Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By UncleDrew
#11147 Hrvatska - Škotska 1 1,35

Hrvatska vodi mrtvu trku sa Belgijom za prvo mjesto u skupini i mislim da ovdje 4. reprezentacija svijeta ne bi trebala imati puno problema, kroz ove kvalifikacije igraju odlično samo su bodove ispustili kod Belgije u gostima a to da je bilo sreće moglo si i tu uzeti 3 boda u zadnjoj minuti.Modrića i Čorluke nema radi kartona ali ima dovoljno širine na klupi da ih se zamjeni i ovdje sve osim lagane pobjede Hrvatske bi bilo veliko iznenađenje za mene.

Latvija - BiH 2 1,70

BiH ima veliku priliku da se konačno plasira na veliko natjecanje i moram biti iskren i reći da su to i zaslužili,ovaj tjedan su došli do najvećeg plasmana na Fifinoj ljestvici (15. mjesto),prvi su u skupini,čuvaju prednost i mislim da će ovdje pobjediti kvalitetnija su ekipa što su pokazali i u prošlom susretu kad su igrali rezultatom 4:1,tako mislim da će i danas Džeko,Ibišević i drugi biti prevelik zalogaj za Latviju.
By maajsta
#11148 18:30 Latvija-BiH 2 (1,53)
20:45 Litva-Grčka 2 (1,77)

Šta reći za prvi meč između BiH i Latvije,BiH bilježi najbolji rang na fifinoj ljestvici od njenog postojanja,i nalaze se na 15. poziciji,sto je ujedno i historijski uspjeh. Zaista imaju respektabilnu momčad, i ono sto je najbitnije da su svi igraci tu te da nema povrijedjenih. BiH je jedna od najubojitijih reprezentacija sto se tice napada. Nalaze se na 1. poziciji i svaki gubitak bodova bio bi ravan katastrofi. Svoju moc BiH je dokazala u prvom mecu protiv Latvije kada su ostvarilu visoku pobjedu 4:1.

Drugi meč također iz iste grupe. Grčka jednostavno više nema pravo na kiks,svaki gubitak bodova predstavlja vecu vjerovatnocu igranja u barazu, a naravno oni to zele izbjeci. Veceras jednostavno moraju jurisati na pobjedu,kako bi ostali u korak sa prvoplasiranom BiH. Kvalitet je na strani Grčka,i mislim da dolazi lagana 2.

Kvota: 2,77
Ulog:10/10
Kladionica: FortunaWin
By payomb
#11150 Latvija - BiH 2

Nakon pobjede nad Grčkom BiH ima sve u svojim rukama i ima veliku priliku po prvi puta u povijesti izboriti nastup na velikom natjecanju. Na nedavno objavljenoj FIFAinoj ljestvici BiH je ostvarila nikad bolji plasman, 15. mjesto i atmosfera u momčadi je na visokom nivou. Poimence reprezentacija BiH je puno kvalitetnija, dovoljno je reći da Edin Džeko vrijedi više nego cijela reprezentacija Latvije. Sumnjam da će susjedi propustiti ovu priliku i očekujem njihovu pobjedu bez nekih problema.

