Angers - Monaco 2 1.45 (0-1)
Melsungen - Flensburg 2 1.35 (30-32)
Svi koeficijenti su iz Supersporta.
Real je jučer kiksao i za Barcelonu je sve jasno.Sve pobjede do kraja,uključujući i protiv Atletico Madrida za tri kola na Camp Nou,donose Barceloni naslov.Moguč je i kiks Atletica u Baskiji kod Bilbaa večeras,ali i bez toga za Barcelonu je računica jasna.S obzirom na formu te 4 gola u zadnje 2 tekme,isplati se igrati i Messi daje gol po 1.80. Villareal je dobra ekipa,ali u četvrtak igraju 1/2 finale Evropske lige kontra Arsenala a, bez obzira na Barcelonu,to im je bitnija tekma pa možda nekoga i odmore danas.
PSG je jučer pobijedio i preuzeo vodstvo u Francuskoj,dok se večeras igra derbi kola između Lyona i Lillea.Monaco je u odličnoj formi u zadnje vrijeme i danas bi trebao doči do sva tri boda protiv Angersa (koji je 95% siguran u ostanak) naročito jer Monaco sljedeče kolo dočekuje Lyon na svom travnjaku.
Nastavlja se "mrtva" utrka između Flensburga i Kiela u Bundesligi i svaki kiks bi mogao biti presudan.Kiel je prošlo kolo "neokrznut" prošao Melsungen,koji je zaheban upravo protiv jakih ekipa,a Julius Kuhn i Kai Hafner mogu itekako načeti Flensburg.Igram na bolju obranu gostiju u ovoj tekmi,a na narodni možda +2.5 na Melsungen ili 56.5 under na tekmu.
KH je prošao ali under nije,ali ionako mi je pao narodni pa nije ni bitno.
@Ottorinator,na tekmi PSG - Nantes mi najviše "pije vodu" 60.5 over,ali isto za neki narodni listić.
Evo Ottorinator bolje si ti tu"osjetio" KH na Nantes,a od overa ni O.
Ja sam odigrao još jučer double Barcelona 2 1.70 + Monaco 2 1.60 a danas ču neki narodni složiti.