Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Matya EllisMVP
cipi cips said

Matya said

Prošle mi dvije analize Oklahome i Kyle, al ovo šta nam je svima Westbrook napravio je tragedija.

CIGAN.daj nesto i za veceras http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Igraj tenis onaj kaj sam napisao već.
By cipi cips
Matya said

Za večeras laganini bez analiza jer su mi oči pune suze zbog Wesa hahaha:

Scola UNDER 15,5 i Iguodala OVER 13,5

Oduzea mi je 10 godina zivota,e tenis bi mogao ubaciti
By kinder
#1373 odigram brzinski hcp na oklahomu, martin preko 15.5 i napoli over 2.5 i evo napolitanci dodjose, nije neki ulog ali dobar je dobitak icon biggrin Forum

veceras iggy under 14.5 i lbj under 28.5
By Matya EllisMVP
cipi cips said

Matya said

ubaci tricu reko jebeno još samo jedan poen i sljedeci napad krene u prodor i vec je pod košem, obrambeni na njemu i on umjesto da ide na polaganje gdje bi mu zvali faul 90%, on ide dodat perkinsu, ovaj zakuca, time out i gotovo.
By cipi cips
Matya said

cipi cips said

Matya said

ubaci tricu reko jebeno još samo jedan poen i sljedeci napad krene u prodor i vec je pod košem, obrambeni na njemu i on umjesto da ide na polaganje gdje bi mu zvali faul 90%, on ide dodat perkinsu, ovaj zakuca, time out i gotovo.

Da,gledao sam cijelu tekmu,i uvijek ode do kraja,i sad nade mrtvog perkinsa..A nista,idemo dalje,veceras provat nesto dobit,valjda ce bit vise srece
By bedblueboys
SpiGo17 said

Kako su svi sigurni u pobjedu Lakersa, bilo bi dobro da pobjede ali nije istina da su kompletni. Denver je dobar ako nista bolje stoji na tabeli..zadnjih 14 utakmica od toga je islo 8 pobjeda lakersima i 6 denveru znaci ipak to nije samo tako..uostalom Howard upitan, Jordan HILL upitan, Steve Blacke upitan, Metta World Peace upitan..bit ce zanimljiv meč..ne zanima me konacni ishod nego samo howard manje od 17 kosa

meta world peace uopste nije upitan.gde si video to?? blake ne igra mozda 10 tekme unazd,jordan hil rezerva,kao i chris duhon
(nebitni),howard igra.

Dwight Howard (shoulder) will play on Sunday - Dwight Howard | LAK
By mjordan23
#1377 danas jedan divlji listic zbog ponude kladionica, normalno na mali ulog:
1)lebron (27,5) vise - igram zbog koeficijenta 2,20, a nije nemoguce. on ce svojih 20 prec, to je "sigurno", a koeficijent je ovakav jer svi ocekuju blowout jer su ih prosli put ubili 102-72. e pa to ne znaci da ce opet bit, washington im je isto tako ove sezone nanijeo poraz i jos miami steka u zadnje vrijeme pa ako danas ne bude blowouta, lebron lako moze preko 27. jos protiv washingtona moze birat oce zabit 50 ili ic na triple-double ili sta god drugo mu padne napamet. muci me samo njegova nesebicnost jer da je kao kobe, imao bi prosjek poena od 40.
la lakersi (-9,5) 1 - da ce dobit sa 10 razlike ili vise, isto zbog koeficijenta 3,00. denver je sinoc imao utakmicu, isto kao sto su je imali i prosli put ove sezone prije utakmice s lakersima. tad su izgubili 19 razlike
la lakers (106,5) vise - u dvije utakmice s denverom ove sezone zabili 122 i 114. 1,70 (vec je sruseno sa 1,85).
ne tvrdim da ce ista od ovoga proci, ali prihvacam rizik na mali ulog ciji gubitak mogu podnijet, a nije nemoguc listic. kasnije dolazim s "normalnim" parovima.
By ElLoco7
ElLoco7 said

Pozdrav ljudi, vec neko vrijeme pratim forum pa evo odlucih da se i ja prikljucim. Sve pohvale za forum i admina.

Evo moj neki rani listic za ovaj prvi mec:

Lowri 15,5 under - cuvace ga Westbrook koji je svakom playu dosad uspio spustit prosjek poena
Ibaka 14,5 over - Ibaka je odlaskom hardena najvise profitirao jer je popravio svoj prosjek poena, odlicno igra, Toronto se slabo brani pod kosem, jos im fale Bargnani i Valanciunas
Durant 29,5 under - ocekujem da se nece previse trositi veceras a mogao bi se desiti i blowout

ovo ide na neki manji ulog..

Sretno svima!

evo prvi listic prodje.. idemo dalje. veceras mi se ponuda bas nesto i ne svidja pa nece bit nekih velikih uplata:

Gay 18,5 OVER - Phoenix slabo brani poziciju trice a i opcenito lose brane suteve, kod Mephisa Zach Randolph je upitan, zadnji mec nije igrao, sto znaci da bi Gay trebao i dio njegovih poena da uzme..
M.Gasol 13,5 OVER - igram ga dok ne prodje(zadnja 3 puta me je oborio), nakon odlicne forme s pocetka sezone u zadnje vrijeme jako lose ofanzivno igra, medjutim Phoenix mu lezi, zadnji put im je zabio 15 poena i u odsustvu Zacha i on bi trebao dobit dodatnih par poena..
P.Gasol 12,5 OVER - ove sezone igra ocajno, proslu utakmicu protiv Clippersa je zabio samo 2 poena, medjutim ova granica je premala, ukoliko bude raspolozen moze je zacas prebacit, ovaj par sam odabrao samo zbog granice koja je privlacna, jos ukoliko ne budu igrali Howard ili Hill ili cak obojica eto za Gasola i dodatnih poena..

Sretno svima!
By mjordan23
mjordan23 said

danas jedan divlji listic zbog ponude kladionica, normalno na mali ulog:
1)lebron (27,5) vise - igram zbog koeficijenta 2,20, a nije nemoguce. on ce svojih 20 prec, to je "sigurno", a koeficijent je ovakav jer svi ocekuju blowout jer su ih prosli put ubili 102-72. e pa to ne znaci da ce opet bit, washington im je isto tako ove sezone nanijeo poraz i jos miami steka u zadnje vrijeme pa ako danas ne bude blowouta, lebron lako moze preko 27. jos protiv washingtona moze birat oce zabit 50 ili ic na triple-double ili sta god drugo mu padne napamet. muci me samo njegova nesebicnost jer da je kao kobe, imao bi prosjek poena od 40.
la lakersi (-9,5) 1 - da ce dobit sa 10 razlike ili vise, isto zbog koeficijenta 3,00. denver je sinoc imao utakmicu, isto kao sto su je imali i prosli put ove sezone prije utakmice s lakersima. tad su izgubili 19 razlike
la lakers (106,5) vise - u dvije utakmice s denverom ove sezone zabili 122 i 114. 1,70 (vec je sruseno sa 1,85).
ne tvrdim da ce ista od ovoga proci, ali prihvacam rizik na mali ulog ciji gubitak mogu podnijet, a nije nemoguc listic. kasnije dolazim s "normalnim" parovima.

sjecam se dana kad se moglo uplatit ovo, duze vrijeme igram samo na igrace :) posto moram izbacit nesta, izbacujem broj koseva la-a.