Belgija - Srbija 1

Belgijanci imaju odličnu generaciju, zovu ih 'najtalentiranija momčad na svijetu'. Nacija očekuje velike rezultate od ovih momaka i dosadašnjim igrama su opravdali ta očekivanja. Danas im na megdan dolazi već otpisana Srbija, koje su već pobijedili u Beogradu sa 3:0. Srpska igra nema ni glavu ni rep, atmosfera u momčadi je loša, odnos medija i navijača prema momčadi je također loš i ne vidim kako bi takva raštimana momčad mogla usred Belgije izvući išta više od poraza.
By antonito_O
#11153 BryanB/BryanM-Llodra/Mahut ----> 1
Williams S.-Sharapova M. ----> 1
Errani/Vinci-MakarE/Vesnin ----> 1
Nadal R.-Ferrer D ------> 1
--------------------------------------------------------------
Uk. koef. 2,48 u SS
-------------------------------------------------------------
Odlučio sam igrati na sve favorite u finalima Roland Garrosa. Pa, da prijeđemo na stvar....
Svatko tko ima imalo veze sa sportom je čuo za braću Mike i Boba Bryana. Bore se za 14 Grand Slam naslov!! Još mi ne može iz glave iziće kada su ih naši Ljubičić i Ančić nadigrali kada su možda bili u najboljoj formi i kada su bili nepobjedivi. Pružaju odlične partije na zemlji. Na nekoliko zadnjih turnira igraju fantastično. Lodra i Mahut isto igraju dobro i ako se ne varam u karijeri su osvojili 3 Grand Slama, ali tu nema Grand Slama. Braća Bryan su odradili sve svoje meče bez izgubljenog gema(koliko se sjećam), a Lodra i Mahut su se malo mučili. Ovdje ih po meni može jedino publika malo spasiti i možda uzmu zet, ali mislim da ne mogu više od toga, jer su braća u dobroj formi i igraju doista dobro.
Što reći o Williamsici. Imam li reći nešto što netko ne zna??? Muškara igra protiv prošlogodišnje braniteljiće Marie Sharapove. Mariu dosta dobro služi servis na ovom turniru i to se po meni odlučilo presudno u meču protiv Azarenke. To također može donijeti mnogo problema Sereni. Po meni ovaj koef. je ruganje. Maria ima itekako dobre šanse i mislim da će namučiti Serenu, pogotov ako servis bude radio. Po meni će Serena dobiti 2-0, ali veoma gusto, gusto.... Mislim da više riječi za ovaj meč nije potrebno....
Što reći za Errani i Vinci. Obe su odično igrale u SInglovima, a još puno bolje u Doublovima. Trenutno najbolji par u ženskoj konkurencij. Errani i Vinci su u polufinalu pobijedili Rusko-Slovensku kombinaciju Ekaterina Makarovu i Katarina Srebotnik(koja je 2 puta osvjala Roland Garros,, opet ako se ne varam). Oni su začuđujuće pobijedile Hradecku i Hlavackovu koje su osvojile RG 2011. Tu su se malo namučile. Rezultat je bio 6-3, 5-7, 6-3. Lani su Errani i Vinci pobijedile u finalu Kirilenko i Petrovu. Errani i Vinci već su ih pobijedile na Australian Openu. Errani i Vinci čini jačim to što već dugo igraju u Talijanskog FED CUP repki... One dosta dobro čitaju igro što je važno za parove. OD 2012 i Australian Opena dominiraju parovima, u kojima su došle u finale na 5 od posljednjih 6 Grand Slamova i osvojile su 4. Mislim da također nema potrebe više pisati ovdje jer se zna tko su Errani i Vinci. Svaki drugi rezultat osim njihove pobijede bi bilo veliko iznenađenje.
A sada o najzanimljivijem paru. Što reći za kralja zemlje. Pobijedio je Đokovića koji ga je čak imao u šaci. Svaki poen doživljava emotivno i želi pokazati da je još uvijek najbolji. Forhend ga ekstra služi i dosta paralela završava na crti što znači da je stari Nadal ponovno tu. Puno je popravio servis u odnosu na prije. Dokaz tomu je da Đoković nije mnogo napravio na njegovu servisu, a on je jedan od najboljih reternera trenutno. Ferrer je pokazao protiv Tsonge da i on zna reternirati extra, a mogu reći da je Tsonga servirao kao Federer nekada. Nadal sjajno igra sa osnovne crte i napada svaku lopticu kao nekada. Počeo ga je služiti i spin što je trežio kroz čitav turnir. Igra visoke loptice oko osnovne linije. Ferrer je do sada loše odgovarao na to, a također i na Tsongine visoke lopte nije reagirao dobro. Mislim da će Nadal dobiti 3-0 glatko, možda 6-4 6-3 6-4. Nadal je u međusobnim dvobojima veoma glatko dobivao. Mislim da su odigrali 23 meča i da je Nadal od toga dobio 20 mečeva. Ferreru je ovo prvo finale ROLAND GARROSA i sigurno će biti nadrkan da ga osvoji. Prošao je bez izgubljenog seta u finale. Ali da li ima snage za Nadala,,, da li je Nadal izgubio snagu ili je još jači sada?! Lani ga je Nadal poslao kući poslije polufinala. Mislim da se tu stvarno više nema šta nadodati, jer svatko zna tko su oni. Jedino ako budem pisao najavi za taj meč!!!
------------------------------------------------------------------------
Kritike i prijedlozi uvijek dobro došli. Zahvaljujem na pažnji i sretno ako netko isprati!!!!

