Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By OT
#132 Boston Celtics - Cleveland Cavaliers KP1
Bilo je jako mučno gledati sinoć kako ekipa koja u prosjeku zabija 92.0 poena po utakmici i koja je noć prije protiv Memphis-a utrpala samo 71 poen i naravno koja je igrala noć prije+putovala nazad dok su Celticsi odmarali kako jednostavno se poigrava sa Celtics-ma i njihovom odbranom.Jednostavno se moramo pomirti sa činjenicom da smo osrednja ekipa koja nema šanse za naslov.Međutim večeras očekujem da se Boston trgne,nabrijani su pogotvo Garnett koji je sinoć imao katastrofalnu noć protiv Bullsa kao i Paul Pierce tako da vjerovatno večeras ulaze motivisani maksimalno da se istresu na Cavsima koji su lottery team tako da bi to Boston treba da riješi lagano.Odbrana je ključ dok Celti ne zaigraju odbranu koja je donijela prsten 2008 teško da će uraditi nešto ozbiljnije od prve runde playoff-a.

Kevin Garnett 14,5 over (Premier kladionica)
Emocijonalni lider Celtics-a kada on otvori dobro i postavi pravi ritam sve ide kao podmazano.Večeras će biti dodatno nabrijan i motivisan da se što prije zaboravi loša partija protiv Bullsa i da se vrati na pravi kolosijek.Varejao koliko god imao dobru godinu na fake middle and KG pump-fake nema odgovor.

Što se Ronda tiče postoji samo jedan veliki motiv koji će ga tjerati večeras da igra,a to je da pokaže Irvingu ko je "gazda"...Ma da to na glavnu nebih igrao ipak je utakmica protiv Bullsa bila na nacionalnoj televiziji i Rondo uvijek igra dobro kada je na National TV!

Na glavni igram ova dva para u kombinaciji sa Kielom rukomet simbolična kvota 1,01 jer mi traži treći par,a na drugi tiket sa malo nižim ulogom od glavnog planiram iskombinirati Varejao-over,Ronda i Irvinga over tako da ću dva udarna tiketa skombinovat utakmicu Boston-Cleveland sa dodatim Kielom radi trećeg para..
By Longin
royalac said

veki95 said

02:00 Lin J.(-12,5+)-Hou-Phi 1 - 1.85 @
Mislim da je ovo realan par koji bi morao proci jer Lin ove sezone igra jako malo i jako rijetko.Iako rijetko prelazi 12 poena po utakmici ,a danas Houston ima jako tesko gostovanje u Phoenixu.I neznam dal ce ga trener stavljat uopce u igru jer jako ce biti riskantna,teska i iscrpljujuca utakmica .A mediji prenose kao da ima i nekakve povrede s ramenom.Danasnje gostovanje nece biti nimalo lako jer Phoenix je mnogo jaca ekipa nego Houston i to jos igraju pred gostujucim navijacima.Napomenimo da Phoenix ima jedne od najboljih navijaca.Sretno svima koji ce igrati http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Pa dobro, da li si ti normalno dijete?
Bože sačuvaj.
Administrator foruma definitivno treba uvesti i neke moderatore koji će imati priiliku banovati ovakve članove na bar 1 mjesec.
Pa neko će lijevi ući, pročitati, odigrati i poslije sve najgore o ovom forumu pričati a na taj način se ne prikupljaju posjete a samim tim ni novac od reklama na siteu.

hhhhh koja analiza Laugh

lin malo igra Confused
By Pana
#134 Nemam previse vremena, pa cu uglavnom samo ukratko napisati sta sam odigrao.
Rondo (14) vise. Povecali su granicu za jedan poen, ali mislim da je i dalje premala za ovog ludaka. Pierce i Garnett su jos prosle sezone izjavili da ce on biti vodja tima i da ce od njega sve kretati. Rondo je to malo zloupotrebio, pa je vijao rekorde i sprdao se da prestigne rekord uzastupnih utakmica sa 10+ asistencija. Kada bi izasao sam na polaganje on bi dodavao spolja i cesto i gresio. Uglavnom prekinuo se taj niz, mislim da je on malo shvatio kakva je to glupost i krenuo je da igra. Sve dok na njega bude granica ispod 15,5 ili 16 sigurno cu ga uzimati vise.
Za Cousins-a sam napisao u prethodnom postu, dakle vise.
Orlando - Washington (191,5) manje,
Indiana - Utah (190,5) manje.
By Reggie_31
#135 Utah Jazz 91,5 OVER
Utah jucer dobila Netse u gostima,danas dolaze na noge Indiani koja nije igrala od subote. Ipak mislim da Utah moze zabiti preko 91 danas,igraju brzo,unutarnja igra im je odlicna,ipak malo vise ovisi o trici zbog udvajanja Big Al-a,Favorsa,Millsapa pa dosta vracaju na tricu. Indiana tricu ne brani tako dobro,istina imaju par dobrih defanzivaca,ali Utah po meni dolazi puna samopouzdanja iz Brooklyna. Nebi se moglo reci da dolaze umorni jer je minutaza jucer bila odlicno raspodjeljena.
Jefferson 32 min. , Millsap 26 min. , Foye 27 min...itd. Puno rotiraju tako da nebi trebalo biti problema.
Evo jos jedan prosjek koji me jos vise vuce da odigram.. Zadnjih 8 gostujucih utakmica Utah ima prosjek od 99,4 poena. Zadnjih 8 medusobnih Jazzeri imaju prosjek od odličnih 106 poena.

