Olympiacos - Marseille X2 1.60 SS 11 - 8
Jučer sam pisao da Marseille pobjedom protiv Spandaua osigurava plasman na Final8 LEN Lige prvaka,a današnjim remijem osigurava i broj 3. Olympiacos pobjedom dolazi na poziciju broj 3,tako da Marseilleu odgovara i remi.Tekma u sezoni je završila pobjedom Marseilla 9-8,tako da mislim da danas mogu barem do boda.Ovo igram iz razloga na Marseille jer mi se čine u boljoj formi trenutno,a protivnici ova dva kluba na Final8 u Beogradu če biti Ferencvarosi ili Barceloneta,a možda čak i Brescia. Dakle pobjeda bi mogla donjeti ipak nešto lakšeg protivnika u 1/4Finala,iako je i Brescia jako dobra ekipa,ali trenutno po formi ipak za nijansu slabija od Barcelonete ili ekipe Ferencvarosia.
Ferencvarosi - Barceloneta 1 2.20 SS 10 - 9
Barceloneta 21,Ferencvarosi 18,Brescia 18. To je trenutni poredak skupine iz Budimpešte,a kako pobjeda donosi 3 boda,a Brescia igra ranije kontra Jadrana iz Herceg Novog gdje se očekuje lagana pobjeda,onda bi prije ovog dvoboja Brescia bila 2.jer je iako bi imala 21 bod kao i Barceloneta bila slabija zbog međusobnog omjera. Dobije li danas Ferncvarosi Barcelonetu onda bi se stvorio krug od 3 ekipe sa 21 bodom a Barceloneta ima 2 pobjede kontra Brescie,Brescia 2 kontra Fernecvarosia a Mađari bi imali dvije pobjede kontra Španjolaca. Jedino me brine malo kalkuliranja ekipa,jer znati če se rezultat tekme Marseille - Olympiacos i poredak skupine iz Italije tako da če si Barceloneta i Ferncvarosi moči "birati" protivnika za Final8. Igraju se tri tekme u tri dana,Barceloneta je jučer odigrala tešku tekmu kontra Brescie (gubili na poluvremenu -3 pa dobili zadnje 2 četvrtine 6-2),pa očekujem da i umor bude jedan od činjenika.Ja ču probati 1 na Ferencvarosi ali na narodni listić.