20:00 Bayern-Stuttgart (pobjeda domacina i 3+) DA @ 1.56
bayern danas ima sansu da dodje do trece titule i bili bi jedini klub u njemackoj koji je to uspio osvojili su njemacku ligu i to sasvim zasluzeno na kraju imali i 25 bodova vise od dortmunda protiv kojeg su igrali i u finalu lige prvaka i tu su pobjedili 2:1 veceras docekuju nesto slabijeg protivnika ali ne smiju se bavarci nikako opustiti jer je stuttgart izuzetno opasna ekipa i imaju dobre igrace koji mogu zabiti svakoj ekipi prije svega tu mislim na ibisevica i harnika dva odlicna napadaca iako harnik vise igra desno krilo ali po potrebi zna zaigrati i kao drugi napadac,bayern ce danas biti bez dantea i gustava i umjesto dantea ce igrati van buyten ostali igraci su spremni i igrat ce kao i u finalu samo bez dantea dok ce stuttgart isto biti u najjacoj formaciji i dat ce sve od sebe da iznenade bayern ali ja ipak mislim da bavarci nece dozvoliti da izgube ovo finale jer ovakvu priliku za triple morate iskorisiti ribery-muller-robben-mandzukic ce sigurno imati vise prostora nego protiv dortmunda jer ce igrati protiv sakaia,tasci,niedermeiera i molinara najvise ce biti problema na krilima jer ce stuttgart tesko sa sakaiem i molinarom zaustaviti robbena i riberya tako da ocekujem i najmanje 3 gola na utakmici uz naravno bayernu pobjedu
Nogomet, ŠPANJOLSKA: Primera Division
19:00 Barcelona-Malaga (oba tima daju gol i 3+) DA @ 1.70
zadnje kolo u spaniji i ovdje ocekujem opustenu utakmica sa puno golova koliko znam malaga nece igrati u evropi iduce godine jer ih je kaznila uefa tako da je ovo utakmica bez nekog velikog znacaja barcelona hoce jedino jos da obori rekord reala i da skupi 100 bodova ali to ce pokusati sa malo izmjenjenim sastavom evo kako bi to trebalo izgledati Valdes,Montoya,Pique,Mascherano,Alba,Thiago,Song,Iniesta,Alexis,Fabregas,Pedro
dok bi malaga trebala igrati u ovoj postavi Caballero,Eliseu,Weligton,Lugano,Gamez,Camacho,Toulalan,Isco,Baptista,Joaquin,Saviola
tako da ocekujem otvorenu utakmice i vjerujem da malaga moze dati gol jer kada igraju isco,baptista,joaquin i saviola onda bi morali zabiti barem jedan a naravno ocekujem i od barcelone najmanje 2,3 gola vidjelo se i u medjusbonim utakmicama da obe ekipe igraju ofanzivno ove godine su igrali cak tri puta dva puta u kupu prva je zavrsena 2:2 u barceloni dok je druga u malagi zavrsena 2:4 za katalonce a ove sezone prva utakmica u ligi je zavrsena 1:3 za barcelonu u zadnjih 8 medjusobnih utakmica uvijek je bilo odgi3+ a i veceras ocekujem dobru utakmicu sa obe strane i puno golova