Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#125986 Meni je osobno bas drag ovaj turnir u Dubaiju..danas isto par dobrih meceva .Prvo La Monf-Berankis su odigrali solidan mec ,osim onog brainfarta Monfa kad je servira za mec,ostatak je bio odlican.Bas je bio spominja kako mu je Svitolina puno pomogla na mentalnom planu u vezi nekih stvari,naravno opet je okrenuo break zaostatka u 3.setu.U najbojem mecu 1/4 igrali su Tsitsi i Hurkacz,pravi klasik,vrhunski mec s obje strane..Grk je imao mali pad na kraju drugog seta ali nista strasno,treci set je odigrao odlicno a imao je i jedan nekorektan potez kad je otisao na klupu da zamjeni tenisicu i to pri rez 15-30 na njegov servis.Mladi Poljak mora biti itekako zadovoljan prikazanim ovaj tjedan,stvarno je igrao odlicno.Fed se opet provukao ,dojam je da je vrlo lako mogao izgubiti mec i to 0-2.U prvom setu imao je dosta srece u zavrsnici tb,par gresaka Madjara a jos mu je i zica pukla prilikom servisa na set loptu.U drugom setu slicna prica,opet je Madjar bio na loptu od seta,na bl kod 4-3 Fed je pogodio liniju a poen se ponavlja nakon sto je linijski zva out..istu tu bl Fed je spasio drive voleyom.Nakon stanke zbog kise od oko 10ak min kod rez 4-4 40-40 Federer je pokazao iskustvo,pravi break i privodi mec kraju.Cudi me da su bukeri stavili Corica za favorita u ovom mecu,mene bi iskreno zacudilo ako ne bi to dobio Gruzijac,lik igra u transu cili turnir a imao sam prilike gledati sta se dogodi kad tako igra u Pekingu prije par mjeseci.
By V_K
#125992 Mecevi su dobri, referirao sam se vise na publiku i atmosferu na turniru.

Ukljucio sam se taman na pocetak Tsitsipasa. Stvarno je bio odlican mec, ali to mijenjanje tenisice mi nije jasno. Jos ga sudac gleda, a on lagano jos sprema tenisice u vrecicu pa ih i u torbu stavlja, a sudac ne trza. Trebao mu je tu udarit time violation cisto reda radi. Bas sam navijao u prvom setu za Hurkacza da ga uzme pa da vidim kako ce se Fedeks cupat, ovako ispada da je bio blizu, a na kraju je izgubio sa 2-0. Ali igra mu je bila odlicna, uspio ga je odgurat daleko od crte i jako je malo grijesio. Je da je Federer imao preko 35 neforsiranih, ali to njegovo bacanje cistih lopti van mi vise nije neko iznenađenje, tko zna - mozda kopira Cilica :)

Corica sam uzeo na 3,40 - sad lagano vec psuje i prica sam sa sobom tako da ima sanse za prolaz. Sve u svemu fin tecaj
By V_K
#125996 Da, imao je vec slicnih scena na touru. Zvao je vec par puta takve medicale i radio gluposti. Najpoznatije je ono kad mu je Medvedev prigovarao prosle godine za zadrzavanje i jos svasta nesto pa je bilo frke poslije meca.
By Rudy5
#126012 @V K U pravu si bio za Corica,odigrat kontru na onog ko uzme prvi set.Naravno da je moga Basilashvili dobit,bilo je u jednu loptu(ona bl kod 4-4 koju je Coric spasio servisom)ali definitivno je imalo value,preko 3 koef.Slicna situacija jucer ,nakon sto je Agut jedva uzeo prvi set,uzivo je bilo na Gruzijca oko 5 koef ,a mec teski egal u najmanju ruku,cak je Basi bio bolji.Mislio sam da ce Gruzijac ovo dobit,al pokazao je Borna opet muda kad se lomilo,te treci mec zaredom dobio u tie breaku treceg seta sto naravno nije slucajnost.Zanimljivo da je mec zavrsio u 1 sat iza ponoci po lokalnom vremenu.Samo nastavi pisat,volim cut misljenje od nekog iskusnog koji razumi i prati tenis.
Tsitsipas cesto ima nekakve ispade i definitivno nije korektan sportas.Zadnji put mu se nesto slicno dogodilo u Rotterdamu kada je izgubio od Dzumhura.Na kraju tog meca je izjavio nesto u stilu da nije izgubio protiv ovog lika koji nema pojma,koji samo pribacuje ,vec je sam sebe pobjedio.
By RussellWestbrook
#126014 Cicipas je protiv dzumhura na pocetku drugog seta zatrazio medicinski i izgledalo je da ce predati a onda ga pregazi i dobije set 6 1,dobar je teniser ali ponasa se nesportski u nekim situacijama

