Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By euskal
#11202 tiket uplacen pa koga zanima nek ode do HL dok nisu mjenjali granice ili kvoteCool

duncan over 17,5
bosh over 13,5
wade over 4,5 assist
parker over 6,5 assist,HL

Dosli smo do 5.utakmice u seriji,po mnogima mozda i najvaznije i smatram da tko dobije ovu ima realne sanse za prsten.Ako pogledamo tradiciju domacin nikad nije izgubio 5.utakmicu u finalnoj seriji,vjerujem da ce tako biti i danas i da su izvukli pouku iz prosle koju su totalno podbacili u nastavku.Za navedeno su im potrebni dobri ucinci glavnih igraca Duncana i Parkera,moguce i Manu,ali na njega se nebi previse oslonio jer je katastrofalno odigrao ovu seriju.Duncan mi je danas izgledan u suradnji sa Parkerom koji bi ga trebao opskrbljivat loptama pod kosem i sa poludistance i uz pokoje slobodno bi trebao prebaciti ovu granicu.U zadnjoj je zabiljezio 20 koseva uz samo 10 uzetih suteva(6-10),ali cak 10 izlazaka na liniju slobodnih(80%),sta govori da je bio nerijesiva enigma za obranu gostiju.O Boshu sam vec pisao u nekoliko navrata i ne zelim se ponavljat,ali zeli li Mia neku sansu mora i centarska pozicija dati svoj doprinos.U dosadasnjim utakmicama serije zabio je 13,12,12,20 sta govori da se uvijek vrti oko danasnje margine.Wade je u zadnjoj odigrao maestralno ubacivsi 32 kosa,uz 6 skokova i 4 assista,s obzirom da danas ne ocekujem slicno mislim da ce se orjentirati razigravanju kolega kao u vecini slucajeva na gostujucim parketima(u zadnjih 7 utakmica vani ima 11,5,4,8,6,5,4 assista).Parker je u prvoj odigrao ucinkovito u napadu sa 21 kosem,da bi u ostale 3 partije bio ispod prosjeka kad je isao daleko ispod ponudjene granice.U 3.se ozljedio,cak se nagadjalo da ce propustiti proslu utakmicu,sta se naravno nije desilo zbog vaznosti utakmice,ali zato je bio izvrstan u razigravanju ekipe sa 9 assista u 32 min provedene na parketu,u utakmici prije je odigrao samo 27 min i zabiljezio 8 assista(cak 7 u prvom pol dok se nije ozljedio).Imajuci u vidu ozljedu prepona i dosadasnje ucinke doma,ovo mi se cini kao najizgledniji par(u zadnjih 10 domacih utakmica cak 9 puta je isao preko ove granice,a ucinci u zadnje 4 su 9,9,8,9 assista u manje od 30 min provedenih na parketu u prosjeku).
By Master Yoda
#11203 ovaj par je privukao moju pozornost

James L(-9,5+)s-SanA-Mia više 1,85

ne mogu se otet dojmu da su kladionice ovdje pogriješile. naime, james već 2 utakmice zaredom ima 11 skokova a kladionice ga stalno drže na ovoj granici od 9,5 skokova. prilagodio je svoju igru tako da puno više napada koš i ako promaši vrlo često uhvati nekoliko ofanzivnih skokova, a u obrani uvijek ispuni svoju kvotu obrambenih skokova tako da bi ovo trebalo bit dovoljno za barem 10 skokova. james je skoro pa odustao od svojih jumpera, naravno ispuca ih nekoliko tokom utakmice, ali sad mu je glavno napadačko oružje napadat koš i u tom pogledu ga spursi jako teško mogu čuvat, iz svega toga proizlazi i veći broj skokova za njega u ovoj seriji pa se nadam da će se isto ponovit i danas

kladionica: Supersport
By UncleDrew
#11204 Ova 2 para su mi se učinila najzanimljivija za večeras:

