Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
rwestbrook123 wrote:Znaci Sochan bio na 6 skokova, na betu proslo, uzeo cashout odma i adio. Na supersportu stoji x, gledam sad okrenili na 5, jel mogu ovi na betu uzet sad pare?

ma adio, kojih jebe, mogu da ti ga duvaju sad
By UcenikBGD
yoldza wrote:
slovenac wrote:Yoldza, koju si pokvarenu hranu danas jeo, da pričaš takve gluposti? Što je s tobom? Zabrinut sam za tvoje zdravlje.

Ma mrzim igrace koji igraju Kosarku kao da je basket...to su Tatum,Brwon tvoj Luka brate kako ovo možete zvati kosarkom ?

Njegov LUka? Taj je slovenac kolko i ti. Ali zato Luka kao Harden u naboljim danima,mada ni Harden nije imao po 11 slobodnih u prvom poluvremenu. on je forsirao pred kraj slobodna kad se lomi,a u ovakvim mecevima je bacao 11 asista za poluvreme, Kapeli jedno 7 8 alej upova. Luka mocne 2 asistencije za poluvreme i 13 suteva i 11 slobodnih
By slovenac
rwestbrook123 wrote:Znaci Sochan bio na 6 skokova, na betu proslo, uzeo cashout odma i adio. Na supersportu stoji x, gledam sad okrenili na 5, jel mogu ovi na betu uzet sad pare?

Imat ćeš minus na računu! Ovo sam već vidio 100 puta na Bet365
By UcenikBGD
rwestbrook123 wrote:Ne ide ti u glavu da jedan bet takvu glupariju napravi a vamo supersport ceka ceka.Pouka svega ne mos sjebat balkanca.

Meni je maksbet uplati dobitan tiket prosle godine na lajv nekog Islandjanina kod 2-0 igrao sledeci gol dvojka, bude 2-1 i oni mi oznace dobitan tiket zeleno, posle plavo isplacen oko 20e dobitak bio, ja vidim posle ponistili gol i posle kraj bio 3-0. Medjutim ja tih 20tak evra ulozio odma na neke igrace nba i nisu mi dirali novac posle.
By rwestbrook123
UcenikBGD wrote:
rwestbrook123 wrote:Ne ide ti u glavu da jedan bet takvu glupariju napravi a vamo supersport ceka ceka.Pouka svega ne mos sjebat balkanca.

Meni je maksbet uplati dobitan tiket prosle godine na lajv nekog Islandjanina kod 2-0 igrao sledeci gol dvojka, bude 2-1 i oni mi oznace dobitan tiket zeleno, posle plavo isplacen oko 20e dobitak bio, ja vidim posle ponistili gol i posle kraj bio 3-0. Medjutim ja tih 20tak evra ulozio odma na neke igrace nba i nisu mi dirali novac posle.

A mislin ako je kako kaze slovenac, jedino sta mogu je isplatit pare i onda se ne kladit vise tamo kad racun ode u minus haha, a nide veze
By yoldza
#174854 12 suteva Lavine
12 suteva DeMar
p Williams otvara utak da 0/4
Vucevic otvara sa 4/6
I zamislite P.Willi ima 0/7 pa zašto hahahah :D znaci 4 možda Ce biti i 5 potrosac u ekipi koja ima protivnika koji lose brani C...e but sve i NBA i trenere i taktike