Pliskova
Nisikori
Osaka
Zverev
Mertens
GS NBA
Kvota 2.96
Srecno svima veceras.
RussellWestbrook wrote:Ivashka-Careno Busta 36.5 vise
Pouilie-Marterer 37.5 vise
Mislimda ovo busta nece dobiti 3 0,ocekujem bar jedan set ivaske sto bi pomoglo da ovo prodje,busta jeste favorit i vjerovatno ce ovo dobiti al nema tu konstantu tokom citsvog meca da ovo dobije 3 0,cist primjer je mec prvog kola protiv vanija gdje je gubio 2 0 i onda okrenuo na 3 2
Puj i marterer su izjednaceni mislim da ovo nece zavrsiti u 3 setai da ce odigrati bar 4 ili 5 setova,ouj jeste favorit ali je u losoj formi i nece imati lak zadatsk protiv marterera koji igra dobro na pocetku ove sezone
Mozzart
Gofan hendikep 4.5 vise
Krajinovic pobjeda
Coric pobjeda
Gofan unistio garina u prvom kolu koji je najbolji na zemlji al opet je gofan pokazao klasu,copil zna biti nezgodan to smo mogli vidjeti prosle godine u bazelu al to je jedan turnir kad pogadja sve zivo,ove godine je gubio u prvim kolima dohe i oklanda od frica i fucovica koji su slabiji od gofana,ocekujem jednu laganu pobjedu gofana sa vise od 4 razlike
Coric je sigurno bolji i talentovaniji od fucovica koji moze pruziti dobar otpor ali mislim da ne moze iznenaditi bornu
Filip filip nakon onog finala pariza nije pruzao partije koje su se ocekivale od njega i naravno da je uslijedio veliki pad na listi,u prvom kolu je okrenuo protiv nezgodnog cekinata,i sam je izjavio da mu prija saradnja sa johansonom koji mu je novi trener i trebo bi dobiti donskoja
Mozzart
marac1000 wrote:Kakav je ovaj Thiem picka, kao nije mogao zavrsit sad taj set nego preda, pa sta nisi predao na kraju 2 seta nego kad je gotov fujjj koji smecara
Deuce wrote:Ako ova mala Bouchard bude igrala s "mudima" sigurno cu je pokusat na liveu jer Serena je tip igracice koja je u elementu dok netko ne da neki odgovor,cim se to desi zena se pocne prenemagat po terenu,svaka njoj cast na svemu sto je napravila u zenskom tenisu i sve,ali bas cu pratit ovaj mec,mislim da Bouchard ako bude isla na sve ili nista definitivno ima ovdje sanse,talenta sigurno ima,al vidjet cemo kakve ce glave bit
Deuce wrote:Deuce wrote:Ako ova mala Bouchard bude igrala s "mudima" sigurno cu je pokusat na liveu jer Serena je tip igracice koja je u elementu dok netko ne da neki odgovor,cim se to desi zena se pocne prenemagat po terenu,svaka njoj cast na svemu sto je napravila u zenskom tenisu i sve,ali bas cu pratit ovaj mec,mislim da Bouchard ako bude isla na sve ili nista definitivno ima ovdje sanse,talenta sigurno ima,al vidjet cemo kakve ce glave bit
Dobro sam ovo
Private Girls In Your City - No Selfie - Anonymous[…]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]