Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#122 Evo što sam ja danas igrao:

Walker 17,5 over - uzima jako puno šuteva u zadnje vrijeme, u zadnjih 5 utakmica ima prosjek od 18 šuteva i 6.2 slobodna po utakmici i prosjek od 22.8 koševa. Pogotovo je potegnuo u zadnje dvije utakmice u kojima je uzeo 25 i 20 šuteva. Dečko je mlad (samo 22 godine) i ostavlja dojam koda se stvarno oslobodio i pruža dobre partije. Charlotte ima još par igrača koji uzimaju solidan broj šuteva ali kemba je definitivno prva opcija u napadu. Mislim da bi trebao prebaciti ovo s obzirom kakve igre pruža u zadnje vrijeme, a i da današnji protivnik nije niti neka posebna momčad u obrani, ali i općenito.

K.Martin 17,5 under - Dosta puta sam ga već igrao ove sezone i njegovo pojavljivanje u ponudi u principu znači jednu stvar, a to je da je on fire. Nije standardno u ponudi, onda uđe u seriju u kojoj šutira ko luđak digne si malo prosjek i naše klade ga stave na ipak precijenjenu marginu i čekaju da igramo over, jer ipak to više igramo. E pa ja sam ga u skoro svakoj takvoj situaciji igrao under. Ja mislim da je value igrati ga da će zabiti manje od 18. Prosjek u gostima mu je 13 koševa i samo 9 uzetih šuteva. Ako pređe u over sam tako malim brojem šuteva ko recimo na prošloj tekmi di je imao 7-10, onda svaka čast, ali za igrača njegove pozicije mi je stvarno nerealno očekivati takav prosjek.
By mestar_10
#123 Paul Millsap Broj poena igrača 15,5 tip: manje

Jučer sam po istoj granici prognozirao under Millsapa računajući na obranu domaćina i njegovu manju minutažu s obzirom da se vratio Favors. Pošto se oboje se pokazalo točnim nema razloga da ne pokušam ponovno s obzirom da igra protiv momčadi koja je najbolja u ligi po pitanju obrane. Pacersi primaju samo 90,4 uz 40,1 posto šuta, a koliko su zapravo jaki u reketu svjedoči podatak da su im sinoć su visoki igrači Bucksa (Gooden, Sanders, Mbah a Moute,Udoh + Iliasova) zajedno ubacili 19 poena uz 8/21 šut iz igre. Istina, igrači Jazza su napadački mnogo potentniji, ali ne vjerujem da će im biti lako. U zadnje tri utakmice Millsap je odigrao 28, 30 i 25 sve ih završavao na 12 koševa uz 5/7, 4/8 i 6/11 šut iz igre Za prijelaz ove margine Millsap ili mora potrošiti 17+ lopti ili gađati 80 posto iz igre, a s obzirom na obranu Pacersa mislim da niti jedno nije realno
By NBA Majstor
Baja said

veki95 said

02:00 Lin J.(-12,5+)-Hou-Phi 1 - 1.85 @
Mislim da je ovo realan par koji bi morao proci jer Lin ove sezone igra jako malo i jako rijetko.Iako rijetko prelazi 12 poena po utakmici ,a danas Houston ima jako tesko gostovanje u Phoenixu.I neznam dal ce ga trener stavljat uopce u igru jer jako ce biti riskantna,teska i iscrpljujuca utakmica .A mediji prenose kao da ima i nekakve povrede s ramenom.Danasnje gostovanje nece biti nimalo lako jer Phoenix je mnogo jaca ekipa nego Houston i to jos igraju pred gostujucim navijacima.Napomenimo da Phoenix ima jedne od najboljih navijaca.Sretno svima koji ce igrati http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Najjaci post u povijesti sto se tice predvidanja sportskih ishoda ne znam jel bi plako ili se smijo ko sve pise ovdjehttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-cool.gif

Hahah Ja se još Krivim hahahahahahahahahahahaLaughLaughLaughLaughLaughLaughLaughLaughLaughLaughLaughLaughLaugh
By kinder
#125 slazem se za tu dvojicu nba knight
jos bi dodao felton under 17.5 ( u slucaju da carmelo nastupi, manje ce uzeti suteva ali i povreda mu jako smeta, takodje novak nece igrati veceras sto otvara vecu minutazu jr smithu a sami znamo da momak nemilice trosi napade kada je u igri. Po mom misljenju dosta siguran par )

varejao under 13.5 ( questionable je za veceras i pitanje je da li ce igrati )
By bjede
veki95 said

Mislim da je ovo realan par koji bi morao proci jer Lin ove sezone igra jako malo i jako rijetko.Iako rijetko prelazi 12 poena po utakmici ,a danas Houston ima jako tesko gostovanje u Phoenixu.I neznam dal ce ga trener stavljat uopce u igru jer jako ce biti riskantna,teska i iscrpljujuca utakmica .A mediji prenose kao da ima i nekakve povrede s ramenom.Danasnje gostovanje nece biti nimalo lako jer Phoenix je mnogo jaca ekipa nego Houston i to jos igraju pred gostujucim navijacima.Napomenimo da Phoenix ima jedne od najboljih navijaca.Sretno svima koji ce igrati http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Hahaha LaughLaugh
Kralju!
Ovo se zove analiza! Cool
By NYK
Melo_7 said

ja sam odigrao j.r.smitha više-ako melo ne bude igrao mislim da će lagano ići preko 16 poena;
durant više-u strašnoj je formi,u atlanti ga nema tko čuvati na poziciji trojke a i protiv spursa je imao malo lošiji šut a njemu se to ne može ponoviti u 2 tekme za redom;
monroe više-@iggidala,ovaj momak sve objasnio;
i igrao sam toronto kp1 te okc kp2...
ako se nekom da neka baci kakvu kritiku,bilo pozitivnu ili negativnu!

samo 2 puta u zadnjih 9 utakimica je smith išao preko te granice,u nekima je isto tako melo bio ozlijeđen tako da bih ja ovaj par izbjegao jer je granica velika,bit će tu negdje...
By NYK
veki95 said

Mislim da je ovo realan par koji bi morao proci jer Lin ove sezone igra jako malo i jako rijetko.Iako rijetko prelazi 12 poena po utakmici ,a danas Houston ima jako tesko gostovanje u Phoenixu.I neznam dal ce ga trener stavljat uopce u igru jer jako ce biti riskantna,teska i iscrpljujuca utakmica .A mediji prenose kao da ima i nekakve povrede s ramenom.Danasnje gostovanje nece biti nimalo lako jer Phoenix je mnogo jaca ekipa nego Houston i to jos igraju pred gostujucim navijacima.Napomenimo da Phoenix ima jedne od najboljih navijaca.Sretno svima koji ce igrati http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif[/quo

pratimo li mi isti sport? :)
By Falcao
#130 Durant K(-27,5+)-Atl-Okl više
Monroe G.(-14,5+)-Tor-Det više
Rondo R.(-13,5+)-Bos-Cle više
Harden J.(-24,5+)-Hou-Phi više
misljenja?
By royalac
veki95 said

Pa dobro, da li si ti normalno dijete?
Bože sačuvaj.
Administrator foruma definitivno treba uvesti i neke moderatore koji će imati priiliku banovati ovakve članove na bar 1 mjesec.
Pa neko će lijevi ući, pročitati, odigrati i poslije sve najgore o ovom forumu pričati a na taj način se ne prikupljaju posjete a samim tim ni novac od reklama na siteu.