Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By celavi_stvor
Teletovic33 said

Prije NBA prvo jedan listić Eurolige....
R.Fernandez (14.5) VIŠE (U potpunosti se oporavio od povrede i jednostavno ne vidim nikoga u ekipi Brose-a da ga može zaustaviti)

Macabi - Caja Laboral 1 (Macabi je kvalitetnija ekipa i poslije poraza kod siene ne smiju sebi dozvoliti još jedan kiks..)

A. Efes - Panathinaikos kp1 (Izgubili su kod CSKA, i krajnje je vrijeme da ekipa Efesa zaigra onako kako se od njih očekuje.. Pa u ekipi imaju igrače kao što su Farmar, Vujačić, Erden, Savanović, Barač od kojih očekujem da večeras na krilima svojih fanatičnih navijača razbiju ovakav panathinaikos....) http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Slažem se.... samo mi nije jasno kako je barcelona onako popušila od Khimkija.....
Bila predobra kvota na Khimki...
By dr.Mas
#1147 U principu nije neka ponuda-samo 2 para,ali ipak da se skokne do kladionice-treba se malo oporaviti posle ovih praznika.. :D Kontao sam odigrati: -Antony C. 31.5 over
-Parker 20.5 over
-Iguodala 13.5 over,
a dvoumim se da ubacim Pekovica 17.5 over ili Ginobili 13.5 over.. Sta vi mislite narode,kako vam se cini?
By maradona
#1149 kuda manje koševa kad zabijaju nenormalno mnogo koševa ??
i zasto maccabi 1 ?? zbog medusobnog omjera ? ne kuzim tu logiku kad je trenutačno caja u vrhunskoj formi!!!
By celavi_stvor
maradona said

danas pogodim hokej u20, neki ludi nogomet, a padnem na barceloni euroliga, jebem ti zivot da ti jebem
igram više od 146,5 koševa i onda završi ovako 21-18 25-23 16-14 16-10 LOL ?? u drugoj četvrtini 48 koševa, u drugom poluvremenu ukupno 46 ????????????????????????????????????

a jučer pogodim svu košarku, sav nogomet i padnem na jebenom tenisu kojega ionako nikad ne igram i nikad nisam dobio prebijene pare na njemuhttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-image-uploads/maradona/2013/01/jebem-ti-tenis.png

Sranje jarane... šta da ti kažem... u klađenju treba biti strpljiv do bola... po mom mišljenju si stavio previše parova na jedan tiket i mora nešto da padne... ja u većini slučajeva igram 2-3 para na tiketu ili singlove.... A kad igram više parova onda je to nekakav sistem.... i igraj samo one sportove i parove u koje si siguran, a ako prepisuješ onda to radi od nekoga ko dobro prati nekakav sport.......
sranja se dešavaju svima nama....
By maradona
#1153 kako sam uspio napisati poruku na staroj poruci ???

kuda manje koševa kad zabijaju nenormalno mnogo koševa ??
i zasto maccabi 1 ?? zbog medusobnog omjera ? ne kuzim tu logiku kad je trenutačno caja u vrhunskoj formi!!!
By celavi_stvor
maradona said

kako sam uspio napisati poruku na staroj poruci ???

kuda manje koševa kad zabijaju nenormalno mnogo koševa ??

uhhh sad me malo zabrinjava maccabi... gutava tekma... igraju dobro obe ekipe...

ajmooooooooooooo Maccabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Yell