Satoransky vjerojatno krece kao PG ali Beal ce imat najvise loptu u rukama ka sta je i lani bilo kad walla nije bilo tako da ce malo i razigravat vise
I onda se ozljedi jbg
Kyrie94 wrote:Ko-ometator wrote:Neka me neko ispravi ako nisam u pravu ali jel ovo veceras M.Harell ide na Dr Gasola? Zreo je za neki under
Nazalost nisi u pravu, cekam da ga ljudi trpaju under pa da se spusti granica
Ali bratina Noah veceras ulazi na parket, planski doveden da drzi Gasola u dobrom raspolozenju i unisti Harrela.
kokodril wrote:Učeniče vojvode mišića 4k1A tamo si ti svaki dan ,otkriven si
samo jedna od lokacija... inače učenik je za spominjanog donvajsea prof. dr.!
R. Jackson ispod 15.5 i Vucko over 18.5
Takodje' ne ocekujem Westbrooka da se napreze nesto posebno veceras, na granici je od 24.5. ,samim tim Adams se namece kao over...
Moja 3 singla bi bili dakle, Murray, Reggie Jackson i Vucevic.
Srecno
baja papaja wrote:Kyrie94 wrote:Ko-ometator wrote:Neka me neko ispravi ako nisam u pravu ali jel ovo veceras M.Harell ide na Dr Gasola? Zreo je za neki under
Nazalost nisi u pravu, cekam da ga ljudi trpaju under pa da se spusti granica
Ali bratina Noah veceras ulazi na parket, planski doveden da drzi Gasola u dobrom raspolozenju i unisti Harrela.
lovac wrote:kokodril wrote:Učeniče vojvode mišića 4k1A tamo si ti svaki dan ,otkriven si
samo jedna od lokacija... inače učenik je za spominjanog donvajsea prof. dr.!
Kuja je uopšte to lokacija??
Koko napiši još jednom Vojvodu Živojina malim slovom i lično ću urgirati kod tebe i Knighta da se banuješ permanentno na tjedan dana
Ps: Spominnjani je bio faca pre mnogo godina gde klade nisu bile ozbiljne i nije se korigovalo ništa, tako da bi sada lagano mogao staviti singl na B Beala over21,5 opušteno u kojoj god kladi poželiš. I onda se u 4od 5 takvih slučajeva prođe. Zato su se takvi kao Vajse i ekipa tada pročuli jer su pratili infoe za NBA izostanke i slično oko restrikcija minuta itd. I ja sam ih tada drao mnogo više nego sada ali nisam ni znao za ovaj Forum, nego sam bio što neko reče jedan od Pionira!!! Naravno ne mrskog nam neću mi ni pominjati nadimak bravara ili šta je već bio taj zlikovac