Kao što vidite svi članovi počinju ispočetka, svatko ima 0 postova. Forum ima neke nove opcije koje ste tražili štao što su POST THANKS i POST RATINGS.
POST THANKS je opcija u kojoj zahvaljujete nekom članu, recimo za analizu ili informaciju itd. Bitna je jer je prikazana članu kod svakog njegovog posta u omjeru sa brojem postova. Tako da se pomoću toga može steći ukupan dojam koliko je taj član koristan forumu, koliko su mu dobre analize, tipovi i informacije. Pruža opciju ajmo reć nekakvog rating sustava članova. Ukupnu listu zahvala ili top 10 članova po zahvalama možete vidjeti pri samom dnu foruma.
POST RATINGS je opcija davanja +1 ili -1 postu di se također može vidjeti što mislite o tome što je neki član napisao.
Također više nebi trebalo biti nereda unutar posta kod editanja ili citiranja nekog kao što je to bilo prije.
Ja sam tražio neko vrijeme kvalitetnu opciju koja bi zadovoljila vaše zahtjeve, ali nažalost besplatne stvare ne nude previše pa sam se odlučio uzeti ovaj forum koji košta 39$, ali nije to ništa strašno. Nadam se da će vam se svidjeti.
Pa da krenemo onda danas sa tipovima, lijepih i okruglih 10 utakmica je na rasporedu danas.