Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By NBA Knight
#1336 probaj ić na profile koji je skoroz gore desno, na edit avatar, pa onda idi na remove uploaded avatar, i onda probaj staviti novi. mislim da bi trebalo raditi
By NBA Knight
Goodness said

jel znas u cemu je problem, ne mogu kad sam na mobitelu mijenjati stranice?

pretpostavljam da to za forum pričaš. ja imam istih problema s tim i još uvijek tražim rješenje. uglavnom ono što zasad koristim je da otvaram stranice foruma u novom linku, tada mi radi. znam da je sjebano, al izgleda da je zasad to jedino rješenje...
By Goodness
NBA Knight said

Goodness said

jel znas u cemu je problem, ne mogu kad sam na mobitelu mijenjati stranice?

pretpostavljam da to za forum pričaš. ja imam istih problema s tim i još uvijek tražim rješenje. uglavnom ono što zasad koristim je da otvaram stranice foruma u novom linku, tada mi radi. znam da je sjebano, al izgleda da je zasad to jedino rješenje...

problem je sigurno u safariju kojeg koristim pa sigurno nema taj plug-in ili kako se to vec zove koji je potreban za ovaj forum, nisam znao ovo za otvaranje u novom linku, evo sad vidim da tako ide... a nema druge :D
By ludaaaak
#1921 Evo zamolio bih za malu pomoc. Ako mi neko moze reci gdje mogu vidjeti poene igraca sa prijasnjih utakmica?
Unaprijed hvala, i svaka cast za forum :)
By euskal
#1924 odes na nba.com ili hoopsstats.com i tamo odaberes igraca koji te zanima i pogledas mu stats,ima ti sve od minutaze,pa do assista,prosjeka suta za 3,slobodna