Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#155368 Da ne šara samo Sergio...

GoG - Cooks (63.5) over 1.85 SS

Velika granica,i svaka rupa u igri od 6,7+ minuta može biti kobna za over. Obje ekipe igraju brzi rukomet i teže nadigravanju. GoG u zadnjih 25 tekmi igranih doma čak 24 puta je išao 30+ golova. Cooksi nemaju pravog protivnika u Finskoj ligi,pa nemaju ni potrebe igrati neku jaku obranu,već sve tekme riješavaju napadom. Prvu su doma izgubili 28-40 od Nantesa,dok je GoG dobio Chehovske mede u gostima 39-32. Po meni ukoliko ne bude nekih (pre)velikih rupa u igri tekma bliže 70 nego 60 golova.

46-30 na kraju. Skoro i 80.
By SergioRodriguez
#155393 @kokolo bravo za prolaz, bas laganini svaka cast

18:45 Banhidi 3.5 over 1.70 Lutrija

Aalborg dosta pusta na crti i tu je Banhidi naravno odlicna opcija. Proslo kolo sam igrao Tota iz Vardara protiv Aalborga i opekao se ali se nadam da ce se danas stvari vratiti na svoje mjesto.

Aalborg na crti prima stvarno puno, od Meskova 5, Monpeljea 8, Vardara u prvoj 7 dok su tek proslu ponovno protiv Vardara zatvorili tu crtu.

Danas idu na ponajboljeg pivota svijeta, osim crte moraju paziti i na strasna krila Szegeda i jednako opasnu vanjsku liniju.

Banhidija se u Szegedu bas puno trazi, pa ove sezone u ligi prvaka ima 3/6 6/9 5/7..

Ukoliko dobije opet 6,7 lopti 4 gola za njega ne smiju biti problem.

20:45 Reinkind 4.5 over 1.85 Lutrija

Malo tko mi je uzeo novaca kao ovaj frajer al danas ga jednostavno moram uzeti. Kod Kiela nema Sagosena koji trosi brdo lopti a ni Weinholda koji dijeli minutazu sa Reinkindom. Reinkind ce imsti bas veliku minutazu a kad je tako 10+ lopti za njega nije nista strano i neobicno.

Vardar prima dosta golova izvana te ih je Aalborg na obje utakmice te Monpelke torpedirali bas sa vanjskih pozicija. Reinkind u posljednje 4 utakmice ima 4,5,8,8.

Vardaru je u proslom.ogledu dao 4 gola ali uz prisustvo Weinholda koji mu uzima dobru minutazu
By kokolo50
#155394 Sergio, Bence a naročito Reinkind su odlične opcije. Reinkind je negdje već i 1,65 za over,ali nekako sumnjam da će mu dizati marginu na 5.5.

Dylan Nahi 3,5 over 1.85 SS

Motiv je velik,PSG ga se pre(lako) odrekao i mislim da će to danas osjetiti na svojoj koži. I dok na desnom krilu Moryto ima odličnu zamjenu u Gudjunssonu,Naranjo ipak nije takva kvaliteta kao zamjena za Dylana lijevo. Očekujem danas veliku minutažu za Dylana i minimum 4 gola na tekmi.

Zagreb - Montpellier 2 1,40 SS

Koliko god volio Zagreb,oni su ove godine zalutali u LP. Politika rasprodaje mladih igrača i nedostatak vizije dolaze na naplatu. Čupić,Gojun,Musa "odrađuju" svoje u klubu.Pošteno,ali taman onoliko koliko se očekuje,ni trunku više. Jednostavno nisu više "gladni" i to se primjeti. Montpellier zna odigrati od vrhunski do gotovo neprepoznatljivo. Ali i neprepoznatljivi su prejaki po meni za Zagreb i mislim da Zagreb očekuje još jedan poraz.
By Gurovic15
#155396 kakav dan bruka....izgubila Zvezda,izgubio Juventus,izgubio Bajern(unisten bolje receno),,izgubio Bajer Leverkuzen,izgubila Barselona,izgubio Mancester Sity,izgubili Bazel i Yang Bojs u Swici,izgubio Zrinjski,jos Real da omane(trenutno 0-0 sa Osasunom 72min) i nevera dan
By kokolo50
#155425 Ajmo dalje...

