzo to se vidjelo ui u zadnjem kolu kada je lagano pobjedio andersona 3:0 (6:3 6:1 6:1) ove godine su igrali vec jednom jedan protiv drugog i ferrer je lagano dosao do pobjede od 2:0 (6:3 6:2) a i danas ocekujem da ce ferrer uzeti preko ove razlike ako robredo ve izdrzi prva dva seta bit ce dobro za njega ali ocekujem da ce ga ferrer u zadnjem lagano uzeti i da ce biti dosta za prolaz ovog hendikepa
By MvP39
#11125 Seattle - Chicago White Socks 1 (1,55)
Nisam neki expert sto se tice baseballa, ali postavit cu nesta da se ima za pratit. Veceras se sastaju Seattle i Chicago. Prva prednost za domacine je domaci teren, svi znamo da hrpa ljudi bude na MLB utakmicama i da je gostujuca ekipa pod pritiskom. Osim domaceg terena Seattle ima i bolju formu te poziciju na tablici. Seattle je 20. na ljestvici, a samo 3 mjesta iza njih su White Socksi. Seattle je uhvatio seriju, imaju 3 pobjede u nizu i ocekujem da i danas pobjede. Chicago je uhvatio veliku seriju, ali izgubljenih utakmica, cak 8 u nizu su izgubili, zasto nebi i ovu danas. Sinoc je Seattle pobjedio sa 7:4 i to su pobjednika odredili gotovo nakon 3. inninga. Uz sve ovo jos treba spomeniti i bacace. Za Seattle ce veceras bacati njihov najbolji (tako sam cuo) bacac Iwakuma koji ima omjer pobjeda i poraza 6-1, taj jedan poraz dogodio mu se u pretposljednjoj utakmici u kojoj je bio startni bacac, nakon 5 pobjeda i jednog poraza opet je doneo pobjedu svom timu i ocekujem da tako nastavi. S druge strane za Chicago bacat ce Axelrod koji ima omjer 3-4 i u seriji je od 3 poraza. Uz ovo Iwakuma je skupio cak 64 stike outa u 7 utakmica, u isto toliko utakmica Axelrod je imao samo 33 strike outa. Sve je na strani domacina i ne vidim zasto nebi pobjedili.

New York Yankees - Cleveland 1 (1,58)
Uz Seattle igram na velesilu u baseballu, Yankeese koji su jedan od najpoznatijih klubova na svijetu, brojeci sve sportove. Ne treba ni pricati kolika im je posjecenost stadiona i koliko im znaci domaci teren. Cleveland se nalazi 7. mjesta iza njih i u seriji su od 3 poraza. Yankeesi su usli u seriju, pobjedili su 2 utakmice za redom i ocekujem da se osvete za jucerasnju minimalnu pobjedu. Sinoc je bilo 4:3, nakon 4:0 Cleveland je u jednom inningu gotovo preokrenio utakmicu, nadam se da danas nece biti takvih kikseva. Za Cleveland veceras bacat ce Kluber koji ima omjer 3-3 i 46 stike outa, a za Yankeese veceras bacat ce Sabathia koji ima omjer 4-3 i u slicnoj je formi kao Clevelandov bacac. Posto su bacaci veceras podjednaki ocekujem da presudi kvaliteta ekipe koja je zasigurno na strani Yankeesa. Uz sve ovo dodao bih da je Cleveland izgubio cak 7 gostujucih utakmica u seriji, a vjerujem da ce i ovu.
By sanjin-ri
#11127 Košarka:
Oostende - Dexia Mons kon.rez. 1 (1,31)
Domaćin vodi 2-0 u ovoj seriji. Vrlo lako su se kući obračunali s Dexiom pobjedivši ogromnom razlikom a u gostima su ih dobili 11 razlike. Ne vidim način na koji Dexia može dobit ovu utakmicu jer je Oostende daleko kvalitetnija momčad.

Partizan - Crvena Zvezda zbroj poena 148 - manje (1,85)
Velika bitka će se voditi u finalu između ova dva kluba. Animozitet između dvije ekipe je ogroman i vjerujem da će to biti tvrd meč neizvjestan do samog kraja. Obje ekipe su u prethodnim utakmicama igrale utakmice ispod ove granice i vjerujem da će i danas biti tako. Partizan inače kod kuće uz gromoglasnu podršku grobara rijetko gubi i sve ekipe koje ovdje gostuju se naježe od atmosfere koja vlada. Posebno ih pak pali gostovanje Zvezde tako da vjerujem da će i to utjecat na gostujuće košarkaše. Ovo je zbilja za ovu utakmicu po meni za 10-tak poena prevelika granica.
By MvP39
#11142 Errani/Vinci - Petrova/Srebotnik 1 (1,55)
Sunarodnjakinje Errani i Vinci pratim vec duze vrijeme i redovito igram na njih. Ove sezone igraju ko nenormalne, na proslom turniru na zemlji izgubili su od kineskinja u finalu u jako teskom mecu, a sad na Roland Garrosu nema vise tih kineskinja koje ih mogu izbaciti. Mislim da one lagano osvajaju ovaj turnir, obozavaju zemlju toliko da ni ne igraju turnire na kojima nije zemlja. Odlicno su uigrane i vec dugo godina igraju zajedno. Petrova i Srebotnik su solidan par, ali nemaju neke velike osvojene turnire i mislim da danas nece moc puno napravit protiv talijanki. Koeficijent je u stalnom padu i svi vide kako je ovo jedan od sigurnijih parova danas.

Hrvatska - Skotska 1 (1,32)
Ovaj par je i navijacki i po kvaliteti timova odigran. Skotska je zadnja u grupi, a Hrvatska se sa Belgijom bori za prvo mjesto. Vjerujem da ste citali puno analiza o ovome i da i vi sami vidite da bi danas domacin trebao pobjediti. Uz to Skotska dolazi malo oslabljena i s oko 3000 navijaca koji ce tesko nadglasat nase ludake :D
By sanjin-ri
#11145 Hrvatska - Škotska hendikep 0:1 1 (1,80)
Sve je jasno u ovoj utakmici. Hrvatskoj su nužno potrebna 3 boda u nastavku borbe s Belgijom i od početka će žestoko napasti škote koji dolaze bez mnoštva važnih igrača. Hrvatska ovdje glatko pobjeđuje minimalno s dva gola razlike.

Belgija - Srbija 1 (1,51)
Belgija je u velikoj borbi s Hrvatskom za 1. mjesto u grupi i igra protiv Srbije koja je u totalnom rasulu. Srbi su praktički izgubili sve šanse da budu među prve dvije ekipe u skupini i na vrućem gostovanju u Belgiji nemaju prevelike šanse. U srbiji je bilo 3:0 za Belgiju iako je Srbija na početku propustila kod 0:0 nekoliko sjajnih šansi. Danas mislim da će Belgija lako doći do pobjede.