GS Warriors 101,5 OVER
GS je u velikoj formi,igraju odlično,Lee i Curry konstantni,dok mladi Klay i Barnes zabljesnu pokoju utakmicu uz Jacka,kostur momcadi igra odlicno,dobili jakog Miamia,zadnjih 7 tekmi izgubili samo od Orlanda i to doma,danas su u gostima kod Kingsa. Kingsi ne pruzaju dobre partije,igraju promjenjivo dok su u obrani jako losi. Ovaj tip vise na osjecaj ali i statistika ide u prilog tome.
Kingsi zadnjih 5 u prosjeku primaju 110,6 poena,dok Warriorsi daju 100,6 kroz zadnjih 6 tekmi.

Samo dva para odigrao za danas,nisam mogao razbijati glavu za nesto vise ali nadam se da ce i ovo nekome pomoci,sretno!
By Playmaker
#136 Toronto - Detroit
pick: Detroit @ 2,15

Prevelika prednost na strani Pistonsa u reketu, Raptorsi jednostavno nemaju aduta kojim ce napadati reket gosta. U prvoj utakmici ove sezone između ove dvije ekipe, Pistonsi su zabilii 52 poena in the paintu nasuprot 26 poena Toronta. Detroit je cak imao 38 pokusaja kod obruča za razliku 12 pokusaja Toronta, to je prevelik minus za domacina. Takodjer je velik minus izostanak talijana Bargnanija, jer on jedino kvalitetno može iskoristiti slabu obranu Detroita u reketu, koji se muči protiv ofenzivnih četvorki. A da ne govorim da i Lowrya takodjer neće bit. Po meni svakako value na Detroit, a Torontove dobre igre u zadnje vrijeme svakako navlači dosta ljudi da se igra na jedinicu.
By Goodness
#137 Jučer je bilo neuspjesno s moje strane, više sam pogodio na narodnom nego na glavnom http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif pa kako me krenilo bolje igrajte kontra moje prognoze http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
Danas sam raspoložen za mnoge parove tako da sam odigrao cak tri listica cisto za zabavu...
pa da krenemo...
1. listic:
Orlando 1x 1,25
Memphis 1x 1,15
Boston 1x 1,20

- Veliki favoriti ne samo po meni nego i po kladionici, x je tu radi iskustva s nerjesenim, evo sinoc atlanta...
LaC - NoH više koševa (190,5) 1,85
- Mislim da bi moglo biti run and gun, pogotovo klupa klipersa koja nema malu minutazu, a onaj bledsol je lud ka siba i vuce napade... Hornetsi imaju par dobrih sutera kao i Lac pa bi moglo biti i dosta trica, sve u svemu na nekakav osjecaj over
Indiana - Utah manje koševa (187,5) 1,85
- Netko je već napisao i lajkao sam ga, ocekujem tvrdu utakmicu a time i malo koševa, sinoc je utah izvukla pobjedu na gostovanju i ne virujem da mogu dvi zaredom, indiana po meni jedna od najboljih obrambenih ekipa ali bez grangera limitirana u napadu
Kingsi - GSW više koš (199,5) 1,85
- Ne toliko radi kingsa već radi goldena, zabijaju malo više od 99 u prosjeku a isto toliko i primaju, dok kingsi u zadnjih 5 utakmica ako tocnom gledam primaju preko 110 koseva... bit ce gusto ali nadam se rezultatu 100 : 100 http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
ukupna kvota: 10,9 (SS)
By wade87
#138 Ja sam odigrao over 18 Piercea. Dugo sam se mislio koga uzeti sa te utakmice. Mislim da je margina promašena za skoro 2 poena, ove godine zabija preko 19. Trenutno je u lošijoj formi, ali kod kuće uvijek igra puno kvalitetnije i još su ih jučer Bullsi naguzili. Uzima preko 15 lopti od čega skoro 5 trica, izvodi preko 5 bacanja, a usage rate mu je 28. Nekom najjednostavnijom računicom ako ne bude blow outa ovo bi trebao prebaciti bez problema. Od tih 15 lopti realizira minimum 6, od čega ima svaku utakmicu minimalno pogodi jednu tricu, slobodna trpa odličnim postotkom od preko 80%. Čuvat će ga Gee ili Miles koji su defanzivni balvani. Kombiniram s njim i pobjedu Bostona koja ne bi trebala doći u pitanje jer su puno kvalitetniji od Cavsa na svakoj poziciji još pogotovo što Varejao neće biti 100% spreman.
Indiana-Utah ki 1 - za mene je poklon koeficijent od 1,55 jer Utaha je kriminalna ekipa u gostima. Svaka ozbiljnija ekipa ih dobije, a sezonu završavaju sa možda 30% pobjeda u gostima. Sinoć su se ispucali protiv Netsa koje du preokrenuli u drugom poluvremenu. Netsi su im zabili 57 poena u prvom dijelu. Indiana ima 3 obranu ligu i primaju ispod 90 poena na domaćem parketu, a problem je napad u kojem šutiraju samo 42%. Siguran sam da će Indiana uspijeti zatvoriti najveće snage Utahe Jeffersona-Millsapa-Haywarda sa klupe jer na tim pozicijama je Indiana također najjača sa Hibbertom koji spada u najbolje defendere na poziciji centra, Westa koji je pnp mašina i odličan defender i George koji im je velika budućnost-predvodi perimetar defense i u zadnje vrijeme odlično igra u napadu. Pozicije pg-sg su im podjednako loše jer niti jedna ekipa nema klasičnog razigravača u startnoj petorci. Klupa Utahe je malo kvalitetnija zbog odličnih Favorsa i Haywarda, dok je kod Indiane glavna uzdanica Green, Hansbrough-mašina za izboriti slobono bacanje i skok u napadu i Mahinmi.
By bedblueboys
#139 Orlando-Washington 2 (h).
Orlando me prosto unistio 3-4 puta igram da izgube oni kao da me zele dotuci.Nemaju nikakav roster,ali ne znam kako dobijaju utakmice.Ako produze ovako osvajaju nba titulu (kako da ne,salim se).Ovo moram uzeti ,kao prvo iz inata i kao drugo sto jednostavno moraju nekad i zakazati.Mozda i dobiju slabog wizarda,ali ne sa 10 ili vise.Ne ce se to desiti,jer wasington i kao takav,zna iznenaditi,i mnoge utakmice privrsiti u egalu. po meni jako sigurno pa d vidimo.

