Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#125920 Da,preuzeo sam odreden rizik na Querreya,nikada taj mec ne bih odigrao ishod,al u Acapulcu moram.Isner tu najgore stoji od svih ATP500 turnira ,imao je omjer 0-4 do sinoc ,a i sinoc je bilo dosta klimavo.Ovaj sam tiket odigrao na neki nizi-srednji ulog a odigrao sam jos jedan na srednji ulog na kojem sam dodao Baske a izbacio Querreya
Zverev-Ferrer 1 1.25
Wawrinka-Johnson 1 1.3
Liverpool-Watford 1 1.39
Baskonia-Zalgiris 1 1.35

BetX 3.05
By V_K
#125922 @Rudy5 - sto je sa bhandom od Johnsona? Opet samo igra slice ili je nesto drugo?

Evo mali update od mene sad kad sam ulovio vremena:

Arsenal-Bournemouth - 1¸- Bournemouth je valjda ogledni primjer domacinske momcadi. Od 34 boda, vani imaju samo 9. Fale im 2 standardna obrambena igraca (jedan vec duze vrijeme, a drugi od proslog kola), najbolji strijelac (isto vec neko vrijeme), dva standardna vezna (kartoni i ozlijeda). Sto je meni zapravo najbitnije za ovaj par je to da Chelsea i Tottenham igraju međusobno i onda sljedeće kolo Tottenham i Arsenal (u nedjelju). Kako god da Chelsea-Tottenham odigraju Arsenal ce profitirat sa pobjedom i ako ne krenu u tekmu "lako cemo" ovo bi trebalo lagano doc.

Liverpool-Watford: Firminha ipak nece riskirat jer imaju za vikend derbi sa Evertonom. Pretpostavljam da ce ga zamijenit Shaqiri koji to moze solidno odradit u 4-2-3-1, kao poluspica. Mislim da ce Lvpool ovo na kraju uzet, iako nisu bas u nekoj bajnoj formi, ali 1,3 mi je premalo jer Watford nije nimalo bezopasan. Ovo ne igram prije utakmice isljucivo zato jer ne volim te tekme u kojima se "mora". Do kraja ima jos dosta kola i kiksat ce jos jedni i drugi na ocekivanim i na neocekivanim mjestima. Pritisak rezultata je zajebana stvar, a jos kad uzmem u obzir da je rijec o Liverpoolu koji je sposoban prokockat i okrenut svaki rezultat ne zelim riskirat prije nego vidim uzivo kako se krece stanje na terenu.
By Rudy5
#125924 Uvik isto igra na bh,nego mi jos cudnije djeluje na ovoj podlozi u Acapulcu..ma Waw ne bi treba imat problema protiv ovakvog tipa igraca.Tipicna americka skola tenisa,jaki servis i solidan forehand ,a tragedija na bh,upravo zbog tih limita nikada nece uci medju nekih top20 a ostali segmenti igre dovoljno dobri da se drzi u top70ak duzi niz godina.Ne brinem se ja za njega.Solidan mec su odigrali Berdych i Coric pred 100injak gledatelja,koja sramota za turnir.Mec prije tog naravno tribine su bile pune jer je igrao RF ,izvukao se u 3.setu ,na dva kljucna trenutka u setu je prvo izvukao bl Verdasca as servisom da di potom odigrali najbolji poen meca na 3-4 bl za Feda nakon kojeg je maestro napravio brejk za 5-3 i lagano odservirao za prolaz u 1/4.
By V_K
#125927 Ma udarao je Johnson neko vrijeme i normalan bhand ali je letilo svukud pa je ocito odustao :)
Stvarno sramota za jedan atp500 da je ovako prazan, ali to je nazalost tako kad hoces imat turnir na silu. Federera je mreza spasila, tj. dala mu poen na 30-15 i odlicnu igru verdasca u tom gemu za brejk. Ali opet federer usred meca kao da mu se vise neda i da ceka da mu protivnik pokloni poene. Cudan je skroz
By Rudy5
#125928 Johnson i normalan bekend ne idu nikako u istu recenicu.Zanimljivo da je sinoc pogodio 2 jednorucna bh passinga i to oba kad se mec lomio protiv onog amatera.Nazalost sve je blize kraj karijere RF pa je i to jedan od razloga,za pola godine puni 38.Mislim da je taj poen bio na 30-30 kad mu je mreza pomogla al cinjenica je da je vrlo lako mogao ispasti.
By V_K
#125931 Da, nije bas uvjeljiv. Mislio sam uzet da uzima turnir sad kad su neki nositelji ispali, ali odustao sam nakon danasnjeg meca.
By RussellWestbrook
RussellWestbrook wrote:Struf-Fucovic 1
Coric-Berdih 1
Bautista-Basilasvili 2

Evo 3 iznenadjenja al imaju sanse za prolaz

Juce 2/3,idemo i danas probati ove vece kvote
Izner-Milman 1 i vise gemova 24.5
Wawrinka-Kyrgios 1 i vise gemova 23.5
Mozzart

Djere-Jaziri 1
Coric-Basilasvili 21.5 vise
Mozzart
By Rudy5
#125956 Nije se isplatio rizik na Querreya,Isner je lagano dobio mec ali ostalo je sve bilo ocekivano.Ako Baskonia dobije danas ,a imaju velike sanse to je odlican plus.Kakva drama sinoc na mecu Nadal-Kyrgios,nemoguca zavrsnica,nema cega nije tu bilo..na kraju su ga jos izvizdali.Za danas imaju 2 odlicna tipa.Zverev igra dobro na turniru,a ovaj je jos neiskusan te ne zna kako pobjedivati top igrace.Basilashvili takodjer ima velike sanse da dobije ako uspije prenijeti igru iz prva dva meca a mislim da hoce.
Zverev-De Minaur 1 1.4
Coric-Basilashvili 2 1.95
By V_K
#125973 Ovaj Dubai mi se nikako ne sviđa, vjetar i dalje puse, jos kad padne mrak bas je neka sumorna atmosfera.
Što se tice parova nisam bas nesto gledao za danas, Baskonia i Zverev od Rudija se ne cine losi, razmisljam da to spojim.

Mislim da cu danas odigrat malo revijalno i cekat na mecu Corica da netko uzme set, pa igrat kontru na ovog drugog za neki nizi ulog. I jedan i drugi su savrseno sposobni prokockat set prednosti.