11.5/Ginobili M. MANJE 1,85

Ginobili nije ni blizu onoga iz prijašnjih finala kad je uz Parkera i Duncana nosio Spurse do naslova sada su tu uskočili drugi momci kao Neal,Green da zabiju ono što je prije lakoćom radio Manu ali godine su tu 36 će napuniti u sedmi mjesec i izuzev serije sa Warriorsima gdje je dobro odigrao njegove muke su počele sa Memphisom gdje je bio na prosjeku 10 koševa ali to sve zahvaljujući Game 3 gdje je zabio 19 ove 3 ostale je zabijao:8,7,6.Isto tako možemo reći i za ovu seriju gdje je na vrlo loših 7,5 koševa i izuzev prve gdje je zabio 13 ostale je bio na 5,7,5 što nije ni sjena onog Manua i traži sebe cijeli ovi playoff nikako ne može ući u pravi ritam ni šut ga ne služi u ovoj seriji s Heatom je na 34% a trica mu je očajnih 18% čak mu je pao i prosjek slobodnih i ovo sve me upućuje na još jedan under jer ne vjerujem da će se probuditi u ovoj ključnoj utakmici serije gdje će pobjeda biti od velike važnosti i sigurno će se i obrane dovesti na najvišu razinu i onda ne vidim prostora za Manua koji nije na razini i izgubio je samopouzdanje što se može vidjeti i njegovim izjavama gdje razmišlja i o prestanku karijere nakon ugovora i nadam se samo da se on neće baš večeras probuditi iz zimskog sna.

13.5/Bosh Ch. VIŠE 1,85

Bosh je u ovom finalu puno popravio brojke u odnosu na seriju sa Indianom gdje je bio vrlo loš i nikako mu nije odgovarala ta serija jer je bilo puno fizičke košarke a tu Bosh i nije najjači.U ovoj seriji je konstantno oko granice sa 13,12,12 a zadnju je bio najbolji i zabio 20, ima više slobode u igri izvlači se na duge dvojke koje on pogađa ko od šale,okanio se šutiranja trica i izgleda puno bolje što pokazuje i to da je svaki statistički segment poboljšao i postao je aktivniji u svakom dijelu a što je važno za ovaj par i da uhvati 2,3 skoka u napadu po utakmici i to su uvijek dobrodošli poeni ili takozvani „tip in“ ,pisao sam već o njemu prije pa da ne dužim ovo je ključna utakmica serije kao što sam rekao i Bosh će morati opet odigrati dobru utakmicu kao prošlu jer je vrlo važan kotačić u pohodu Miamia do naslova.

Sretno ekipa !
By sanjin-ri
#11205 Chris Bosh 13,5 poena - VIŠE (1,80)
5-ta utakmica finala je na rasporedu večeras. Rezultat u seriji je 2:2 i ova utakmica danas je posljednja u kojoj će domaćin biti San Antonio. Igram da će Bosh zabiti danas više od 13 poena. U zadnjoj utakmici serije Bosh je kao i cijela velika trojka odigrao sjajnu utakmicu i postigao 20 poena. Očekujem i danas puno više zalaganja od njega i da izbori još i pkoje slobodno bacanje mislim da će biti dovoljno da prođe ovu dosta nisku granicu.
By dr.Mas
#11208 C. Bosh 8.5 sk. over-granica je veca,ali mislim da je realna i mislim da ce je prebaciti,samo prvu utakmicu nije presao,imao 5,ostale tri:10,10,13,ali sad je veci ulog i definitivno mora nastaviti sa dobrim rezultatima..Mislim da ce preci i 13.5 poena,ali su mi bili nekako sigurniji skokovi..

L.James 9.5 sk. over-slazem se sa prethodnim koment. vezano za njega..

D. Green 11.5 over -prosek mu je 17 poena u finalu ,a i medjusobne tekme su mu uvek prelazile ovu granicu..mislim da ce veceras sa 3-cama da uveliko premasi ovih 11.5 koseva..

SA-Miami prvo p. 93.5 over-dosad su sve bile u overu..

T. Parker 19.5 under -ostajem pri prethodnom komentaru da ce vise da asistira i da nece da predje granicu..

Prve 3 stavljam na 1 tiket ,a na drugi sve zajedno za nesta sitno cisto da bude zanimljivije.. Srecno svima koji prate.. :)
By bukefal123
#11209 Bosh over 8.5 skokova ;)

jel zna netko kolko dana treba da se lova sa skrilla prebaci na devizni račun?? (prvi put sam prebacio prije par dana i ništa još nije sjelo na račun) hvala