Phoenix-Charlotte-2 (h).
Isti slucaj i ovde Bobcatse nisu to sto mnoge misle da su.Jeste da je lakers nikakav,ali bobcetsi su imali tri mec lopte da zavrse mec.Nisu nimalo naivni,A Feniks onako prosecan tim. i ovde dosta sigurno mi deluje ovakav tip.

Ocekujem pobede Memfisa,OKC,New York, Houston,GS,pa i Indiana.to je to od mene cijemo se.
By Goodness
#141 zaboravio na još dva listica... Sad udaramo po igracima
dakle listic 2:

Durant (27,5) više 1,85
- iako ne volim igrat ovako velike margine, ocekujem tvrsu utakmicu u atlanti i ukoliko thunder zeli nastaviti niz potrebna im je njegova super partija, jer na istome listicu sam igrao maritna under tako da se ovaj jednostavno mora isprsit.

Martin (17,5) manje 1,7
- knight je rekao i ja mu virujem, ako imalo valja ovaj forum ovo mora proć :D

Cousin (16,5) više 1,85
- Jedan od najboljih centara lige, samo lud ko šiba, malo se konsolidira i daje dobre partije u izostanku evansa i thortona, ne znam tocno sta je s njima, ali mislim da se jos ne vracaju tako da je ova margina za njega macji kašalj... I ako želim dobit poviše listic mora zabit tako da u neku ruku i vezem :)

Ukupna kvota: 5,812 (ss)

i finalni treći:
Griffin (19,5) više 1,85
- Dobar u posljednje vrijeme, ne ocekujem blowout tako da bi tribala biti standardna minutaza, takoder mislim da ce se igrati brzo i atraktivno, baš kako blake voli i zato je over

Rondo (13,5) više 1,85
- Odvazio se i poceo je zabijat, a ne samo dodavat... sad ne znam jel razlog tome sto mu je pobjegao rekord, ali mislim da je ovo nisko za njega i zato over

Monroe (14,5) više 1,85
- Dosta je bilo undera, mora se dici i mislim da je toronto savrsen, slabo brane centre i vrijeme je da monroe opet postane narodni heroj u nastavku trilogije Monroe Rises

Walker (17,5) manje 1,85
- Znam da svi igraju over i znam da je u formi, ali jednostavno virujem statistici koja kaze da je losiji u gostima. Nisam sinoc gledao, ali imao je suteva ko Kobi (dobro koji manje) i to nije normalno :) ako falije prva dva tri suta mislim da ovo prolazi...

ukupna kvota: 11,71 (ss)

P.S. Molio bi cijenjene korisnike formuna da daju koji komentar pa da i sam pokusam prominit neke stvari u razmisljanju jer bilo bi vrime da nesto i pogodim :D
Slobodno kritizirajte :)
i sretno svima vcs (jos stoji ona da igrate sve protiv ovoga sta sam rekao)