Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Zion89
SergioRodriguez wrote:MT i porez su kruske i jabuke...5% mta se ne moze racunati kao 5% poreza na dobitak vise.

Ja igram i vani i kod nas, kod isplata sa kladare na skrill se uzima provizija pa i tu nesto izgubis.

Osobno radije kod nas odigram 1.65 nego vani 1.55 pa isplacuj na skril pa na tekuci...financijski kazem opet ako je single vise manje te izade tu negdje na kraju price.

Ziv bio !!

O kojem ti tekućem pričaš?To samo lud čovjek može raditi da bude pod povećalom.Ima drugih pametnijih načina.Ali kako kažeš svako sebi radi kako mu najbolje. :D
By Zion89
SergioRodriguez wrote:Ako sa akrila isplatis na tekuci nisi pod nikakvim povecalom.

Dal postoji nacin isplate sa strane kladare da ti ne uzmu proviziju na tu isplatu?

Kad ti tako kažeš onda je tako.Ja kažem da nije ali nema smisla oko toga.LP.
By SergioRodriguez
#143519 Solstad over 2.5 1.70 PSK

Pivot Everluma je odlican realizator, ima visok postotak realizacije i prakticki ne masi kada dobije loptu na crti. Nakon Sp Everlum je odigrao 5 utakmica u Ligi prvaka i Solstad ima svih 5 overa na ovu granicu.
Po meni bi 3.5 bila neka puno realnija granica i ovo treba iskoristiti
Posljednjih 5 utakmica ima sljedecu statistiku:
7/7, 3/3, 3/3, 5/6 8/11

Danas igraju protiv Barcelone te se ocekuje utakmica na solidan broj pogodaka.
Ono sto ide u prilog nasem tipu je to sto Barcelona pusta na pivotu te ih vecinom protivnici tim putem natrpaju.

Bokhan iz Motora im je dao cak 11 pogodaka sa pozicije pivota.
Zagreb im je dao preko Grahovca 6 te je jedan dodao Buric.
Veszprem im je dao 7 komada preko Moraesa te jedan preko Blagotinseka.

Prije godinu dana je u medusobnom duelu Solstad dao 4 gola i takoder presao ovih stvarno malih 2.5

Jako dobar par obzirom na odlicnu realizaciju Solstada te propusnost obrane Barcelone na crti, samo se nadam da ce igraci Everluma dovoljno puta gurati loptu na crtu
By kokolo50
#144051 15:30 Kolding - Lemvig 2 1.60

Lemvig je prije 3 kola protiv Ringsteda napravio prvi korak,kolo nakon toga je izgubio a Ringsted slavio u gostima kog Koldinga,da bi prošlo kolo Ringsted očekivano izgubio od Aalborga a Lemvig pobijedio protiv Fredericije. Zašto pišem sve ovo? Zato jer kolo prije kraja Lemvig ima 10 a Ringsted 9 bodova,a posljednje mjesto vodi direktno u 2.ligu,a predzadnje u doigravanje za ostanak.Lemvig ima možda jednostavnijeg protivnika kontra sebe,jer Kolding je 8. a ne može ni gore ni dolje,dok Ringsted gostuje kod Ribe Esbjerga koji želi poziciju broj 1.prije doigravanja za ostanak.Lemvig ne želi čekati tekmu u Esbjergu za potvrdu pa če danas krenuti na pobjedu od prve minute i zato igram 2. I jedna napomena. Od jučer su se koeficijenti okrenuli,bilo je 1.60 na pobjedu Koldinga,a danas je obrnuto.

Još dve tekme koje igram danas su:

Fredericia - GOG Svendborg 64.5 over 1.85

Zadnja prije 14 dana je završila 37-30 za GOG,i jedni i drugi igraju brzo pa očekujem i danas golijadu.GOG-u je tekma bitna da potvrdi broj 1.prije play offa,ali pošto im je to 5 tekma u 14 dana,osjetit će se umor,prije svega u obrani.

Aon Fivers (-3.5) - Alpla Hard 2 1.85

Ovo jednostvano moram probati. Aon Fivers je otputovao na uzvrat EHF kupa protiv Fuchsea u Berlin,da bi tamo jedan igrač bio pozitivan na testu za koronu.Vratili su se nazad u Beč i od tada su svi u kučnoj samoizolaciji. Pošto su igrači negatvni na zadnja 2 PCR testa,danas mogu igrati tekmu kontra Alpla Harda.Fiversi bi bili favoriti,jesu i danas,ali Alpla Hard je dobra ekipa i nedostatak treninga bi se mogao osjetit kod Fiversa.Negdje je hendi već 2.5 a ja ovaj 3.5 moram odigrati kontra.

A tekma Magdeburg - Flensburg... pa pošto sam ovo naškrabao idem se zavaliti i na miru uživati u derbiju :D ,gdje sam razočaran što nigdje nema ponude igrača :evil: ,a igraju po meni sva tri znaka

Sretan Uskrs svima koji ga danas slave :D