Meshkov (-1.5) - Elverum 1 1.90 SS

Hendikep i činjenica da Elverum ima 2 pobjede i remi,dok je Meshkov još uvijek bez bodova,su razlog da je koef. na pobjedu Meshkova 1.65,dok je hendi -1.5 i to 1.90.
Po nekakvoj snazi i iskustvu ekipa realnije mi je 1.40 i minimum -2.5 hendi. Meshkov pobjedom danas preskaće Zagreb i stiže iza leđa Vardaru i Elverumu u toj borbi za 6 mjesto. Tekma u kojoj se očekuje da ide lakočom preko 60 golova,po onome što su do sada pokazali i načinu na koji igraju obje ekipe.Nekako sam ipak dojma da bi Meshkov mogao danas usporiti tekmu.Elverum je pokazao kako je opasan kad se nadigravaju, pa je uzeo skalp Szegedu na njihovom terenu. Po meni 1.pobjeda Meshkova ove sezone i to sa 2+ gola razlike.

Iz te tekme su mi Skube (3.5) kao i Vranješ (2.5) za overe.

Gašper Marguč (4.5) over 1.70 SS

Dinamo Buchurest prima puno sa krila,naročito tog desnoga. Moryto 7,Sole 6,Alves 5, Gomez 7... Ako uzmemo u obzir da u prosjeku "skrive" 3+ sedmeraca po tekmi,onda je ovaj over sam po sebi jasan zašto ga igram.

Uz Marguča je i Štrlek (2.5) over izgledna opcija naročito ako je,na žalost,zbog ozljede ligamenata koljena za Manaskova sezona gotova.

Barys Pukhouski (3.5) over 1.85 SS

Igram ga iz 2 razloga. Prolazio mi je u 7/10 tekmi kad sam ga igrao over,a druga je da je uz Malasinskasa najveći potrošač lopti u Motoru. Bila knap tekma ili Motor gubio 6-7 razlike,Barys uzima svoju porciju šuteva. Do sada je uputio 41 udarac u 5 tekmi,što je u prosjeku 8 po utakmici,te zabio 23 gola što je nešto više od 4 gola po temi.Zna opaliti i 10+ udaraca i bude li na svojih 50% trebao bi u over.
By SergioRodriguez
#155426 Opet me prodao Harald, uzeo je samo 7 lopti dok je Duvnjak imao one man show...nece vise norvezanin na moj listic

20:45 Fabregas 2.5 over 1.70 SS

Fabregas je po mom misljenju najbolji pivot na svijetu. Ove godine ima solidne brojke ali navikli smo od njega i na puno vise od toga.
U Ligi prvaka zabija redom 4,2,4,4,2 te 4 gola Magdeburgu na Globe touru.
Malo me brine divljanje Mema ali morao bi Fabregas dobiti 4,5 lopti gdje on vecinom prelazi ovu granicu glatko.
Razlog zasto igram Fabregasa je taj sto Porto puno prima od pivota pa su im zabijali redom:
Kielce 11 ( Tournat rezerva Fabregasu u fra dao 5)
Flensburg 5 ( Golla totalno izvan forme dao 5)
Veszprem 2 ( Nilson 2 ali Veszprem uopce ne gura loptu na pivote)
Motor 12 ( Bokhan cak 8 koji je za klasu losiji pivot od Fabregasa)

Nadam se da ce Porto na domacem terenu utakmicu drzati u egalu, da ce Mem malo o crtu gledati a Makuc i Richardson bi trebali biti dovoljni da podvale Ludovicu dovoljno lopti za ovih malih 2.5.

20:00 Granada-Getafe 5.5 zutih over 1.70 SS

Ekipe koje se iznenadujuce nalaze u zoni ispadanja i krajnje im je vrijeme da pocnu skupljati bodove. Radi se o agresivnim ekipama koje su sklone kartonima te danas ocekujem malo lijepog nogometa i rat na terenu.
Posljednje 4 medusobne su: 6,6,10,10 te se nadam nastavku tog niza.

Sudac je lak na obaracu,utakmica je stvarno biti ili ne biti za obje ekipe iako je tek 10 kola iza nas.
Po 3 zuta za svaku ekipu stvarno nije puno i ocekujem ovdje brdo zutih pa i crveni karton.

Za narodni jos:

Marguc 4.5 over, grohndal 3.5 over, vranjes 2.5 over
By SergioRodriguez
#155439 Vranjes,Grondal i Marguc natrpali i isprdali se a 2 analize smjesni padovi.

Derbi zacelja u 80 minuta 5 zutih i ostane 10+7 nadoknade za jedan jedini u utakmici koja puno znaci...PAD

Barcelona ima 9 suteva sa crte, od toga Fabregas valjda prvi i zadnji put 1/5 i naravno da onda vecu priliku dobije Frade koji lagamo zabije 4/4..PAD

Nemam rijeci vise, pauza