Lijepi pozdrav!!!!!
By antonito_O
#11155 FORMULA 1 --- GRAND PRIX DU CANADA 2012
------------------------------------------------------
Race Date: 10 Jun 2012
Circuit Name: Circuit Gilles-Villeneuve
First Grand Prix: 1978
Number of Laps: 70
Circuit Length: 4.361 km
Race Distance: 305.270 km
Lap Record: 1:13.622 - R Barrichello (2004)
-----------------------------------------------------
Hamilton se ovdje uvijek osjećao extra. Svoju prvu pobjedu je ostvario upravo na ovoj stazi u Montrealu. Također je još pobjeđivao sljedeća 2 od 3 puta na ovoj stazi. Ove godine se opet osjeća dobro na njoj i za Alonsom je kasnio nešto veoma sitno. Rosberg je također bio tu negdje i Mercedes postaje sve bolji što sezona odmiče. Do sada su čitavu sezonu imali problema sa gumama, ali su nekako to uspjeli donekle rješiti. Oba Mercedesa su u izvrsnom stanju, a vozači su također puni samopouzdanja, pogotovo Rosberg koji je pobijedio na prošloj utrci u Monacu. Rosberg je odlično odradio vožnju, bez ikakve greške i stalno je držao vodstvo. Točno nakon 30 godina što je njegov otac osvojio Monte Carlo to je napravio i njegov sin. Obojica su bili zadovoljni novim gumama. Alonso je bio najbrži na treningu i sigurno će biti agresivan i na kvalifikacijama, ali mislim da neće puno napraviti. Očekujem ispred njega oba Mercedesa i možda čak oba Red Bulla. Dosta stručnjaka predviđa dobru Kimmievu utrku, iako je imao problema sa SetUPom u Monte Carlu. Ovdje je imao problema sa kočnicama i sa zagrijavanjem guma, jer je bilo dosta hladno. Alonsa očekujem na postolju u utrci! Kvalifikacije će imati ogroman utjecaj na utrku. Vjerojatno će Safety Car izlaziti par puta tokom utrke tako da će osvajač Pole Position moći kontrolirati utrku. Inače ova staza je poznata da Saftey car bude uvijek na njoj. Kiša uzokuje sudare i izlijetanja. Sam koeficijen od 1,45 to govori i to je po meni Sure BET!!! I Rosberg i Hamilton najavljuju još jedan dobar vikend za Mercedes. Paul di Resta očekuje svoju prvi podij. Ovo su neke od njegovih rječi: "It could be a big opportunity for us. As I've said, the speed is showing well. As long as we can maintain that then we'll have high hopes."
-----------------------------------------------------------
Mali uvod u kvalifikacije. Bolji uvod ćete dobiti za utrku, tj. sutra.

-------------------
Neke od mojih preporuka za kvalifikacije:
M.Webber(dPPKan)-K.Raikkonen --> 1
S.Vettel(dPPKan)-F.Alonso ---> 1
R.Grosjean(dPPKan)-J.Button --> 1 (Button očekuje, tj. traži mješano vrijeme, ali i ako to bude,, opet mislim da nema šanse protiv Grosjean-a, koji u zadnje vrijeme vozi odlično.
S.Pérez(dPPKan)-A.Sutil --> 2
---------------------

Sretno i pratite me na Genius Betting Tips i na mom profilu!!!
By antonito_O
#11156 *******MEGA NAJAVA*********

