Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Pulpito
#122029 Izbegavam "sigurice" tikete, dugo nisam takav odigrao iako je procenat pogodjenih izuzetan, ali danas me zaista povuklo nekoliko meceva gde je ozbiljna razlika u kvalitetu pa da to pretocimo zajedno u jedan lep tiket koji bi trebalo da dodje bez vecih problema.

Pliskova
Nisikori
Osaka
Zverev
Mertens
GS NBA

Kvota 2.96

Srecno svima veceras.
By mali_slave
RussellWestbrook wrote:Ivashka-Careno Busta 36.5 vise
Pouilie-Marterer 37.5 vise
Mislimda ovo busta nece dobiti 3 0,ocekujem bar jedan set ivaske sto bi pomoglo da ovo prodje,busta jeste favorit i vjerovatno ce ovo dobiti al nema tu konstantu tokom citsvog meca da ovo dobije 3 0,cist primjer je mec prvog kola protiv vanija gdje je gubio 2 0 i onda okrenuo na 3 2

Puj i marterer su izjednaceni mislim da ovo nece zavrsiti u 3 setai da ce odigrati bar 4 ili 5 setova,ouj jeste favorit ali je u losoj formi i nece imati lak zadatsk protiv marterera koji igra dobro na pocetku ove sezone
Mozzart

Gofan hendikep 4.5 vise
Krajinovic pobjeda
Coric pobjeda

Gofan unistio garina u prvom kolu koji je najbolji na zemlji al opet je gofan pokazao klasu,copil zna biti nezgodan to smo mogli vidjeti prosle godine u bazelu al to je jedan turnir kad pogadja sve zivo,ove godine je gubio u prvim kolima dohe i oklanda od frica i fucovica koji su slabiji od gofana,ocekujem jednu laganu pobjedu gofana sa vise od 4 razlike

Coric je sigurno bolji i talentovaniji od fucovica koji moze pruziti dobar otpor ali mislim da ne moze iznenaditi bornu

Filip filip nakon onog finala pariza nije pruzao partije koje su se ocekivale od njega i naravno da je uslijedio veliki pad na listi,u prvom kolu je okrenuo protiv nezgodnog cekinata,i sam je izjavio da mu prija saradnja sa johansonom koji mu je novi trener i trebo bi dobiti donskoja
Mozzart

Ispratio sam ti ova prva 2 para jer sam i sam mislio to igrati. I ako sam ih igrao 4+ setove zajedno sa Kohlschreiber-Sousa 4+ setovi. Lijepe kvote pa ocekujem u fudbalskom zargonu GG na ove meceve. Iskombinovao sam ih kao fikseve za NBA sistem tiket 4/7 pa cemo vcrs live komentarisati :lol: Sretno
By marac1000
#122050 Popyrin-thiem 1 4.80 koef live
Jos sam odigrao i 1 set na Popyrina 2.90 koef.

Thiem ne igra nista posebno na tvrdoj podlozi, a koeficijent je odlican. A i prosli mec je skoro izgubio nakon 2:0 u setovima.
Popyrin je mladi igrac zeljan dokazivanja tpogotovo protiv velikih igraca, a gdje bolje se dokazat nego na velikom turniru gdje je jos i domaci igrac.
By marac1000
#122055 Kakav je ovaj Thiem picka, kao nije mogao zavrsit sad taj set nego preda, pa sta nisi predao na kraju 2 seta nego kad je gotov fujjj koji smecara
By Deuce
#122066 Ako ova mala Bouchard bude igrala s "mudima" sigurno cu je pokusat na liveu jer Serena je tip igracice koja je u elementu dok netko ne da neki odgovor,cim se to desi zena se pocne prenemagat po terenu,svaka njoj cast na svemu sto je napravila u zenskom tenisu i sve,ali bas cu pratit ovaj mec,mislim da Bouchard ako bude isla na sve ili nista definitivno ima ovdje sanse,talenta sigurno ima,al vidjet cemo kakve ce glave bit
By V_K
marac1000 wrote:Kakav je ovaj Thiem picka, kao nije mogao zavrsit sad taj set nego preda, pa sta nisi predao na kraju 2 seta nego kad je gotov fujjj koji smecara

U kojoj si kladionici igrao? Jel ti void ili je upisana pobjeda popa?
By Deuce
Deuce wrote:Ako ova mala Bouchard bude igrala s "mudima" sigurno cu je pokusat na liveu jer Serena je tip igracice koja je u elementu dok netko ne da neki odgovor,cim se to desi zena se pocne prenemagat po terenu,svaka njoj cast na svemu sto je napravila u zenskom tenisu i sve,ali bas cu pratit ovaj mec,mislim da Bouchard ako bude isla na sve ili nista definitivno ima ovdje sanse,talenta sigurno ima,al vidjet cemo kakve ce glave bit

Dobro sam ovo :lol:
By SuperSonicRudy
Deuce wrote:
Deuce wrote:Ako ova mala Bouchard bude igrala s "mudima" sigurno cu je pokusat na liveu jer Serena je tip igracice koja je u elementu dok netko ne da neki odgovor,cim se to desi zena se pocne prenemagat po terenu,svaka njoj cast na svemu sto je napravila u zenskom tenisu i sve,ali bas cu pratit ovaj mec,mislim da Bouchard ako bude isla na sve ili nista definitivno ima ovdje sanse,talenta sigurno ima,al vidjet cemo kakve ce glave bit

Dobro sam ovo :lol:

HHAHAHHAHAH doktore stari.. gde ces protiv debele GOAT

Ja inace jurim matoru 38ogodisnju Venus da izgubi svako kolo, nikako da dodje, al sledece kolo je gotova protiv Halep..