Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By UncleDrew
UncleDrew said

9.5/Tomić A. VIŠE 1,85

Uzeti ću Tomića po ovoj relativno maloj granici u Euroligi bi znala biti i do 12,13 a 10 koševa za ovakvog centra nije preteška zadaća koji igra odličnu sezonu otkad je prešao iz Reala u Barcelonu,proglašen je i u prvu petorku Eurolige i radi se o vrlo dobrom igraču koji zna pogoditi sa distance, ima dobru igru leđima i ako dobije pravu loptu od suigrača u reketu to je već više od pola koša jer je visok 217 cm i zna se snaći ispod koša.U ove 2 utakmice u Madridu nije bio pravi zabijao je 6 i 8 poena uz sveukupni šut 6-12 i očekujem danas pred domaćim navijačima da uzme i koji šut više bude agresivniji u postu i vjerujem da će dogurati do 10 poena.

Sretno!!

Tomić 10 WIN Laugh
By sanjin-ri
#11206 Španjolska - Urugvaj 1 (1,55)
Kup konfederacija je počeo i nudi zanimljiv dvoboj između Španjolaca i Urugvajaca. Španjolci su ovdje u jakom sastavu, igraju uvijek koliko im treba i čini se da je to uvijek dovoljno za pobjedu. Danas u prvom kolu protiv Urugvaja očekuje se da će oni diktirati tempo i voditi igru tražeći pogodak dok će se Urugvaj više fokusirati na branjenje svog gola i pokušaje iz kontri. Mislim da su Španjolci prejaki i da danas pobjeđuju.
By sanjin-ri
#11214 Španjolska (U21) - Italija (U21) 1 (1,73)
Finale europskog prvenstva do 21 godine nas očekuje danas u Izraelu. Tu su prvi favoriti Španjolci koji su dosad uknjižili ovdje sve 4 pobjede bez da su primili gol na cijelom natjecanju. Igraju protiv talijana koji su isto dosad igrali jako dobro. Španjolci su sigurno favorit imaju jaču i uigraniju momčad sa zvijezdama kao što su Isco, Morata,Muniain i dosada nisu ni ostavljali svojim protivnicima previše prilika za gol. Mislim da će danas izdominirati ovu utakmicu i pitanje je samo koncentracije u napadu da riješe ovu utakmicu u svoju korist u 90 minuta. Mislim da to mogu
By sanjin-ri
#11223 X.Malisse (-2,5) - Y.H.Lu 1 (1,70)
2.kolo turnira u Hertogenboshu na travi. Malisse je u prvom iznenađujuće pobijedio Davida Ferrera i to 2:0 u setovima. Igra u jako dobroj formi pogotovo na travi koja mu je omiljena podloga. Njegov protivnik Lu je prvo kolo prošao isto sa 2:0 u setovima protiv Vasselina koji nije svakako na razini Malissea pogotovo na travi. Danas mislim da Malisse će uzet ovaj meč i to najmanje s 3 gejma razlike u svoju korist.

F.Lopez (-2,5) - J.Monaco 1 (1,70)
Ovaj turnir igra se u Eastbornu također na travi posljednji turnir prije Wimbledona koji počinje slijedeći tjedan. Lopez u lijepoj formi prošli tjedan ispao u Queensu u sjajnom meču od Čilića nakon što je propuštao meč lopte. Ovdje u prethodnom kolu u 2 tie breaka pobijedio dobrog servera Nieminena. Monaco pak dolazi nakon Roland Garossa gdje je uzeo pauzu nakon iznenađujućeg poraza u prvom kolu nakon što je vodio 2:0 u setovima. On nije igrač koji se tako dobro snalazi na travi i mislim da će Lopez ovo dobiti glatko.
By Krnja
#11225 pozz drustvo nije me bilo dugo stvarno obaveze utuse i problemi vidim da je natjecanje pri kraju pa cu nes probat odigrat nekom probat racune pomrsit :D

Smyczek T.-Reid M 1
--Smyczek je puno bolji igrac od Australijanca sto i pokazuje plasman na listi za cak 92 mjesta je bolji.Smyczek je spremniji sto se tice podloge jer je zadnjih 5 meceva igro na travi dok je reid imao 3 meca na travi.A takoder u korist amerikanca ide to sto je 8 nositelj i mislim da ovdje nema dileme.Sigurna pobjeda amerikanca.

Gabashvili T.-M.Fischer 1
--Ovdje isto takoder nebi trebalo biti dileme Gabashvili je puuno bolji igrac i sve osim njegove pobjede bilo bi iznenadenje.Gabashvili je prije zario i palo i bio je visoko na listi mislim 59 ak se ne varam i onda su ga mucile ozljede i pao je ali sad se polako vraca i ide prema napred.Fischer nema teoretske sanse danas.
By Dzeva Melo
Baresa said

@Dzeva Melo hoćemo parove za tenis http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

neka mi se javi 10-20 u inbox koji bi htjeli da pisem parove svaki dan tenisa..jer zadnjih mjesec me niko nije pratio i jednostavno sam odustao..ako mi se javite u pm vas malo vise koji biste pratili parove, nema problema, stavljat cu :D
By Milaneto
Dzeva Melo said

Baresa said

@Dzeva Melo hoćemo parove za tenis http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

neka mi se javi 10-20 u inbox koji bi htjeli da pisem parove svaki dan tenisa..jer zadnjih mjesec me niko nije pratio i jednostavno sam odustao..ako mi se javite u pm vas malo vise koji biste pratili parove, nema problema, stavljat cu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

majstore znas da te ja stalno pratim..znas da sam ti slao poruke u inbox da se konsultujemo:)
bas mi cudno bilo sto ne postavljas za Wimbledon parove..samo napred,cepaj..ja sam uz tebe!
By UncleDrew
#11259 Evo za danas 2 para sa moje stranice:https://www.facebook.com/pages/Uncle-Drew-NBA/459844800775198?fref=ts.
Sretno ekipa tko isprati,daleko je NBA pa se nadam da će i ostali članovi se malo aktivirati,pozdrav i uživajte u ljetu Laugh

Svjetsko prvenstvo U-19:

Šarić D.(-24,5+) VIŠE 1,85

Šarić je nedvojbeno jedan od najboljih mladih igrača europe,među svojim vršnjacima je 2 koraka ispred svih pa tako i svaka akcija Hrvatske ide preko njega, vuče sve konce i danas u vrlo bitnoj utakmici za prolaz dalje ne treba ništa drugo ni očekivati nego još jednu odličnu predstavu Darija jer će to za pobjedu protiv Litve sigurno trebati.Na terenu provodi gotovo cijelu utakmicu odmori par minuta maksimalno čak i kada je u problemima sa faulovima trener mu vjeruje i igra a danas radi važnosti utakmice vjerujem da neće ni izlaziti sa terena ako i bude kao što sam rekao to će biti par minuta.Granica jeste velika ali za Šarića mislim da je prolazna,uz to da je prošle godine u finalu europskog prvenstva ovoj istoj Litvi zabio 39 poena.

Australia(h+35,5)-SAD 2 1,70

SAD je na turniru drugi svijet za sve ostale ekipe pa tako i ne čude ovakvi hendikepi na njih jer su se poigravali sa svima s kojima su igrali.Obala Bjelokosti +59,Kina +56,Rusija +68 i jučer Brazil +25 gdje su odigrali najslabije na turniru ali teško je povjerovati da će ovakva ekipa odigrati 2 takve utakmice uzastopno i vjerujem da se već danas vraćaju na stare staze +50 pobjeda jer im Australija u nikojem segmentu ne može parirati i daleko su bolji od njih.