FORMULA 1 --- GRAND PRIX DU CANADA 2012
------------------------------------------------------
Race Date: 10 Jun 2012
Circuit Name: Circuit Gilles-Villeneuve
First Grand Prix: 1978
Number of Laps: 70
Circuit Length: 4.361 km
Race Distance: 305.270 km
Lap Record: 1:13.622 - R Barrichello (2004)
-----------------------------------------------------
Jedna od najboljih utrka u sezoni. U Montrealu svi žive za ovaj vikend. Tribine su uvijek pune, a vanka se ostaje u kasnu noć. Jednostavno je sve u znaku F1. Uvijek se događaju dramatične stvari na stazi. Gotovo uvijek je Safety Car na stazi. Puno je prestizana i ovo je jedna od najbržih staza na svijetu iako je krug jedan od najdužih. Po krugu jure 3-4 puta preko 300km/h. Gotovo uvijek pada kišta,, koja uz vlagu stvara nemoguće uvjete i uvijek zanimljivu utrku. Ovo je mislim 30 godina od kada se prvi puta vozilo u Montrealu. Utrka je napravljena na umjetnom otoku, koji je prvobitno napravljen za Olimpijadu.
Prvo da se dotaknemo gospodina Vettla. Vettel nastavlja sa sjajnim rezultatima ove sezone. Opet je uradio ono što sam i očekivao i osvojio pole position zbog Hamiltonove greške... Velika većina utrka koje je on osvojio su upravo ovakve, osvojen Pole Position i onda ne ispušta vodstvo do kraja utrke. Dakle očekujem pobjedu Vettla jer će on kontrolirati tempo. Sigurno će biti Safety Car na stazi što se također ispati odigrati. Još jedan pick što mi se sviđa je 1. na startu da će i pobijediti sa koef. 1,85. Mislim da je to dovoljno za Vettla.
Sada ćemo malo opisati Hamiltona. Hamilton je svakako uz Vettle favorit za ovu utrku. Ovdje je ostvario svoju prvu pobjedu. Od sljedeće 3 utrke ovdje je pobijedio 2. Sviđa mu se staza i što je najvažnije odgovara mu. Na ovoj stazi je važno kasno kočenje, što je veliki + za Hamiltona. Mislim da će se on krvavo boriti za 1 mjesto, ali ako ne prestigne Vettla odmah na startu, mislim da će propustiti priliku za pobjedu.
Sada malo općenito o bettovima i predviđanjima pozicija... Mislim da će Alonso na startu prestići Webbera, a možda čak i Rosberga. Alonso je vjerojatno trenutno najbolji starter. Ako se želi vratiti u utrku za prvenstvo sigurno će morati malo zariskirati što je opasno na ovakvoj stazi. Očekujem da će Bottas puknuti pod pritiskom i da će izgubiti svoju poziciju. Mislim da će se za 3. mjesto čitavu utrku klati Webber, Rosberg i Alonso. Ali vidim Alonsa kao pobjednika. Iako je Webber najjači na kiši, ali mislim da će on štititi Vettla i da će se ostali odvojiti od Hamiltona i Vettla. Kao pobjednika u tom troboju vidim Alonsa, jer je sjajan taktičar i vozač po kiši. Ali to će biti veoma tjesna borba.
Tko još može nešto napraviti?? Tu je Kimi koji nikako da sredi bolid. Lotus ima problema sa grijanjem kotača, odnosno ne mogu ih dovesti do optimalne temperature, ali također ima malo problema sa kočnicama. Kimmi je izjavio da bi mu sigurno više odgovarala suha staza. Netko najavljuje suhu stazu, dok drugi pak najavljuju nešto slično u kvalifikacijama. Mislim da se Kimmi može uplestu u borbu za 6 mjesto. Ako bolid bude odgovarao kako treba možda čak i više.
Podbačaji!??!?! Tu su sigurno Grosjean, Button i Massa. Grosjean nema ugovor za čitavu sezonu i svako nekoliko utrka može otići iz momčadi. Posljednjih nekoliko utrka je vozio dobro i imao je sjajne prilike, ali je nedostajalo sreće. U monacu je uspio čak razbiti 3 formule, što mu je stvorilo pritisak za ovu utrku, a ovdje je to čak puno lakše. Na 2 treninga je razbio 2 formule i tokom utrke nakon brze vožnje zabio se u stražnji kraj druge formule. Valjda nije očekivao da je toliko brz. Mislim da je pritisak uradio svoje i mislim da će on odraditi ovu utrku samo da ne razbije formulu. Massa.... Na njega je vjerojatno utjecalo sjećanje na prijašnja razbijanja. Mislim da je on trenutno psihički veoma slabo i mislim da on neće biti još dugo u F1. Šteta, jer mi je on bio jedan od dražih vozača. U sezonu je krenuo veoma dobro i nakon 3 utrke ga jednostavno nema, jer mu se događaju gafovi... U kvalifikacijama je opet izletio i oštetio formulu, ali srećom nije je skroz razbio... Mislim da će on ovdje ići na sve ili ništa, ali da će ispasti iz utrke, ponovno.... Button čeka promjenjivo vrijeme i uz veliku sreću se može probiti do bodova. Dosta je podbacio u kvalifikacijama i to će biti veliki problem.
-----------------------------------------------------------------------
Sada malo o okladama i onome što ja mislim da je dobro odigrati.
Safety Car - 1 ---> 1,4
Vettel - pobjednik -> 1,85
Prednost pobjednika --> manje od 5,999 sec ---> 2
Najbrži krug ---> Vettel ---> 2,5
S.Vettel(dVNKan)-F.Alonso 1 ----> 1,5
L.Hamilt (dVNKan)-F.Alonso 1 ----> 2,4
M.Webber(dVNKan)-K.Raikkon 1 ----> 1,6
-----------------------------------------------------------------
Sada da malo obrazložimo ono što nismo gore naveli.... Vettel vićnom ima najbrže krugove, a pošto će ovde startati prvi, ne vidim tko može imati brži krug od njega.... Utrka će biti gusta i sigurno će u početku pobjeći Hamiltonu, ali ne previše. Ali svu prednost će nekoliko puta poništiti Safety Car i mislim da je oklada da će pobijediti sa manje od 6 sec dobra oklada. Po meni velika greška kladionice dati koef 1,5 na Vettla protiv Alonsa. Razlog tomu su vjerojatno velike mogućnosti izlijetanja. Ne vidim načina kako Alonso može proći pokraj Hamiltona, a kamoli pokraj Vettla.
Za dvoboj Hamiltona i Alonsa sam naveo već razloge. Mislim da Kimmi nema šanse u dvoboju sa Webberom. Sve razloge sam već naveo.
-----------------------------------------------------------------
Po meni je ovdje sve digurno osim prednost povjednika i najbrži krug Vettla.
-------------------------------------------------------------------
Za sve komentare i prijedloge se obratite u inbox ili komentarom na stranicu Genius Betting Tips. Nadam se da ćete ispratiti nešto i zaraditi nešto novca. Ako pak padnemo, jbga i ja sam ovo igrao. To je formula, to je život.

