- 28 Oct 2021, 11:23
Opet me prodao Harald, uzeo je samo 7 lopti dok je Duvnjak imao one man show...nece vise norvezanin na moj listic
20:45 Fabregas 2.5 over 1.70 SS
Fabregas je po mom misljenju najbolji pivot na svijetu. Ove godine ima solidne brojke ali navikli smo od njega i na puno vise od toga.
U Ligi prvaka zabija redom 4,2,4,4,2 te 4 gola Magdeburgu na Globe touru.
Malo me brine divljanje Mema ali morao bi Fabregas dobiti 4,5 lopti gdje on vecinom prelazi ovu granicu glatko.
Razlog zasto igram Fabregasa je taj sto Porto puno prima od pivota pa su im zabijali redom:
Kielce 11 ( Tournat rezerva Fabregasu u fra dao 5)
Flensburg 5 ( Golla totalno izvan forme dao 5)
Veszprem 2 ( Nilson 2 ali Veszprem uopce ne gura loptu na pivote)
Motor 12 ( Bokhan cak 8 koji je za klasu losiji pivot od Fabregasa)
Nadam se da ce Porto na domacem terenu utakmicu drzati u egalu, da ce Mem malo o crtu gledati a Makuc i Richardson bi trebali biti dovoljni da podvale Ludovicu dovoljno lopti za ovih malih 2.5.
20:00 Granada-Getafe 5.5 zutih over 1.70 SS
Ekipe koje se iznenadujuce nalaze u zoni ispadanja i krajnje im je vrijeme da pocnu skupljati bodove. Radi se o agresivnim ekipama koje su sklone kartonima te danas ocekujem malo lijepog nogometa i rat na terenu.
Posljednje 4 medusobne su: 6,6,10,10 te se nadam nastavku tog niza.
Sudac je lak na obaracu,utakmica je stvarno biti ili ne biti za obje ekipe iako je tek 10 kola iza nas.
Po 3 zuta za svaku ekipu stvarno nije puno i ocekujem ovdje brdo zutih pa i crveni karton.
Za narodni jos:
Marguc 4.5 over, grohndal 3.5 over, vranjes 2.5 over