- 27 Feb 2019, 20:08
@Rudy5 - sto je sa bhandom od Johnsona? Opet samo igra slice ili je nesto drugo?
Evo mali update od mene sad kad sam ulovio vremena:
Arsenal-Bournemouth - 1¸- Bournemouth je valjda ogledni primjer domacinske momcadi. Od 34 boda, vani imaju samo 9. Fale im 2 standardna obrambena igraca (jedan vec duze vrijeme, a drugi od proslog kola), najbolji strijelac (isto vec neko vrijeme), dva standardna vezna (kartoni i ozlijeda). Sto je meni zapravo najbitnije za ovaj par je to da Chelsea i Tottenham igraju međusobno i onda sljedeće kolo Tottenham i Arsenal (u nedjelju). Kako god da Chelsea-Tottenham odigraju Arsenal ce profitirat sa pobjedom i ako ne krenu u tekmu "lako cemo" ovo bi trebalo lagano doc.
Liverpool-Watford: Firminha ipak nece riskirat jer imaju za vikend derbi sa Evertonom. Pretpostavljam da ce ga zamijenit Shaqiri koji to moze solidno odradit u 4-2-3-1, kao poluspica. Mislim da ce Lvpool ovo na kraju uzet, iako nisu bas u nekoj bajnoj formi, ali 1,3 mi je premalo jer Watford nije nimalo bezopasan. Ovo ne igram prije utakmice isljucivo zato jer ne volim te tekme u kojima se "mora". Do kraja ima jos dosta kola i kiksat ce jos jedni i drugi na ocekivanim i na neocekivanim mjestima. Pritisak rezultata je zajebana stvar, a jos kad uzmem u obzir da je rijec o Liverpoolu koji je sposoban prokockat i okrenut svaki rezultat ne zelim riskirat prije nego vidim uzivo kako se krece stanje na terenu.