Sretno!!!!!
By sanjin-ri
#11158 Errani/Vinci - Makarova/Vesnina 1 (1,35)
Finale Roland Garrosa ženskih parova donosi zanimljiv meč. Dosada su se ova dva para susrla 4 puta i sve 4 pobjede odnijele su Errani i Vinci. Očekujem da će tako biti i danas jer su najkonstantije na ovom turniru i prikazale su najbolju igru.

Brose Bamberg - Oldenburg kon.rez. 1 (1,28)
Finale njemačkog košarkaškog prvenstva u kojem prvi favorit prvenstva Bamberg dočekuje Oldenburga. Obje ekipe imale su teška polufinala. Bamberg misim da je jača ekipa i u zadnje vrijeme stalno pobjeđuju Oldenburga tako da mislim da će prvu pobjedu danas u ovoj seriji ubilježiti domaćin.
By sanjin-ri
#11176 Honduras - Jamajka 1 (1,55)
Honduras danas dočekuje Jamajku u situaciji kada mu je pobjeda nužna. Jamajci nedostaje nekoliko bitnih igrača i općenito igraju dosta loše u gostima tako da danas motivirani Honduras mislim da će lako doći do pobjede.
Sad - Panama 1 (1,47)
Sad bi danas kući trebao pobijediti Panamu koja igra loše u gostima i koju je pobijedio dva puta po 1:0 u dva posljednja njihova dvoboja. Ova pobjeda bit će im nužna da se probiju na tablici u nastojanju da izbore SP u Brazilu sljedeće godine. Panama nije loša ekipa to je pokazala odigravši 0:0 s Meksikom kući prije nekoliko dana ali mislim da će ih SAD danas tempom slomiti i dobiti utakmicu.
By sanjin-ri
#11181 Rukomet: Crna Gora - Njemačka (+2,5) 2 (1,70)
Crna Gora ulazi u ovaj dvoboj kvalifikacija za EP s mnoštvom problema. Nedostaje im mnogo bitnih igrača i stanje u ekipi nije idealno. Igraju protiv jako dobrih Njemaca kojima više manje igraju sve njihove zvijezde i ja mislim da su sposobni dobit ovu utakmicu s minimalno 3 gola razlike.
Tenis: J.Sock - S.Devvarman 1 (1,58)
Dvoboj na travi turnira u Nottinghamu. Sock je nadolazeći potencijal svjetskog tenisa, igrač odličnog servisa i solidne igre. Igra protiv Devvarmana koji nije previše puta u karijeri igrao na travi i jednostavno mislim da u ovakvom meču protv vrsnog servera kakav je Sock nema nekih šansi za dobit ovaj meč.
By UncleDrew
#11199 9.5/Tomić A. VIŠE 1,85

Uzeti ću Tomića po ovoj relativno maloj granici u Euroligi bi znala biti i do 12,13 a 10 koševa za ovakvog centra nije preteška zadaća koji igra odličnu sezonu otkad je prešao iz Reala u Barcelonu,proglašen je i u prvu petorku Eurolige i radi se o vrlo dobrom igraču koji zna pogoditi sa distance, ima dobru igru leđima i ako dobije pravu loptu od suigrača u reketu to je već više od pola koša jer je visok 217 cm i zna se snaći ispod koša.U ove 2 utakmice u Madridu nije bio pravi zabijao je 6 i 8 poena uz sveukupni šut 6-12 i očekujem danas pred domaćim navijačima da uzme i koji šut više bude agresivniji u postu i vjerujem da će dogurati do 10 poena.

Sretno!!