Coric ima izuzetnu mentalnu snagu a malo je takvih tenisera,nije ga briga sto izgubi set 6 1 odma to zaboravi i izadje kao da je mec tek poceo
Sutra protiv federera ce biti zanimljivo,igrali su 4 puta,zadnja dva je dobio coric,a imo je svoje sanse i u polufinalu indijan velsa ali ih nije iskoristio,nece biti iznenadjenje ako ga borna sutra dobije
By V_K
#126021 Da, mec je bas bio cistih 50-50, tako da se kontra isplatila probat. S obzirom da igram vecinom na bet365 cashuotao sam corica na zadnjem breaku. Ocekivao sam da ce Basilashvili pustit ruku poslije tog, a ako mu krene ulazit nema Borni spasa ko ni Agutu tako da sam izbjegao neizvjesnost tba na listicu. Srecom malo i ona kisa i prekid je zaustavila nalet pa je Borna malo uhvatio zraka za zavrsnicu. Iako nije bas lijepo za cut i vidjet ono njegovo deranje na samog sebe bolje mi je opet da je takav nego da suti ko papak i potone.
Prije Corica sam spojio jos tvoju Baskoniu i Zvereva tako da ako i to ude bit ce vrlo dobar dan.
By RussellWestbrook
#126057 Izner-Milman 1 i vise gemova 24.5
Wawrinka-Kyrgios 1 i vise gemova 23.5
Mozzart

Djere-Jaziri 1
Coric-Basilasvili 21.5 vise
Mozzart

3/4 juce

Za danas
Mayer-Garin 21.5 vise
Dva tenisera koja najvise vole igrati na sljaci i mislim da ce biti velika borba i da prelaze ovu granicu,ja mislim da bi ovo garin mogo dobiti iako je mayer favorit
Zverev-Norie 1
Zverev igra odlicno citav turnir sva tri meca je dobio po 2:0 i ovo bi trebo dobiti i ima velike sanse da osvoji ovaj turnir
Edmund-Maden 1
Edmund je ove sezone odigro brizbejn i austalijan open i ispo u prvom kolu na oba turnira,posle toga je pauziro zbog povrede ja mislim i igra ovaj celendzer da povrati formu i da spreman doceka indijan vels,prva dva meca je dobio rutinski i veceras bi ovo trebo dobiti
Mozzart
By Rudy5
#126070 Zanimljiv mec u prvom 1/2 u Dubaiju.Tsitsi se opet istaka sa par nekorektnih poteza.Zanimljivo da je opet bila problem tenisica i to kad je gubio,da stvar bude jos cudnija ,odlucuje se za taj trenutak nakon stanke izmedju gemova i to dok se Monf pripremao za servis,kasnije se jos zalio sudiji zbog chellenga koji je trazio Francuz ,iako nije bio u pravu.U tb drugog seta linijske sudije su napravili nevidje pogreske i to obe na stetu Monfilsa,obe loptice su bilo po 5-10 cm u outu a nijedna nije sudjena,cudi me da nitko to nije primjetio,kasnije je reziser vratio tu situaciju di se sve jasno vidi.To su bile situacije za 5-3 i 6-4 .Dosta je umoran Cici ,pogotovo jer je prosli tjedan osvojio Marseille tako da sve ovo ide u prilog Fedu.Odmah nakon ovog meca pocinje drugi 1/2,mislim da ce to Federer dobiti.Igrali su ovdje u Dubaiju prije 4 g al tada je Coric bio jos dijete tako da to nije relevantan podatak.S ovog turnira u Brazilu nema bas nesto zanimljivo,osim mozda reprize finala iz Rija .Nevjerojatno je da kisa ne staje 0-24h iako su temp oko 30.Ruud igra dobro na ovom turniru,bas sam ga pratio ,spominjali smo ga prosli tjedan ,mislim da ima dobru priliku vcrs i da ce dobiti po koef 1.50.
Najboli tip je svakako Zverev ,igra odlicno na turniru,lagano rjesava protivnike,servira odlicno,u 2/3 meca nije dozvolio suparniku bl,sto je najvaznije kod njeg nema tu mentalnu barijeru(kao u 3.kolima GS) na ovim ATP500 jer ima iskustvo osvajanja ovakvih turnira,protivnik mu je idealan da ga brejkne par puta.Ispratio sam Norrie-a u dva meca ,sve upucuje da je ovo tesko razbijanje od strane Zvereva.Pobjeda jasno nece doci u pitanje a vrlo vjerojatno je to hendikep.
By V_K
#126096 Danas je bila pauza za mene, nisam uspio nista pregledat kako spada, a ne volim igrat na neviđeno koliko se kod cinilo da ce lagano proc. Na kraju je ispalo da je sve proslo, ali nema veze, ima dana za igru. Steta za ovo razbijanje Corica, ali poslije onakva tri meca i manje od 15 sati od zadnjeg meca mislim da bi izgubio i od puno slabijeg protivnika.

Htio sam nesto napomenut za Ruuda jos prosli tjedan i nikako da se sjetim preko dana, pa eto sad: Negdje od sredine prosle godine je poceo trenirat na Rafinoj akademiji tako da ocito poduzima neke konkretne stvari da bi napredovao u igri na zemlji. Munar, koji je isto produkt te akademije, izrasta u finog prasinara tako da bi se i od Ruuda mogle ocekivat neke nove stvari i neki zapazeniji rezultati u nadolazecoj zemljanoj sezoni.

Edit:
Federer (-2,5) - uzimam da ce pokrit ovaj hendikep u mecu. Tsitsipas ima 9 meceva u 11 dana, umoran je sigurno. Ne ocekujem bas neko prebijanje kao danas sa Coricem, ali 3 gema bi trebao pokrit. Idem malo na rizik s obzirom na Federerovu ne bas najbolju igru na reternu ovih dana, ali mislim da se isplati uzet po 1,80 jer Federer mu bas nece davat break sanse, dok jedan break s njegove strane znaci gotovo siguran prolaz.