Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#10 Evo ga ljudi, prva tema na novom forumu :)

Kao što vidite svi članovi počinju ispočetka, svatko ima 0 postova. Forum ima neke nove opcije koje ste tražili štao što su POST THANKS i POST RATINGS.

POST THANKS je opcija u kojoj zahvaljujete nekom članu, recimo za analizu ili informaciju itd. Bitna je jer je prikazana članu kod svakog njegovog posta u omjeru sa brojem postova. Tako da se pomoću toga može steći ukupan dojam koliko je taj član koristan forumu, koliko su mu dobre analize, tipovi i informacije. Pruža opciju ajmo reć nekakvog rating sustava članova. Ukupnu listu zahvala ili top 10 članova po zahvalama možete vidjeti pri samom dnu foruma.

POST RATINGS je opcija davanja +1 ili -1 postu di se također može vidjeti što mislite o tome što je neki član napisao.

Također više nebi trebalo biti nereda unutar posta kod editanja ili citiranja nekog kao što je to bilo prije.

Ja sam tražio neko vrijeme kvalitetnu opciju koja bi zadovoljila vaše zahtjeve, ali nažalost besplatne stvare ne nude previše pa sam se odlučio uzeti ovaj forum koji košta 39$, ali nije to ništa strašno. Nadam se da će vam se svidjeti.

Pa da krenemo onda danas sa tipovima, lijepih i okruglih 10 utakmica je na rasporedu danas.
By Pana
#11 Lepo sve izgleda, svaka cast admine, mogao si samo prekopirati moj prethodni post jel sam stavio parove za veceras...

EDIT: Mislim da bi mozda trebao narednih par dana da vise obratis paznju na svoje clanove i odlucis da jos nekog stavis za admina. Dosta puta se dogodio slucaj da par dana nisi prisutan, pa zato...
Sve super izgleda, ali treba da bude uredno, spamovi i urede-vredjanja-prozivke da se brisu, clanovi da se banuju na odredjeni period, itd...
By NBA Knight
Pana said

Lepo sve izgleda, svaka cast admine, mogao si samo prekopirati moj prethodni post jel sam stavio parove za veceras...

EDIT: Mislim da bi mozda trebao narednih par dana da vise obratis paznju na svoje clanove i odlucis da jos nekog stavis za admina. Dosta puta se dogodio slucaj da par dana nisi prisutan, pa zato...
Sve super izgleda, ali treba da bude uredno, spamovi i urede-vredjanja-prozivke da se brisu, clanovi da se banuju na odredjeni period, itd...

Sorry, nisam uopće vidio tvoj post na starom forumu nego sam išao staviti ovaj čim sam došao na komp.
Što se tiče tvog prijedloga za moderatore, slažem se, to ćemo danas i sutra popraviti.
By NBA Knight
Matya EllisMVP said

Al kakav ću izvrstan matematičar postat zbog ovog kaj moram izračunat i upisat broj prija postanja odgovora. Cool

Na sto tocno mislis?
By Matya EllisMVP
NBA Knight said

Matya EllisMVP said

Al kakav ću izvrstan matematičar postat zbog ovog kaj moram izračunat i upisat broj prija postanja odgovora. Cool

Na sto tocno mislis?

Pa kad napišem post ispod smajlića mi piše da moram zbrojiti dva broja i kad ih upisem onda tek mogu kliknuti na ''Submit reply'' Confused
By OT
#18 Izvrstan forum,odlično odradjen posao svaka čast NBA Knight ..
By Krnja
#19 OOOOOO pa kakvo ugodno iznenađenje BRAVO ADMINE

Eto da se javim vidio sam ponudu i odusevilo me :D uzeo sam par utakmica u obzir.Znaci ono sto bi mogao danas igrati:
La Lakers-Charlotte/LA Lakers(109.5) više
Kobe Bryant (30.5) više
Miami-Minnesota/Miami(103,5)
to su tri para koja cu sigurno igrat ukoliko nebude kakvih bitnih novosti ili ozljeda

a jos mi je nekak u zamisli
Denver(208,5)-SanAnton više
i neki under chicaga ali javim vam se poslje s 100% sigurnoscu moram jos vidjet kladionice kakve margine nude
By bedblueboys
#20 ovo vec lici na nesto.podseca me na bivsi kladionicar forum.

Ale evo izgleda da cu biti prvi koji ce da postira za danasnje tekme.Znate i sami da igram strogo konacni ishodi pa cu i tako da produzim,inace u poslednje vrijeme nisam bas uspesan kao unazad 2-3 nedelja(svaki mi tiket pada na jednu tekmu) ali mislim da posle kise dolazi sunce,tako je pevao nas pevac i heroj Tose Proeski.Nadajmo se da ce nas ogrejati svima vama koji pratite moje prijedloge.
Za veceras sam se odlucio za ove parove,iako do nocas moze se mnoge stvare preokremuti ,ali uglavnom za sada su ove po meni jako sigurne.

Milwaukee Bucks - Indiana Pacers Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.67
Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.48
Golden State Warriors - New Orleans Hornets Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.26
Denver Nuggets - San Antonio Spurs Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.74
Brooklyn Nets - Utah Jazz Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.49
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.51

Mozda me malo brine Denver,ali Ginobili juce im je dosta falio spursima,i nisu tako ubedljivi bez njega,a Denver bogami jao neugodan.

p,s

Zamolio bih jedan clan ovde (sad se ne mogu setiti koji je bio ) koji je otvorio temu pre nekih dana,i gde je valjda sa screen shootom postirao link koj je bio stvarno pregledan u vezi ozlijede igrace,sa crvenim slovima su bili potencirane one koji ne igraju a su vazni za ekipu.