Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Teo
#112866 @No1,ne ulazeci u predlog hoce li doci ili nece ali ovde sto si naveo par stvari za Denver i Hernangomeza nema veze sa stvarnoscu,vjerovatno ih ne gledas i ne pratis pa onako ofrlje napises.Ova dva tkz defanzivca koja si naveo vjerovatno nece ni krenuti u petorci a Iwundu poslednja dva meca nije ni u rotaciji zbog ocajne igre u defanzivi i ne znam odakle njega spominjes.A sto se tice Hernangomeza i nacina kako on daje poene tu neke odbrane nema samo je pitanje hoce li pogoditi kad dobije povratni pas od Jokica ili Milsapa,kad odbrane na njima skupe,preko 50% suteva iz igre su mu sutevi za 3poena,nema akcija za njega da igra na postu ili 1na1.Ostalo je tranzicija ili kretnje kad Jokic dobije loptu na postu.A inace bez Herisa ove sezone najvecu razliku na rast usage ima na Jokica.
By nbaspecialtips
#112870 Dal uzeti Jokica PRA. Mislim da je Murray fin pick za over, al bi mogao i Jokic na PRA jer msm da on ima najveci boost na usage rate-u kad je Harris OUT... Poznajuci Jokica, rizik ga je uzeti na samo poene over, a ako ipak pocne sutati ko lud- opet ide dobro kad je PRA u pitanju
By baja papaja
Kyrie94 wrote:
Ko-ometator wrote:Neka me neko ispravi ako nisam u pravu ali jel ovo veceras M.Harell ide na Dr Gasola? Zreo je za neki under :-)

Nazalost nisi u pravu, cekam da ga ljudi trpaju under pa da se spusti granica

Ali bratina Noah veceras ulazi na parket, planski doveden da drzi Gasola u dobrom raspolozenju i unisti Harrela.
By lovac
kokodril wrote:Učeniče vojvode mišića 4k1A tamo si ti svaki dan ,otkriven si

samo jedna od lokacija... inače učenik je za spominjanog donvajsea prof. dr.!
By NbaNba
#112887 Ispostovacu narodni par, Murray over 18.5
R. Jackson ispod 15.5 i Vucko over 18.5

Takodje' ne ocekujem Westbrooka da se napreze nesto posebno veceras, na granici je od 24.5. ,samim tim Adams se namece kao over...

Moja 3 singla bi bili dakle, Murray, Reggie Jackson i Vucevic.

Srecno
By sprite7
baja papaja wrote:
Kyrie94 wrote:
Ko-ometator wrote:Neka me neko ispravi ako nisam u pravu ali jel ovo veceras M.Harell ide na Dr Gasola? Zreo je za neki under :-)

Nazalost nisi u pravu, cekam da ga ljudi trpaju under pa da se spusti granica

Ali bratina Noah veceras ulazi na parket, planski doveden da drzi Gasola u dobrom raspolozenju i unisti Harrela.
By UcenikBGD
lovac wrote:
kokodril wrote:Učeniče vojvode mišića 4k1A tamo si ti svaki dan ,otkriven si

samo jedna od lokacija... inače učenik je za spominjanog donvajsea prof. dr.!

Kuja je uopšte to lokacija??
Koko napiši još jednom Vojvodu Živojina malim slovom i lično ću urgirati kod tebe i Knighta da se banuješ permanentno na tjedan dana :D

Ps: Spominnjani je bio faca pre mnogo godina gde klade nisu bile ozbiljne i nije se korigovalo ništa, tako da bi sada lagano mogao staviti singl na B Beala over21,5 opušteno u kojoj god kladi poželiš. I onda se u 4od 5 takvih slučajeva prođe. Zato su se takvi kao Vajse i ekipa tada pročuli jer su pratili infoe za NBA izostanke i slično oko restrikcija minuta itd. I ja sam ih tada drao mnogo više nego sada ali nisam ni znao za ovaj Forum, nego sam bio što neko reče jedan od Pionira!!! Naravno ne mrskog nam neću mi ni pominjati nadimak bravara ili šta je već bio taj zlikovac